Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, megvan a Super Bowl is így a Pro League 3 végén, Andre Johnson TD elkapással debütált, a mérkőzés után pedig kiválasztottam megint egy ultit, Roddy White-ot, aki pont Johnson miatt ment collection-be 2 perccel előtte, úgyhogy ez sell. És most jöhet a nyitás is a bevételből:
Jött Smith edző, egy contract card, és még:
82 Dawan Landry, S
88 Sedrick Ellis, DT
87 Sam Baker, OL
91 Lousaka Polite, RB
97 Antonio Gates, TE (elegem van már az állandó TE dologból, már megvan oda Tony Gonzales)
Mind az öten elvileg collection...
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Rühellem,hogy újra ezer nap alatt eljutok egy platinum packig erre jön 3CB,persze a legerősebb posztomra. Meg egy TE ami szintén nem kell. Meg még valami szar.
Persze azokra a posztokra ahová kéne oda soha semmi.

több mint 13 éve
JoeyB Houston Texans California Golden Bears 347 — Texans fan
én most léptem 2 napja a PL3-ba, Andre Johnsonra hajtok...nehéz döntés volt, 92-es favre van QB-n, akkor: Desean Jackson és Limited Ocho +1el volt WR-be, de most kaptam egy Brandon Marshallt... 😊 na mind1, még 1 hónap addig 😀

Twitter: azajoey
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Na ma végeztem a PL3-al, már csak a super bowl van hátra 😊
Andre Johnson jöhet 😊

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Újabb értelmetlen ulti 😕 de collectionbe mind jók.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Már csak egy platinum playa van aki egy 89es OL, a többi mind ulti meg van egy 90 +1es LB 😊Mindig meghosszabbítom így maradok 96os ratingen 😀 ma meg lesz az 50es szint is 😊
Köszi srácok a fan segítséget!Írjatok rám ha elfelejtenék visszaküldeni 😉

Nyitottam egy ultit, CB 99, LB 90, CB 96 meg két platinum... nem rossz, de sajna a rating maradt 96
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Rég nyitottam már ultimatet, ez most hálistennek nagyon bejött 😀

Így nincs több platina a csapatomban.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
jöttem dicsekedni, épp végeztem én is PL3-mal, csak SB maradt, minden időben meglett, így jönni fog Andre Johnson. Örülök, hogy nem TE-et választottam, mert Falcons után kifogtam 5 kártyából Tony Gonzales-t, most meg egyébként Justin Tuck-ot, mindkettő befér. Most pedig jön az új csomag, ami ha nulla upgrade lesz, akkor se gáz, elvileg elmúlt 7 meccs után legalább 5 ultit választottam 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble

Mankins nagy upgrade,a 79-es Satelet váltotta
Loftont eladtam,mert már collection-ben is megvolt
a többi collection
ja és még 2 game ticket az eddigi 88 mellé és nem kaptam contract cardot 😂
=nem érte meg

több mint 13 éve
stitch90 256
ma végre összejött egy ultira,azért mert tegnap este összeszedtem 60 cimbit,azt reméltem, hogy a 100 'barát' után a 100 barátságos meccsért is fizet majd rendesen, de csak 10et kaptam.

az én csapatom itt kb mindenkiéhez képest is fos, de nekem is csak 2 ember fért be...

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust

Azért a nyitás már nem volt ennyire jó.
Rivers 94 - favret váltotta.
Favre 92 - coll.
Fletcher 91 - coll.
Garrard(POTW) 89 - coll.
Saturday 92 - coll.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
nincs újrajátszásod? vagy hogy csúszott el?Ork
kettőt elhasználtam, épp a Saints után kaptam volna még egyet, de az Eagles ellenit automatikusan vereségnek könyvelte el a játék... ez van, pedig Rodgers jól jött volna a 80-as Stafford helyére 😊JJ
de egy napon belül többször is játszhatsz nem?Ork
persze, amíg le nem jár az idő annyiszor játszol ahányszor akarsz és ha legyőzted eltűnik a vereség, de addig ott marad

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
nekem játékhiba miatt elúszott az elite card, de legalább kárpótolt a 99-es Chris Johnson ultiJJ
kettőt elhasználtam, épp a Saints után kaptam volna még egyet, de az Eagles ellenit automatikusan vereségnek könyvelte el a játék... ez van, pedig Rodgers jól jött volna a 80-as Stafford helyére 😊JJ
de egy napon belül többször is játszhatsz nem?
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
nekem játékhiba miatt elúszott az elite card, de legalább kárpótolt a 99-es Chris Johnson ultiJJ
kettőt elhasználtam, épp a Saints után kaptam volna még egyet, de az Eagles ellenit automatikusan vereségnek könyvelte el a játék... ez van, pedig Rodgers jól jött volna a 80-as Stafford helyére 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
nincs újrajátszásod? vagy hogy csúszott el?
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
nekem játékhiba miatt elúszott az elite card, de legalább kárpótolt a 99-es Chris Johnson ulti

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Na nyitottam egy ultit:

Smith a 91-es Potw Jennings helyére ment, Tuck pedig egy 90-es DE-t váltott. Nem sok, de legalább valami upgrade jött 😊
A többiek collection, szerencsére nem volt dupla benne 😊
Plusz Raheem Morris edzőnek és 2 ticket.

több mint 13 éve
nekem már csak a 200-as acsi hiányzik, csak lusta vagyok annyi embert felvenni

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
http://www.facebook.com/#!/MaddenSuperstars
emerico, stitch, ide is írjatok, hatásosabb 😊JSanyo
Szoktam ide is😊Ő általuk lett meg az összes social öcsi😊Emerico
jah, köszi én is, de valahogy 50 körül megállt a tudomány. van még egy,oda is írtam, hát... 😀 azért se akaródzik összejönni 😀stitch90
én nem írtam, hanem elkezdtem felvenni tonnaszámra az embereket, akik írtak oda. nektek azért lesz nehezebb, mert elég sokan végeztek már a PL3-al, és így már nem keresnek ismerőst. az én ismerőseim száma is vagy 15-el csökkent az utóbbi kb 2-3 hétben

több mint 13 éve
stitch90 256
Szoktam ide is😊Ő általuk lett meg az összes social öcsi😊Emerico
jah, köszi én is, de valahogy 50 körül megállt a tudomány. van még egy,oda is írtam, hát... 😀 azért se akaródzik összejönni 😀

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
ejj a buzik, már csak 1 tickettet adnak a szezon győzelemért :S

több mint 13 éve
Na, nyitottam most is egyet (ma a harmadik) és jött Ben Grubbs (94) a 92-es Saturday helyére, ezzel meg is van a 105-ös rating, vele a 100k coin :cool:Szobi22
Hogy jön össze neked ennyi pénz?Nem játszol egy hétig!??Emerico
egy ideig csak a timeres ticketeket, meg pár másikat játszom le, meg mostanában elég sokat kaptam ismerősöktől, meg a PL3 végén alapból 10 jár, meg ugye most volt olyan, hogy megnyert szezon végén 5. szóval összejött >90, aztán aktiváltam Tomlint, és voilá 😊

amúgy nem tetszik nekem ez a bronze vásárolgatás, inkább gyűjtök még egy ideig ultira 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na, nyitottam most is egyet (ma a harmadik) és jött Ben Grubbs (94) a 92-es Saturday helyére, ezzel meg is van a 105-ös rating, vele a 100k coin :cool:Szobi22
Hogy jön össze neked ennyi pénz?Nem játszol egy hétig!??
több mint 13 éve
Na, nyitottam most is egyet (ma a harmadik) és jött Ben Grubbs (94) a 92-es Saturday helyére, ezzel meg is van a 105-ös rating, vele a 100k coin :cool:

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szoktam ide is😊Ő általuk lett meg az összes social öcsi😊