Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
ultiWiegmann, kuka
Cooley, kuka
Winslow, kuka
Jennings, kuka
Hali all pro, kuka
zseniális, még csak collectionbe sem mehet egyik sem..
több mint 13 éve
nekem viszont beadta az összes új acsit a lvl1000(még csak 90), és a 10 LE (7) kivételével. kb +300k coin :cool:
több mint 13 éve
stitch90
256
na új acsik fasza, be is adott rögtön 3-4-et, bár nem nagy zsetonosokat 😊Stezhát. ezekre se fogok nagyon ráizgulni. 😀
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
na új acsik fasza, be is adott rögtön 3-4-et, bár nem nagy zsetonosokat 😊
több mint 13 éve
én isvan 89-es OL-em. Érdemes, most elköltenem a kártyáimat szerintetek egy 97-es OL-re vagy várjak néhány napot, amíg kidobja az új top playát?stitch9089-es helyére megvennémStez
több mint 13 éve
van 89-es OL-em. Érdemes, most elköltenem a kártyáimat szerintetek egy 97-es OL-re vagy várjak néhány napot, amíg kidobja az új top playát?stitch9089-es helyére megvenném
több mint 13 éve
stitch90
256
van 89-es OL-em. Érdemes, most elköltenem a kártyáimat szerintetek egy 97-es OL-re vagy várjak néhány napot, amíg kidobja az új top playát?
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Nem azért, de most fogadtam el 67 giftet, és belépéskor egyetlen darabot sem kaptam meg..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És persze, hogy most kell berakni 97-es OL-t a flipping game-be amikor megvettem Manninget. :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vettem egyet csak az érzés kedvéért, be is raktam Peyton elé Saturday-t. Wayne meg az egyik elkapó úgyhogy alakul a Colts-os csapat 😀Nem mondtam, hogy élnék vele, csak hogy megoldható 😊akkor vegyél csak egyet, csak az érzés kedvéért 😊 ne félj, majd akkor elmegy a kedved tőle egy időre 😀kaszo
Szerencsére sikerült enélkül is összeszedni az 1500-at 😊
Viszont baromira vennék már ultit (lassan 1,2milliónál járok), de ha most kiköltekezek, tuti valami jó akció/elite jön pár napon belül...Bálesz
több mint 13 éve
Nem mondtam, hogy élnék vele, csak hogy megoldható 😊akkor vegyél csak egyet, csak az érzés kedvéért 😊 ne félj, majd akkor elmegy a kedved tőle egy időre 😀
Szerencsére sikerült enélkül is összeszedni az 1500-at 😊
Viszont baromira vennék már ultit (lassan 1,2milliónál járok), de ha most kiköltekezek, tuti valami jó akció/elite jön pár napon belül...Bálesz
több mint 13 éve
Nem mondtam, hogy élnék vele, csak hogy megoldható 😊Szerencsére sikerült enélkül is összeszedni az 1500-at 😊
Viszont baromira vennék már ultit (lassan 1,2milliónál járok), de ha most kiköltekezek, tuti valami jó akció/elite jön pár napon belül...
több mint 13 éve
ez már az extrán mániákusok módszere 😊
több mint 13 éve
nekem már PM lenne a harmadik 99-es QBm, de nagyon kéne a collectionbe, de 300 hiányzikHa nincs meghívandó ismerősöd, szerintem simán megoldható kamu regekkel is. Csinálsz pár különböző mailcímről fb-fiókot, meghívod "őket" és bezsebeled értük az 50-50 kártyát 😊 Végszükség esetén ez is megoldás lehet 😊
azaz 50-es inviteos dolog hogy működik?Ork
több mint 13 éve
1460 card, 1 ismerős beszervezése kell PM-hez. Remélem mindenki izgul 😀Szerk: Összejött, megvettem 😊 Így már csak Freeney és Wayne hiányzik a Colts-ultik közül.
A 95-ös Favre helyére pedig egyelőre tökéletes lesz Manning. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem már PM lenne a harmadik 99-es QBm, de nagyon kéne a collectionbe, de 300 hiányzikSzólsz havernak, hogy fogadja el a meghívót, engedélyezi az adatokat az alkalmazás felvételéhez és amint bejön a játék főképernyője, törli az alkalmazást és ennyi 😊
azaz 50-es inviteos dolog hogy működik?Ork
több mint 13 éve
Ilyenkor azért elégedetten dőlök hátra, hogy PM már collection-ben van, a kezdő meg Brees. Bár, megvehettem volna, hogy Brees is mehessen gyűjteménybe, de annyira nem fontos.DenyLike a boss.
több mint 13 éve
Ilyenkor azért elégedetten dőlök hátra, hogy PM már collection-ben van, a kezdő meg Brees. Bár, megvehettem volna, hogy Brees is mehessen gyűjteménybe, de annyira nem fontos.
több mint 13 éve
Nah végre, csak meglett. 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Mai ulti, egyetlen upgrade sincsen, collectionbe is csak 3 kártya fért be
több mint 13 éve
nekem már PM lenne a harmadik 99-es QBm, de nagyon kéne a collectionbe, de 300 hiányzikazaz 50-es inviteos dolog hogy működik?
több mint 13 éve
Nekem is jó lenne PM, de nekem is ~770 kártyám van, ráadásul mai 4 flipből eddig vesztettem is.... fura hogy nem hetire tették be, hanem csak napira.kaszohetivel sem lenne meg mondjuk, de hát jah, így meg végképp sansztalan :/
pedig hetek óta rá vártam, előző héten nem tudtam ellenállni a csábításnak és AP-t megvettem, erre rögtön kidobja PM-et ez a mocsok.. : :mad:
több mint 13 éve
Nekem is jó lenne PM, de nekem is ~770 kártyám van, ráadásul mai 4 flipből eddig vesztettem is.... fura hogy nem hetire tették be, hanem csak napira.
több mint 13 éve
még mindig kéne 8 PM-hez és végre kivehetném Riverst a csapatból. Közben nyitottam egy ultit amiből jött Clark 😀 bár nem fér be de végre ő is megvan.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning