Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
a 32-ből amúgy ti hány ultit húztatok? 😊 én 24-nél járok kettőnél (DeSean Jackson és Peppers)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
én egy Vikings packot fogok nyitni ma, tőlük még 7 ember beférne a csapatomba (nem mintha találnék ultit a team packokban, de hátha 😀)Szobi: akkor kapod meg a kártyát, ha letelik a 32. nap timere
több mint 13 éve
ááááá a Chargers legyőzése után nem MoJo-t húztam, hanem a platinum kártyát... :o
több mint 13 éve
Nekem most van 24 Colts játékosom de ha minden jól megy tudok ma nyitni egy packot ha nem remélem holnap is lesz még az akció.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Vettem még 10 Steelers játékost, hát így elég sok dupe lett. Konkrétan 7, tehát most van kereken 30 Steelers játékosom.
több mint 13 éve
ultimate nyitás, kemény 0 upgrade, szánalommondom, tele vagyok 90-91-es playákkal..
több mint 13 éve
stitch90
256
Vettem egy Rams ( 😀 ) pakkot, kaptam mellé mégegyet, részben platina volt,meg egy ulti. sovány :/
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
nálam meg totál halott ma a facebook, pedig már kattogok, most játszanék Patssel, illetve azzal az 50K-val meglenne ma az újabb ultimatere is a kess
több mint 13 éve
Én se kapam meg a kártyát se, csak a 33. napon, mielőtt nekiálltam a SBnak.
több mint 13 éve
Elvileg a kártyát amiért játszottál meg kellett h kapd, ha megvan akkor nem paranekem a DE volt a TE mellett a legnagyobb needem, szóval elég jól jött.Freeney kéne 😀FarkyFreeney manapság sokat esik, én is most kaptam meg, kétszer isStez
az akkor nem para, hogy a NE legyőzése után nem írt ki semmit(mámint hogy megvan a perfect season, vagy ilyesmi)?Szobi22
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
ismerős, nálam a 85-84-es Edwards-Warren duóra jött a 97-es Freeney..nekem a DE volt a TE mellett a legnagyobb needem, szóval elég jól jött.Freeney kéne 😀FarkyFreeney manapság sokat esik, én is most kaptam meg, kétszer isStez
az akkor nem para, hogy a NE legyőzése után nem írt ki semmit(mámint hogy megvan a perfect season, vagy ilyesmi)?Szobi22
TE-m is a 84-es Olsen, ugyanazok a needjeim, mint neked akkor
a többi poszton már mind 90+-os játékosok vannak azért
több mint 13 éve
nekem a DE volt a TE mellett a legnagyobb needem, szóval elég jól jött.Freeney kéne 😀FarkyFreeney manapság sokat esik, én is most kaptam meg, kétszer isStez
az akkor nem para, hogy a NE legyőzése után nem írt ki semmit(mámint hogy megvan a perfect season, vagy ilyesmi)?
több mint 13 éve
Freeney kéne 😀FarkyFreeney manapság sokat esik, én is most kaptam meg, kétszer is
több mint 13 éve
Freeney kéne 😀
több mint 13 éve
PL3 utsó meccse előtt gondoltam, nyitok egyet, hátha. végre bejött 😊Collins a 92-es Atogwet váltotta, de Freeney a 90-es Smitht 😊
a többiek mondjuk collectionben is megvannak, de nem érdekel
megvan a 32-edik győzelem, az ugye normális, ha most nem ír ki semmit?
több mint 13 éve
vettem egy jets packot, bízva a Revis-Richardson-Mangold trió valamelyikében, de hiába. A második packban csak platinum volt 😀...eaglesmcnabbÉn is azt vettem, én is őket akartam, de hát... 10-ből egyébként 6 plat, 3 gold, 1 silver kb.
több mint 13 éve
vettem egy jets packot, bízva a Revis-Richardson-Mangold trió valamelyikében, de hiába. A második packban csak platinum volt 😀...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
köszi a gyors infót!nem tudjátok véletlenül, hogy holnap van még ez a '2 team pack 1 áráért' akció?gamerkr3 napos, tehát holnap még leszpeti46
több mint 13 éve
peti46
124
nem tudjátok véletlenül, hogy holnap van még ez a '2 team pack 1 áráért' akció?gamerkr3 napos, tehát holnap még lesz
több mint 13 éve
nem tudjátok véletlenül, hogy holnap van még ez a '2 team pack 1 áráért' akció?
több mint 13 éve
20 vikes playa a collectionben.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Na a két steelers pack (2 volt már meg, így 27 Steelersem van collectionben):több mint 13 éve
jó nekem csak 10 Hayden 8 Powers jutottNekem 3/3 igaz mind Saturday 😀FarkyColts 😊Farkyazt soha, 11 pack -> 0 ulti a 7-bőlOrk
több mint 13 éve
Nekem 3/3 igaz mind Saturday 😀azt soha, 11 pack -> 0 ulti a 7-bőlOrkKi szerint melyik team pack-ot éri meg a legjobban venni, ha tételezzük fel, semelyikből sem lenne játékosom?deny79Colts 😊Farky
több mint 13 éve
azt soha, 11 pack -> 0 ulti a 7-bőlKi szerint melyik team pack-ot éri meg a legjobban venni, ha tételezzük fel, semelyikből sem lenne játékosom?deny79Colts 😊Farky