Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
végre megvan az összes bronze, stílusosan Flynn volt az utolsó. így 9-en hiányoznak a Packersből
több mint 13 éve
Én 1400-nál vagyok, kéne találni 4 ismerőst, aki gyorsan regisztrál...faszom, várhattak volna még 2-3 napot.
több mint 13 éve
nekem 95-ös Brady kezd, de rohadtul kéne PM :Scsak pénzért tudnám felnyomni a coinjaim számát így gyorsba?
több mint 13 éve
stitch90
256
nekem még kellene hozzá durván kétszáz,ez sem fog összejönni....a 90-es QB-m pedig cserélhetné...
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
basszameg, hát nem most van PM? előző héten megvettem AP-t.. :S800 coinom van, faszom :S
több mint 13 éve
Na az 1500-tól féltem... 😕PM? Melyik verzió és mennyiért? (melóhelyen nincs fb, de jó lenne tudni, hogy reménykedhetek-e 😀)Báleszulti 99-es 1500-ért még 20 órán keresztülFarky
több mint 13 éve
PM? Melyik verzió és mennyiért? (melóhelyen nincs fb, de jó lenne tudni, hogy reménykedhetek-e 😀)Báleszulti 99-es 1500-ért még 20 órán keresztül
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
PM? Melyik verzió és mennyiért? (melóhelyen nincs fb, de jó lenne tudni, hogy reménykedhetek-e 😀)
több mint 13 éve
kell 21 cards ideges leszek ha nem lesz meg
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ott is van PM 😊LakiNem volt nagy need, de muszáj volt megvenni 😀
több mint 13 éve
Ott is van PM 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
az a baj hogy ha jobb lesz mint 95+1 akkor valszeg nem lesz majd ilyen akció
több mint 13 éve
Én megvárom a következő puzzle-t, hátha az jobb lesz, mint 95+1. 😊
több mint 13 éve
szar kártyák, de ha van annyi pénzed hogy annyi ilyet vegyél ahány hiányzik a puzzleből akkor lehet egy 95+1-es OLed
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hali! Ez a mostani 200ezres "find a unique complete an elite piece promo pack" akció mennyire éri meg?
több mint 13 éve
addig még van időd bukni 😀 😛akkor megnyugodtam, köszi az infót 😀eaglesmcnabb30 pont kéne AP-ig. naná hogy nem lesz meg. csináltam 4 flippinget és +3 ponttal zártam. marad 3 card, remélem meglesz valahogy.eaglesmcnabbAP-t csak szerdán cserélik, nem vasárnap ér véget a "hét" 😉Bálesz
több mint 13 éve
akkor megnyugodtam, köszi az infót 😀30 pont kéne AP-ig. naná hogy nem lesz meg. csináltam 4 flippinget és +3 ponttal zártam. marad 3 card, remélem meglesz valahogy.eaglesmcnabbAP-t csak szerdán cserélik, nem vasárnap ér véget a "hét" 😉Bálesz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
30 pont kéne AP-ig. naná hogy nem lesz meg. csináltam 4 flippinget és +3 ponttal zártam. marad 3 card, remélem meglesz valahogy.eaglesmcnabbAP-t csak szerdán cserélik, nem vasárnap ér véget a "hét" 😉
több mint 13 éve
30 pont kéne AP-ig. naná hogy nem lesz meg. csináltam 4 flippinget és +3 ponttal zártam. marad 3 card, remélem meglesz valahogy.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
A Flippingben a napi +20 akkor is jár ha aznap nem jelentkezem be a játékba?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
stitch90
256
Nálatok minden oké a játékkal? Nálam be sem lép... :mad: persze tréningem így ugrott, az PL3-as meccsekről nem is beszélve...
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Visszaraktam giftboxot, már nálam is kevesebb a gond
több mint 13 éve
én nem használok, nem is használtam, de nálam is folyamatosan szarakszik 😕Amióta töröltem, jóval kevesebb az error...EmericoNálam is..használsz giftboxot?Emericogiftbox nélkül is errorhegyekkaszo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Amióta töröltem, jóval kevesebb az error...giftbox nélkül is errorhegyekkaszoNálatok megy a játék? Nálam állandóan network error vagy miafasz.BazzaniNálam is..használsz giftboxot?Emerico
több mint 13 éve
giftbox nélkül is errorhegyekNálatok megy a játék? Nálam állandóan network error vagy miafasz.BazzaniNálam is..használsz giftboxot?Emerico