Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Ki szerint melyik team pack-ot éri meg a legjobban venni, ha tételezzük fel, semelyikből sem lenne játékosom?deny79
Colts 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Ki szerint melyik team pack-ot éri meg a legjobban venni, ha tételezzük fel, semelyikből sem lenne játékosom?deny79
Ha kevés puzzle darab hiányozna akkor valamelyik AFC Northos csapatét.
Ha elite kártyára hajtasz akkor Giants. Ár/érték arányba itt kapod a legjobb kártyát. (Umeniyora +1 rating és befér a legjobb összeállítású csapatba)
Esetleg még olyan csapatét ahol a legjobb játékos a legnagyobb hiányposztodon szerepel hátha beadja...

Én Giants packot vennék.
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Vikings
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Eagles...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ki szerint melyik team pack-ot éri meg a legjobban venni, ha tételezzük fel, semelyikből sem lenne játékosom?
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Egyet veszel, kettőt kapsz akció van team pack-ból 😀
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Örülj a platinumnak 😀
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
2 viking pack: 6 silver, 2 gold, 1 plat, 1 bronz. öööö fuck?

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jax után 96os vernon davis jött 😊
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Mennyire biztos benne a contract találás? 😀kobalu91
Szerk: nincs benne lófasz se... 😊kobalu91
Hát én mondjuk 5 silverből 2-3ban mindig kapok contractot.
De most majd veszek egy Steelers packot, 10 játékosért már megéri a 150k 😀tenorx
nekem is jó lenne egy Saints pack, de 3 nap alatt nem fog összejönni az ára még Harbough-val sem 😕
több mint 13 éve
Annyiból kurva jó a silvernyitás (mert én most már csak azt nyitok, mert folyamatosan dupeok jöttek, így meg jön gold is), hogy tele vagyok contracttal, most is van 23. Így mindig megy Tomlin, folyamatos duplapénz = simán visszajön a contract ára Tomlin által.tenorx
Hát én mondjuk 5 silverből 2-3ban mindig kapok contractot.
De most majd veszek egy Steelers packot, 10 játékosért már megéri a 150k 😀
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
tony gonzalez lett volna az ulti 😕 igaz, hogy gates-ért megyek, de akkor is baszki 😊

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
még 19 gift kell az 1000res acsihoz, küldhetnétek
megköszönném 😊

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Annyiból kurva jó a silvernyitás (mert én most már csak azt nyitok, mert folyamatosan dupeok jöttek, így meg jön gold is), hogy tele vagyok contracttal, most is van 23. Így mindig megy Tomlin, folyamatos duplapénz = simán visszajön a contract ára Tomlin által.tenorx
nekem ultimateben szinte mindig van, ha nem az, akkor kickoff ret TD 😛

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Szerk: nincs benne lófasz se... 😊
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Mennyire biztos benne a contract találás? 😀
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Ma egész nap nem voltam itthon, így csak a PL3 meccset játszottam le... de hogy mennyire jó érzés; nem kellett baszakodni a sok practice-szal és nem baszta fel az agyam a játék. 😀
több mint 13 éve
Elhatároztam: holnap nyitok egy ultit ha nagyon fos lesz akkor mostantól csak kisebb packok lesznek.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Annyiból kurva jó a silvernyitás (mert én most már csak azt nyitok, mert folyamatosan dupeok jöttek, így meg jön gold is), hogy tele vagyok contracttal, most is van 23. Így mindig megy Tomlin, folyamatos duplapénz = simán visszajön a contract ára Tomlin által.
több mint 13 éve
Húúú de felbaszott a játék most.
Tehát azért ez hogy 50-0-ra kikapok 99-esként egy 79-estől ez egy kicsit rosszul esett. Hát ma ugrott az ultinyitás így.

több mint 13 éve
Ez is valami urban legend fogadjunk 😀kobalu91
mondjuk az más kérdés, hogy 10 packot vett, és ezen kívül csak egyben volt 1 ulti összesen 😀
jó lenne ez a team pack amúgy, csak ezekbe is kellene egy garantált non-dupe, mint a sima csomagokba, és akkor a vége felé már megérné szerintem
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Amúgy a héten vettem egy colts pakkot, 5-ből egy fért collectionbe. 😀 megelégeltem, és inkább rámegyek arra, hogy minden csapatból meglegyen a 10-es, ne adj isten a 25-ös achi, aztán jóccakát...
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Az a kibaszás hogy a teambe nem tesznek ulti-t. igy ha már mindenki ulti a csapatodban nagyon nincs értelme semilyen pakkot se venni.Drabin

(nem saját készítésű kép, de akkor is)kaszo
Ez is valami urban legend fogadjunk 😀
több mint 13 éve
Jó, hát egyszer a millióból 😀
több mint 13 éve
Az a kibaszás hogy a teambe nem tesznek ulti-t. igy ha már mindenki ulti a csapatodban nagyon nincs értelme semilyen pakkot se venni.Drabin

(nem saját készítésű kép, de akkor is)