Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
és vajon azt mutatja, hogy 6 óránként feltölti vagy 6 óránként egyet? 😀 mert akkor szopóka. van még 8, 3-at hagyok mondjuk 😀stitch90
szerintem 6 óránként 1 😀
nekem 2 maradt,168 kártyám van,elég gyér

több mint 13 éve
stitch90 256
és vajon azt mutatja, hogy 6 óránként feltölti vagy 6 óránként egyet? 😀 mert akkor szopóka. van még 8, 3-at hagyok mondjuk 😀

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
most akkor nyomogassam, vagy sem? 😀stitch90
nyomogathatod,max elfogy a ticketed 😀

több mint 13 éve
stitch90 256
most akkor nyomogassam, vagy sem? 😀

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
card flipping...valami újdonság
mondjuk szerencse kell hozzá,hogy te tudd elhozni a kártyákat (akkor kapod meg,ha azonos csoportú lapot húzol az előzőre),nem tudom mikor lesz ebből 1000+kártya 😀
ha valaki talál még valami értelmet azon kívűl,hogy ezekért a kártyákért lehet majd játékosokat venni,akkor ossza meg 😊 (arra is kiváncsi lennék,hogy minden nap kapunk-e ilyen ticketet,amivel lehet ezt játszani)Newman
gyanús az a visszaszámláló a ticketek mellett,ez esetben 6 óránként van új ticket

több mint 13 éve
stitch90 256
de amíg ott a flip addig nyomogathatom, szóval tökre nem értem 😀
na mindegy,rajtam ne múljék 😀

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
elvileg hat órától számol vissza. rátettem automatára,kaptam is 79 lapot. azt hittem ez bekerül a csapatomba, én kis naiv 😀 de aztán ez akkor kb annyit ér, hogy van 79 forintom és Rodgers 1400 Ft-ba kerül,leegyszerüsítve,nem ? 😀stitch90
kb igen 😀

több mint 13 éve
stitch90 256
elvileg hat órától számol vissza. rátettem automatára,kaptam is 79 lapot. azt hittem ez bekerül a csapatomba, én kis naiv 😀 de aztán ez akkor kb annyit ér, hogy van 79 forintom és Rodgers 1400 Ft-ba kerül,leegyszerüsítve,nem ? 😀

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
nekem reggel óta be sem jön a game...

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
card flipping...valami újdonság
mondjuk szerencse kell hozzá,hogy te tudd elhozni a kártyákat (akkor kapod meg,ha azonos csoportú lapot húzol az előzőre),nem tudom mikor lesz ebből 1000+kártya 😀
ha valaki talál még valami értelmet azon kívűl,hogy ezekért a kártyákért lehet majd játékosokat venni,akkor ossza meg 😊 (arra is kiváncsi lennék,hogy minden nap kapunk-e ilyen ticketet,amivel lehet ezt játszani)

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
2 ulti azért szokott lenni egy packbanSzobi22
hát nekem nem mindig 😀

ezt az új flipping cards minigame-et érti valaki? 😀
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
maintenance, akkor lehet most veszik ki az ulti akciót, mert azt írták hogy limited time only, pedig már 120 ezernél tartottam, azt hittem összejön egyre nekem is :/kaszo
azért akkora akció nem volt 😛 (akármennyire rohadék a játék, 2 ulti azért szokott lenni egy packban, az akció meg pont ennyire volt akció..)Szobi22
2 ultit vettem ebben az akcióban, és 0 upgrade volt a 2 csomagban úgy, hogy továbbra is tele vagyok ilyen 90-91-es playákkal, úgyhogy bekaphatják 😊

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
maintenance, akkor lehet most veszik ki az ulti akciót, mert azt írták hogy limited time only, pedig már 120 ezernél tartottam, azt hittem összejön egyre nekem is :/kaszo
azért akkora akció nem volt 😛 (akármennyire rohadék a játék, 2 ulti azért szokott lenni egy packban, az akció meg pont ennyire volt akció..)

több mint 13 éve
maintenance, akkor lehet most veszik ki az ulti akciót, mert azt írták hogy limited time only, pedig már 120 ezernél tartottam, azt hittem összejön egyre nekem is :/
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
41 ticketnél járok a gyűjtésben 😛Laki
Én tegnap este 47-ig fogyasztottam le, hogy meglegyen az ultira való 😀
Raktározok a következő double coin weekendre 😊

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
jöjjenek a giftek már csak 40 kell az 1000-hez 😊 41 ticketnél járok a gyűjtésben 😛

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS
Ti hogy nyitjátok a packokat? 😀
Én először mindig a Platinákat nézem meg aztán ha van a akkor POTW/All-Pro, azután pedig a az Ultik. Ti? 😂Laki
konzervnyitóval, dugóhúzóval, lángvágóval, ahogy éppen jön 😀

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én meg már csak kicsi packot nyitok, nagyban úgyse jönne semmi... 😀
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Az akció örömére összekapartam egy ultira valót:

2 platinum -> collection
Brandon Marshall LE (91), a lejáratig jó lesz valamelyik 92-es WR helyére
Bethea (95) már megvan -> collection
Larry Fitzgerald (97) viszont jól jön 😊

több mint 13 éve
Köszi, beírtam és ahogy látom másnak is volt ilyen baja. elvileg 24 órán belül kapok vmi return emailt h mit kell csináljak.
köszi a segítséget 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Általában balról jobbra fordítom fel, de a platinumokat már hagyom, ahogy vannak 😛

Tomi: írd be mindenképpen a bug reportba (játék fölött "help", és ott a fórumban megtalálod), hogy mi történt, szoktak segíteni

több mint 13 éve
KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS
Ti hogy nyitjátok a packokat? 😀
Én először mindig a Platinákat nézem meg aztán ha van a akkor POTW/All-Pro, azután pedig a az Ultik. Ti? 😂Laki
először a legrosszabbakat, végén a legjobbat 😊 legalábbis hátlap alapján.
coin eltűnésre passz, max írd be bug reportba, hátha segítenek.
több mint 13 éve
valószínűleg a játék se szeretné h függővé válj :/
ki-be lépés se segít?kristof
a-a ragaszkodik a 0 coinomhoz :/

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
valószínűleg a játék se szeretné h függővé válj :/
ki-be lépés se segít?
több mint 13 éve
ááááááááááááááááááááááá............
Mi a f......? Eltűnt az összes pénzem!!
belépek erre 0 coin. ez mi a náthás p.csöm???
most mi a szart csináljak??? :mad: