Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát gyakorlatilag infinite ticketet adhatsz magadnak. Én is szereztem úgy 100at, mert meguntam, hogy nem tudom elfogadni a giftjeimet, de igazából ha túl sokat használja az ember elmegy a játék élménye.
Akit érdekel, hogy hogy kell dobjon PMet.tenorx
Ment PM 😊
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
ork egy kissé unatkozhatott az este...JJ
stanley cup final volt 😀 😛

JT Daniels fan
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
ork egy kissé unatkozhatott az este...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
2400-nál járok de így is sansztalan.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Aztakva!! Woodson Elite a heti Flipping 5 rugóért...Laki
nem normálisak...
egy hónap alatt nem szedek össze ennyit 😕kobalu91
ezt nem tudom hogy gondolják,...

pedig szépen mutatna Mr. Woodson a csapatban :cool:

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Aztakva!! Woodson Elite a heti Flipping 5 rugóért...Laki
nem normálisak...
egy hónap alatt nem szedek össze ennyit 😕
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Aztakva!! Woodson Elite a heti Flipping 5 rugóért...

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Nem akarja beadni a szivárvány acsit 😕 Pedig már ilyen Dixonok meg Burnettek vannak a kezdőbe,direkt ezért újítottam egy LE-t is...Meccset is kell velük játszani vagy elég ha csak bent vannak?JoeyPorter
elég ha bent vannak.
megvan a potw is?

Igazából már mondom itt egy ideje, de esélyes, hogy szeptemberre wipeolják a kártyákat, vagy valami hasonló.tenorx
szerintem meg nem esélyes, de majd meglátjuk 😉
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nem veszek ultit többet. felmentem 2,45 miskára egyből elvertem belőle 450k-t és a 3 packban volt 12 db platinum. elmennek a faxba...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Nem akarja beadni a szivárvány acsit 😕 Pedig már ilyen Dixonok meg Burnettek vannak a kezdőbe,direkt ezért újítottam egy LE-t is...Meccset is kell velük játszani vagy elég ha csak bent vannak?

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
eléggé jó kis ultit nyitottam:
Tomlinson RB 93 Potw (84es Sellerst váltja)
Mario Williams DE 95 Ulti (85ös Ray Edwardst váltja)
Shaun Phillips LB 91 Ulti
Thomas Davis LB 87 Platinum
D'Well Jackson LB 86 Platinum

mondjuk kár, hogy egyik LB sem fér be 😕

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
nekem eddig is az az érzésem volt, hogy már kb nem nagyon mozgatja meg őket ennek a fejlesztése ezért is nem érdekli őket
így már szerintem tuti, hogy ezt hagyják a fenébe és új szezonra egy tök új lesz, pedig azért reménykedtem korábban hogy majd csak elindítanak egy madden 2012-t és úgy oldják meg, bár az biztos erőforrás igényesebb
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
én nem, de nektek grat a gyűjteményetekhez 😊JJ
Én sem,így még talán valamennyire leköt 😊JoeyPorter
ennyi. Ha túl hamar vége lesz, meglesz minden játékos és meccs mi értelme lesz? jaSEMMI 😀eaglesmcnabb
Igazából már mondom itt egy ideje, de esélyes, hogy szeptemberre wipeolják a kártyákat, vagy valami hasonló.
WoWban is vért izzadtál az eredetivel, hosszú hónapokat, hogy a meglegyenek a legjobb cuccok => kijött az első kiegészítő, és dobhattad a kukába az egészet 1 óra játszás után.
Szóval valamit kezdeniük kell majd ezekkel a kártyákkal, mert különben felesleges lenne játszani a következő szezonban.
több mint 13 éve
ennyi. Ha túl hamar vége lesz, meglesz minden játékos és meccs mi értelme lesz? jaSEMMI 😀eaglesmcnabb
hát attól nem félek, hogy addig eljutok egyhamar 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ennyi. Ha túl hamar vége lesz, meglesz minden játékos és meccs mi értelme lesz? jaSEMMI 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Én sem,így még talán valamennyire leköt 😊

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
háhááá 😀 vége a dolognak, nem javították ki a hibát 😀
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Nah, lehet hogy most javítják a bugot? 😊tenorx
Szét is vágna az ideg, mindössze 30 ticket előnyöm volt csak belőle... 😕
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nah, lehet hogy most javítják a bugot? 😊
több mint 13 éve
én nem, de nektek grat a gyűjteményetekhez 😊

---
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Gyakorlatilag mindenki csal, és tutira szóltak már egy csomóan a fejlesztőknek emiatt, úgy tűnik basznak rá. Szóval nem hinném, hogy nagyon vigyázni kéne akármire is, ilyen téren.

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
na fasza, most van maintenance...
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Lol,most nézem Ork is már level 122-es :o :o :o Nem rég még 1-2szinttel volt felettem(én 69-es vagyok) 😐JoeyPorter
na az akkor valami hiba lehetett, mivel én a 100-as szint felett kezdtem el használni, szóval több mint 30 szint különbség volt
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
na én is megcsináltam, elég unalmas, de megéri 😊
mennyire vigyázzak vele, hogy ne vegyék észre a playfishnél? 😊
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Csúnya Ork 😊