Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Bailey, Atogwe, Ray Lewis befért 😀
több mint 13 éve
Én meg vettem vagy 6-7 bronze packot, úgy, hogy eredetileg vagy 20ezerrel kezdtem. Kaptam 4 ticketet, 2 14 pontos game changert(wtf?!), meglett asszem 4 team achi, találtam 1 piecet az elit kártyához, és kb 4-5 dupe latt maximum. Szerintem megérte 😀
több mint 13 éve
stitch90
256
Na elkezdtem a 100.ik szezonomat 😀peti46100. szezonnál, mennyit fizet egy győztes meccsre?
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Nyitottam ma is egy packot, de az 5 játékosból 4 már megvolt collectionben aki meg nem az 1 PotW Heap de csak 93as így ő legalább befért a gyűjteménybe. :S
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
faszom, ultpimate nyitás92es Longwell, kitörölhetem vele 😀
93-mas Rogers, ő jó befér, 88-as Bunkley helyére
95-ös Gould, 2. kicker a csomagban, de ő a 93-mas Bironas helyére csak befér
2 POTW: Maclin 88-as, elmehetenek a picsába 😀 Phillys tesó Samuel 97-es, na ő befér a 93-mas Mathis helyére
Elmegy pakk, Samuel fasza, de a 2 K a csomagban idegel, illetve ez a POTW Maclin dolog is, mekkora fos 😀
De azért 3 upgrade, a csomagban pedig ugye 3 ultimate és 2 POTW kártya, szóval még meg is érte talán.
Mostmár csak ordító TE és DE needem van, de azok elég durván, illetve az OL is tele van 90-91-es playákkal
Ja és jött Carroll coach, illetve kickoff return TD is
több mint 13 éve
peti46
124
Az jelenleg +5, szerintem a Revisért járó +3at nem adja hozzá.Scrimmagenél miért csak 98asnak ír amikor 101es vagyok?peti46lehet h a LE kártyákért járó +-ok nélkül írja a ratingetFarky
több mint 13 éve
Scrimmagenél miért csak 98asnak ír amikor 101es vagyok?peti46lehet h a LE kártyákért járó +-ok nélkül írja a ratinget
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
ez érdekes pont Suh az aki nekem is kétszer jött ki 😊
több mint 13 éve
Na elfelejtettem screenshotolni:-Casey Hampton 91, sajnos nem fér be, a Dline a legjobb része a csapatomnak
-Ndamukong Suh, 93-All Pro, van egy millió all-pro kártya, és olyat kapok, ami már megvan
-Todd Herremans, 88 - Fasza, ő is megvan
-Elvis Dumervil - harmadszorra van meg
-Joey Porter, 88 - Collectionbe jó lesz
+1 contract card
több mint 13 éve
Scrimmagenél miért csak 98asnak ír amikor 101es vagyok?peti46Mert ezt baszták kijavítani szerver karbantartásnál. Lépj ki meg vissza. Nekem az előbb a kártyáim tűntek el...
több mint 13 éve
Én 100as vagyok pont, mert aktiváltam 2 LEt az öcsiért 😀tenorxaz a vicc, nekem egy darab LE-m sincs 😀
alapból volt valamelyik majom QB, azt már eladtam az elején, ahogy jött Schaub 😀
azóta egyetlen csomagban sem volt LE, csak egy POTW, Henderson
több mint 13 éve
Én 100as vagyok pont, mert aktiváltam 2 LEt az öcsiért 😀
több mint 13 éve
A labda meg +100 a sarokban azt jelenti, hogy lehet 100 fölötti a ratingje az adott játékosnak.Pl: én most csak 99-s vagyok, de van 2 olyan LE kártyám, akiket tudnék aktiválni, és akkor már 100 fölötti ratingem lenne.
több mint 13 éve
Bezzeg most kell jönnie a 96-os Vernon Davisnek amikor már megvan Gates. sucks
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
ez a labda hol van, amit már többen említettetek? a csapatlogó sarkában?kaszoOtt van lent a barátaid képén a jobb felső sarokba.
De az pontosan mit jelent mert én nem vágom 😊
több mint 13 éve
Meguntam a spórolást, nyitottam 3 packot. Jött egy 91-es OL, plusz Wayne upgrade, többi szóra sem érdemes. De így legalább már csak ulti van a kezdőben :cool:
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
meglett az SB 42 - 10-re (wtf?)
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Ezekkel a PotW meg AllPro kártyákkal szívok, mindig a gyengébbek jönnek ki. 😀
több mint 13 éve
Nyitottam még egy packot, de ez sem győzött meg, ezért bosszúból Colts Packot nyitok holnap 😀lol, innen még hozzám sem férne be senki sem, pedig nekem aztán siralmasan gyenge csapatom van 😀
Farky
több mint 13 éve
Nyitottam még egy packot, de ez sem győzött meg, ezért bosszúból Colts Packot nyitok holnap 😀Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
ez a labda hol van, amit már többen említettetek? a csapatlogó sarkában?
több mint 13 éve
Bennem már az is megfordult, mi lenne, ha mégegyszer végig lehet majd játszani a PL 3-at. Végülis, teljesen úgy van felépítve, hogy mégegyszer meg lehessen csinálni. 😊 szerintem még buli is lenne 😊És az A-Rod kártyámmal 99-es vagyok, és nincs lasztim... 😕 faja
több mint 13 éve
na megvolt mára az utsó nyitásom, benne volt 2 Rivers, az egyik All-Pro 😕