Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
peti46
124
de gondolom le kell járnia az órának, mert még nincs meg... 😕kobalu91igen, addig nem adja oda a kedves játék, pedig elvileg a 32 győzelem után járna...
több mint 13 éve
de gondolom le kell járnia az órának, mert még nincs meg... 😕megkapod a super bowl előttpeti46ezt hogy érted?Lakiszerintem se kaphatom meg... vagy mégis? 😊kobalu91
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
na legyőztem a barnákat pl 3-ban és végre ultimate-et találtam (Longwell) a platinum DeMeco lett volna mondjuk 😀 de a miatta collectionbe dobott Phil Daawsonnal megtaláltam az egyik darabját a puzzlenek...már van 2 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kipróbálom ezt az urban legendet 😀Habár szép színesek a kártyák, azért nem jött annyira be:
több mint 13 éve
peti46
124
megkapod a super bowl előttszerintem se kaphatom meg... vagy mégis? 😊kobalu91De legalább a játékost majd megkapod a Super Bowl előtt 😊tenorxezt hogy érted?Laki
több mint 13 éve
peti46
124
PL3 completed, Revis bezsebelve. 😀 Team rating egyből felugrott 100ra így meg lett az az acsi is 😊
több mint 13 éve
elvileg perfect seasont (32 win) kell tolni hozzá. az ugye már a sb előtt megvan 😉szerintem se kaphatom meg... vagy mégis? 😊kobalu91De legalább a játékost majd megkapod a Super Bowl előtt 😊tenorxezt hogy érted?Laki
több mint 13 éve
szerintem se kaphatom meg... vagy mégis? 😊ezt hogy érted?Lakilegyőztem a pats-et és várhatom, míg lejár az idő, hogy mehessek a gyűrűért... 😕 mi ez ha nem kibaszás? 😕kobalu91De legalább a játékost majd megkapod a Super Bowl előtt 😊tenorx
több mint 13 éve
ezt hogy érted?legyőztem a pats-et és várhatom, míg lejár az idő, hogy mehessek a gyűrűért... 😕 mi ez ha nem kibaszás? 😕kobalu91De legalább a játékost majd megkapod a Super Bowl előtt 😊tenorx
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Na most lett egyből 260k-m elkezdem gyűjteni én is akkor 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
legyőztem a pats-et és várhatom, míg lejár az idő, hogy mehessek a gyűrűért... 😕 mi ez ha nem kibaszás? 😕kobalu91De legalább a játékost majd megkapod a Super Bowl előtt 😊
több mint 13 éve
szintén zenész, utsónak behúztam Wilforkot aki elég NAGY upgrade 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
legyőztem a pats-et és várhatom, míg lejár az idő, hogy mehessek a gyűrűért... 😕 mi ez ha nem kibaszás? 😕
több mint 13 éve
Bekaphatjátok 😀 Mondjuk még ma talán tudok egyet nyitni, ha kapok még 10 tickeket giftben, és meglesz a 200 ticketes öcsi.
több mint 13 éve
peti46
124
Tessék, kipróbáltam az Imaji Nations taktikátv, 0 upgrade, és 3 megvan 😀 tenorxNekem 3 upgrade és 2 collection lett 😀
több mint 13 éve
Tessék, kipróbáltam az Imaji Nations taktikátv, 0 upgrade, és 3 megvan 😀 tenorxbiztos mert nem HITTÉL benne 😀 😀 illetve a kivétel erősíti a szabályt 😀
több mint 13 éve
PL 3-ba a legutolsó meccshez hány szurkoló kell?140k kell hozzá meg 3 ticket.
Gondolom 150K, de azért jobb előre tudni, aki épp arra jár, nyilatkozhatnaStez
Tessék, kipróbáltam az Imaji Nations taktikátv, 0 upgrade, és 3 megvan 😀 Az egyedüli cucc aminek örülök, hogy jött Shanny, így megvan az összes coach.
több mint 13 éve
Nekem is csak QB posztra volt eddig limitedem 😊 persze semmit sem garantálhatok 😛hány lejárt LE-t kell belepakolni?http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2264735 😂Na jó ezt még kipróbálom, de utána tényleg elkezdem gyűjteni a pénzt 😛 😀peti46
Van ez az Imaji nevű felhasználó (aláírásaiban látszik is hogy 125-ös a csapata, hála a sok plusznak), és ő nyitott mindig ilyen szürreális packokat mint Márk pár napja a két 99-es Revisével 😛 Aztán egyszer elmondta a "taktikáját", hogy mindig beteszi nyitás előtt a lejárt LE kártyákat kezdőbe, és páran kipróbálták hogy átírják a nevüket meg a csapatlogót ugyanarra mint az övé, plusz be a lejárt LE kártyákat, és így jó packok lettek 😀 persze nyilván csak "babona", de nekem is bejött, lásd a mellékelt ábrát 😛 😂kaszo
Összvissz egy Ocho LE-m van, az meg elég kevés...kobalu91
több mint 13 éve
Mindenbe bele kell kapaszkodni 😊 Nem akarom átírni Szerencs Flame-re, mert a végén bronze-ot kapok ulti packbanEzt ne vedd készpénznek, ez egy poén 😀tenorxNa jó ezt még kipróbálom, de utána tényleg elkezdem gyűjteni a pénzt 😛 😀peti46hány lejárt LE-t kell belepakolni?
😀
több mint 13 éve
Ezt ne vedd készpénznek, ez egy poén 😀hány lejárt LE-t kell belepakolni?http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2264735 😂Na jó ezt még kipróbálom, de utána tényleg elkezdem gyűjteni a pénzt 😛 😀peti46
Van ez az Imaji nevű felhasználó (aláírásaiban látszik is hogy 125-ös a csapata, hála a sok plusznak), és ő nyitott mindig ilyen szürreális packokat mint Márk pár napja a két 99-es Revisével 😛 Aztán egyszer elmondta a "taktikáját", hogy mindig beteszi nyitás előtt a lejárt LE kártyákat kezdőbe, és páran kipróbálták hogy átírják a nevüket meg a csapatlogót ugyanarra mint az övé, plusz be a lejárt LE kártyákat, és így jó packok lettek 😀 persze nyilván csak "babona", de nekem is bejött, lásd a mellékelt ábrát 😛 😂kaszo
több mint 13 éve
hány lejárt LE-t kell belepakolni?igazából azért kell bepakolni őket elvileg, hogy levigye a ratingedet, szóval ez nincs kikötve 😊 voltak olyanok is, akik levitték a traininget, meg collectionból kiszedtek szar playákat 😛
ma ismét sikerült ultimatet húznom, természetesen megint olyat (eddig ultimattel mindig így volt), aki már collectionben is megvan
több mint 13 éve
hány lejárt LE-t kell belepakolni?http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2264735 😂Na jó ezt még kipróbálom, de utána tényleg elkezdem gyűjteni a pénzt 😛 😀peti46
Összvissz egy Ocho LE-m van, az meg elég kevés...