Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
ulti
Wiegmann, kuka
Cooley, kuka
Winslow, kuka
Jennings, kuka
Hali all pro, kuka

zseniális, még csak collectionbe sem mehet egyik sem..

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
nekem viszont beadta az összes új acsit a lvl1000(még csak 90), és a 10 LE (7) kivételével. kb +300k coin :cool:

több mint 13 éve
stitch90 256
na új acsik fasza, be is adott rögtön 3-4-et, bár nem nagy zsetonosokat 😊Stez
hát. ezekre se fogok nagyon ráizgulni. 😀

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
na új acsik fasza, be is adott rögtön 3-4-et, bár nem nagy zsetonosokat 😊

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
van 89-es OL-em. Érdemes, most elköltenem a kártyáimat szerintetek egy 97-es OL-re vagy várjak néhány napot, amíg kidobja az új top playát?stitch90
89-es helyére megvennémStez
én is
több mint 13 éve
van 89-es OL-em. Érdemes, most elköltenem a kártyáimat szerintetek egy 97-es OL-re vagy várjak néhány napot, amíg kidobja az új top playát?stitch90
89-es helyére megvenném

több mint 13 éve
stitch90 256
van 89-es OL-em. Érdemes, most elköltenem a kártyáimat szerintetek egy 97-es OL-re vagy várjak néhány napot, amíg kidobja az új top playát?

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Nem azért, de most fogadtam el 67 giftet, és belépéskor egyetlen darabot sem kaptam meg..

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És persze, hogy most kell berakni 97-es OL-t a flipping game-be amikor megvettem Manninget. :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem mondtam, hogy élnék vele, csak hogy megoldható 😊
Szerencsére sikerült enélkül is összeszedni az 1500-at 😊

Viszont baromira vennék már ultit (lassan 1,2milliónál járok), de ha most kiköltekezek, tuti valami jó akció/elite jön pár napon belül...Bálesz
akkor vegyél csak egyet, csak az érzés kedvéért 😊 ne félj, majd akkor elmegy a kedved tőle egy időre 😀kaszo
Vettem egyet csak az érzés kedvéért, be is raktam Peyton elé Saturday-t. Wayne meg az egyik elkapó úgyhogy alakul a Colts-os csapat 😀
több mint 13 éve

Viszont baromira vennék már ultit (lassan 1,2milliónál járok), de ha most kiköltekezek, tuti valami jó akció/elite jön pár napon belül...Bálesz
akkor vegyél csak egyet, csak az érzés kedvéért 😊 ne félj, majd akkor elmegy a kedved tőle egy időre 😀
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló

Viszont baromira vennék már ultit (lassan 1,2milliónál járok), de ha most kiköltekezek, tuti valami jó akció/elite jön pár napon belül...

több mint 13 éve
ez már az extrán mániákusok módszere 😊

több mint 13 éve
nekem már PM lenne a harmadik 99-es QBm, de nagyon kéne a collectionbe, de 300 hiányzik
azaz 50-es inviteos dolog hogy működik?Ork
Ha nincs meghívandó ismerősöd, szerintem simán megoldható kamu regekkel is. Csinálsz pár különböző mailcímről fb-fiókot, meghívod "őket" és bezsebeled értük az 50-50 kártyát 😊 Végszükség esetén ez is megoldás lehet 😊

több mint 13 éve
1460 card, 1 ismerős beszervezése kell PM-hez. Remélem mindenki izgul 😀

Szerk: Összejött, megvettem 😊 Így már csak Freeney és Wayne hiányzik a Colts-ultik közül.
A 95-ös Favre helyére pedig egyelőre tökéletes lesz Manning. 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem már PM lenne a harmadik 99-es QBm, de nagyon kéne a collectionbe, de 300 hiányzik
azaz 50-es inviteos dolog hogy működik?Ork
Szólsz havernak, hogy fogadja el a meghívót, engedélyezi az adatokat az alkalmazás felvételéhez és amint bejön a játék főképernyője, törli az alkalmazást és ennyi 😊
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ilyenkor azért elégedetten dőlök hátra, hogy PM már collection-ben van, a kezdő meg Brees. Bár, megvehettem volna, hogy Brees is mehessen gyűjteménybe, de annyira nem fontos.Deny
Like a boss.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ilyenkor azért elégedetten dőlök hátra, hogy PM már collection-ben van, a kezdő meg Brees. Bár, megvehettem volna, hogy Brees is mehessen gyűjteménybe, de annyira nem fontos.
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Nah végre, csak meglett. 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Mai ulti, egyetlen upgrade sincsen, collectionbe is csak 3 kártya fért be

több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
azaz 50-es inviteos dolog hogy működik?
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Nekem Favre-t váltotta 😊

több mint 13 éve
Nekem is jó lenne PM, de nekem is ~770 kártyám van, ráadásul mai 4 flipből eddig vesztettem is.... fura hogy nem hetire tették be, hanem csak napira.kaszo
hetivel sem lenne meg mondjuk, de hát jah, így meg végképp sansztalan :/
pedig hetek óta rá vártam, előző héten nem tudtam ellenállni a csábításnak és AP-t megvettem, erre rögtön kidobja PM-et ez a mocsok.. : :mad:

több mint 13 éve
Nekem is jó lenne PM, de nekem is ~770 kártyám van, ráadásul mai 4 flipből eddig vesztettem is.... fura hogy nem hetire tették be, hanem csak napira.
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
még mindig kéne 8 PM-hez és végre kivehetném Riverst a csapatból. Közben nyitottam egy ultit amiből jött Clark 😀 bár nem fér be de végre ő is megvan.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning