Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
ha kifutsz az időből, akkor csak a free agent card bonust nem kapod meg, a lóvét, xpt igen 😉
több mint 13 éve
stitch90
256
hát az nem valami sok, még így 88-as tímrétinggel is, a kezdetek kezdetén... :/ 7 nap alatt esélytelen lesz összeszednem a győzelmeket, azt már látom előre. ha kiszaladok is jár egy kis perselynyi, vagy akkor feldughatom magamnak az egész szezont? 😀
amúgy, azt valaki leírná, hogy milyen pénzügyi forrásokból tud táplálkozni, a meccsbevételeket leszámítva? (lehet, hogy hülye kérdés, csak olyan szegény vagyok, ,mint a templom egere, mások meg naponta nyitják az ultikat 😀 )
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
az az egészen kis zsák inkább csak egy ballagótarisznya sajnos 😀tényleg, köszönöm, figyelmetlen voltam :/már közben is éreztem, hogy rosszul fogalmaztam: szóval egész sok pénzt, egy egészen kicsi zsáknyit 😛 (nem emlékszem, pontosan mennyit, nagyon rég volt, én ilyen 30-50k közöttire tippelek)Szobi22
remélem a zsákpénz kategória mindkettőnknél sokat jelent 😀 úgy 150k minimumot 😀stitch90
~14 ezer coin, 14 ezer xp és 4 ticket, se contract, se gamechanger, se játékos, semmi egyéb.
Viszont egyből utána indul a Pro League 2 timere, ugyanis az már időre megy majd, és ha minden csoportot be tudsz fejezni a megadott idő alatt (ez az első csoportra 7 nap, a legrövidebbre pedig 1 vagy 2 nap), akkor kapsz egy 99-es DT-t, Haynesworth-öt jutalomként.
több mint 13 éve
Nyitottam egyet én is, 2 ticket jött a pack mellé, a packban pedig:91, OL: Jammal Brown - 86-os Jared Gaither-t váltja
86, CB: Devin McCourthy, Pro Bowl - collection (egyébként jellemző, ő a legszarabb PB játékos, meg is kaptam)
86, TE: Shiancoe - collection
86, S: Griffin - collection
88, TE: Owen Daniels - 84-es Greg Olsen-t váltja (ez is menő játékban, nagy TE need, jött vágre egy ember, azóta meg dobálja őket)
Megérte, azt mondom, és legalább Dawkins nem jött sokezredszerre. Meg megtaláltam első elit kártya puzzle darabom, pedig nullát terveztem 😀
több mint 13 éve
tényleg, köszönöm, figyelmetlen voltam :/már közben is éreztem, hogy rosszul fogalmaztam: szóval egész sok pénzt, egy egészen kicsi zsáknyit 😛 (nem emlékszem, pontosan mennyit, nagyon rég volt, én ilyen 30-50k közöttire tippelek)
remélem a zsákpénz kategória mindkettőnknél sokat jelent 😀 úgy 150k minimumot 😀stitch90
több mint 13 éve
stitch90
256
tényleg, köszönöm, figyelmetlen voltam :/ remélem a zsákpénz kategória mindkettőnknél sokat jelent 😀 úgy 150k minimumot 😀
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
ha lenne is contractom,azt is edzőre költeném, bár nem tudom , hogy mennyit ér a "segítségük".edzőtől függ, van amelyik megduplázza a győzelem után kapott pénzt, van amelyik az XP-t, van akinél meccsenként kapsz vmilyen gamechangert, és még sorolhatnám (amúgy meg tudod nézni sztem)
Ha megnyerném az első Superbowlomat, akkor mit kapok? Persze eddig leves,mert a Packers az ellenfél 😀stitch90
első SB után kapsz egy zsák pénzt, xp-t meg ticketet
több mint 13 éve
stitch90
256
nofene, üdv kaszo 😀a limited edition kártyák cak addig a 95-96 óráig "működnek" most az egyik arany pakkban volt egy QB, és voltam már a kezdetek kezdetén, hogy két packban volt 3 limited kártya,de egy-két nap múlva, feleannyi pontjuk lett,vagymi....erről tud nekem vki vmit mondani?stitch90nofene, üdv szticsi 😀
mindegyik LE kártya 96 óráig aktív alapból, utána pedig 20-ra csökken az értékük, ezeknek a meghosszabbítására tudod használni a Contract Cardokat, egy contract újabb 96 órára hosszabbít meg egy limitedet (contractokat is packokban találhatsz) 😊kaszo
köszi. lényegében nem ér sokat, ha van úgymond no limit kártya , nem kevés 😀
ha lenne is contractom,azt is edzőre költeném, bár nem tudom , hogy mennyit ér a "segítségük".
Ha megnyerném az első Superbowlomat, akkor mit kapok? Persze eddig leves,mert a Packers az ellenfél 😀
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
igen, a memóriát azt zabálja, melóhelyen mértem, 1.6 gigánál lőttem le 😀 ilyenkor az egyetlen úgy-ahogy működőképes megoldás a többi tab becsukása, és innen elnavigálni 😊én azt vettem észre, hogy ha a giftek elfogadásából indítom a játékot, akkor úgy tesz, mintha folyamatosan frissíteni akarná magát, és emiatt elmászik a ff.exe meg a plugin-container.exe, viszont simán indítva nem... mondjuk szintén lassú, lehet kéne törölni már a random arcokat 😊JSanyonekem 10 ismerőssel is belassul pár perc után, és bezárásnál meg "kifagy" (igazából csak KURVASOKAT tölt, ha ilyen 5-10 perceket várok, néha továbbmegy, de nekem ehhez nincs türelmem 😀)kaszo
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Meglett a Superbowl és AP is :cool: Nyitottam két ultit,egy upgrade az is Hampton 91ével váltott egy 90est 😕
több mint 13 éve
én azt vettem észre, hogy ha a giftek elfogadásából indítom a játékot, akkor úgy tesz, mintha folyamatosan frissíteni akarná magát, és emiatt elmászik a ff.exe meg a plugin-container.exe, viszont simán indítva nem... mondjuk szintén lassú, lehet kéne törölni már a random arcokat 😊JSanyonekem 10 ismerőssel is belassul pár perc után, és bezárásnál meg "kifagy" (igazából csak KURVASOKAT tölt, ha ilyen 5-10 perceket várok, néha továbbmegy, de nekem ehhez nincs türelmem 😀)
több mint 13 éve
én azt vettem észre, hogy ha a giftek elfogadásából indítom a játékot, akkor úgy tesz, mintha folyamatosan frissíteni akarná magát, és emiatt elmászik a ff.exe meg a plugin-container.exe, viszont simán indítva nem... mondjuk szintén lassú, lehet kéne törölni már a random arcokat 😊
több mint 13 éve
Én Chromemal használom, mert a Firefox valóban fagy, meg geci lassú.
több mint 13 éve
nekem pont,hogy begyorsult az utóbbi időben 😊operával tolom
több mint 13 éve
peti46
124
Amióta felrakatott velem a gép egy új flashplayert, teljesen szar a játék. Mozillában nem tudok játszani mert lefagy tőle. Exploreren úgy ahogy fut de egy idő után teljesen belassul. Van még valaki így?
több mint 13 éve
na legyőztem a Lionst ki is írta h end of game 41-36, majd egy pillanat múlva újra betölt és kiiírja hogy 41-50 😮 😀adam8hát ez hatalmas gyász 😀
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
na legyőztem a Lionst ki is írta h end of game 41-36, majd egy pillanat múlva újra betölt és kiiírja hogy 41-50 😮 😀
több mint 13 éve
a limited edition kártyák cak addig a 95-96 óráig "működnek" most az egyik arany pakkban volt egy QB, és voltam már a kezdetek kezdetén, hogy két packban volt 3 limited kártya,de egy-két nap múlva, feleannyi pontjuk lett,vagymi....erről tud nekem vki vmit mondani?stitch90nofene, üdv szticsi 😀
mindegyik LE kártya 96 óráig aktív alapból, utána pedig 20-ra csökken az értékük, ezeknek a meghosszabbítására tudod használni a Contract Cardokat, egy contract újabb 96 órára hosszabbít meg egy limitedet (contractokat is packokban találhatsz) 😊
több mint 13 éve
stitch90
256
a limited edition kártyák cak addig a 95-96 óráig "működnek" most az egyik arany pakkban volt egy QB, és voltam már a kezdetek kezdetén, hogy két packban volt 3 limited kártya,de egy-két nap múlva, feleannyi pontjuk lett,vagymi....erről tud nekem vki vmit mondani?
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Én is ezt csinálom pár napja, vettem már vagy 20 bronze packot (a sok csapat-acsinak is hála), és egész jól haladok, bronz játékos már csak 10 csapatból hiányzik, de azt olvastam fórumon, hogy még utána is érdemes bronz packokat venni, ha megvan mind, mivel 65-ig terjed az abban lévő játékosok értéke, és 65-ig garantált is a packonkénti legalább egy non-dupe kártya. Ráadásul többször is volt olyan, hogy az 5 kártyából 4 silver, úgyhogy megéri még azokat venni a silver pack árának feléért szerintem. 😊De nagy 😀Én meg vettem vagy 6-7 bronze packot, úgy, hogy eredetileg vagy 20ezerrel kezdtem. Kaptam 4 ticketet, 2 14 pontos game changert(wtf?!), meglett asszem 4 team achi, találtam 1 piecet az elit kártyához, és kb 4-5 dupe latt maximum. Szerintem megérte 😀tenorxvelem vicces volt a játék, messze a QB a legnagyobb hiányposzt nálam (a 80-as Stafford a kezdő, az utána levő legrosszabb játékosom 89-es), erre 3 kibontott bronze packben írd és mond 7 (!) QB volt 😊JJ
Egyébként én sztem most nekiállok kisebb packokat venni, ez a 98as rating bőven elég, inkább szedem a collectionoket 😀tenorx
több mint 13 éve
peti46
124
Alapból 1440 XP-t és 1955 coint.Na elkezdtem a 100.ik szezonomat 😀peti46100. szezonnál, mennyit fizet egy győztes meccsre?stitch90
több mint 13 éve
Nyitottam egy ultit. Ray Lewis 94 befért 😊 Meg is lett a 99-es rating és Woodley collectionbe tételével találtam is egy piecet 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
De nagy 😀Én meg vettem vagy 6-7 bronze packot, úgy, hogy eredetileg vagy 20ezerrel kezdtem. Kaptam 4 ticketet, 2 14 pontos game changert(wtf?!), meglett asszem 4 team achi, találtam 1 piecet az elit kártyához, és kb 4-5 dupe latt maximum. Szerintem megérte 😀tenorxvelem vicces volt a játék, messze a QB a legnagyobb hiányposzt nálam (a 80-as Stafford a kezdő, az utána levő legrosszabb játékosom 89-es), erre 3 kibontott bronze packben írd és mond 7 (!) QB volt 😊JJ
Egyébként én sztem most nekiállok kisebb packokat venni, ez a 98as rating bőven elég, inkább szedem a collectionoket 😀
több mint 13 éve
Én meg vettem vagy 6-7 bronze packot, úgy, hogy eredetileg vagy 20ezerrel kezdtem. Kaptam 4 ticketet, 2 14 pontos game changert(wtf?!), meglett asszem 4 team achi, találtam 1 piecet az elit kártyához, és kb 4-5 dupe latt maximum. Szerintem megérte 😀tenorxvelem vicces volt a játék, messze a QB a legnagyobb hiányposzt nálam (a 80-as Stafford a kezdő, az utána levő legrosszabb játékosom 89-es), erre 3 kibontott bronze packben írd és mond 7 (!) QB volt 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal