Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Bassza meg. Elkezdtem a PL3-at, első meccs megvan. Kártyaválasztásnál a középsőt akartam, de végül a jobbra mellette lévőt választottam, természetesen a középső volt az ulti. Richardson, 96-os RB. Bazzegbazzegbazzeg.

Amúgy lenyomtam a teljes pl2-t egy Kickoff Return TD vagy Onside Rec nélkül 😊 Az 50%-osokból használtam, de azokra se költöttem egy fillért sem 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
én meg nyitottam már vagy 50 ulti packot és még egy darab 99es játékosom nincs :rolleyes:peti46
már csak 3 napot kell rá várni nyugodjatok meg 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
peti46 124
én meg nyitottam már vagy 50 ulti packot és még egy darab 99es játékosom nincs :rolleyes:

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
barátnőm bontott.. 😮 😀maximilien
😂 a máker
amúgy a ticketek száma se szar a felsősarokban 😀eaglesmcnabb
100 volt,csak elkezdte fogyasztani a double coins weekend miatt 😊maximilien
Kell nekem egy ilyen barátnő 😊
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Na ez ám a pack, ilyen packot én is elfogadnék 😀

több mint 13 éve
maximilien 214 — #5
😂 a máker
amúgy a ticketek száma se szar a felsősarokban 😀eaglesmcnabb
100 volt,csak elkezdte fogyasztani a double coins weekend miatt 😊

http://twitter.com/bencsics05
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Aztakurva eget... 2 99es Revis bazdmeg 😀tenorx
+ Joe bácsi... 😀
lajtos 4 upgrade lett volna nekem ez a pack... 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Aztakurva eget... 2 99es Revis bazdmeg 😀
több mint 13 éve
😂 a máker
amúgy a ticketek száma se szar a felsősarokban 😀

több mint 13 éve
maximilien 214 — #5

barátnőm bontott.. 😮 😀

http://twitter.com/bencsics05
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na végre van normális qb 😊 és jött a Pro Bowler Wake is 😀
több mint 13 éve
A mai második nekem is jobb lett:

Gurode egy 90-es OL-t váltott
Desean Jackson a 89-es Drivert
Bironas pedig a 87-es Janikowskit

több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Na a mai második ulti nyitás sokkal jobb volt 😀
Jött két Safety egy 85 aki 75 váltott meg egy 89-es 67-es váltott, nagyon jóól jött 😀
Meg egy Ratliff egy 77 váltott 😊
Ők hárman fértek be, most örülök nagyon 😀
Ja meg lovie smith 😊

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Aki igen az meg jól járt. Főleg hogy TE poszton csak 89-es playám van 😀eaglesmcnabb
én meg leszarom, nekem Rodgers kell 😊. Előbb-utóbb csak kijön egy Witten, Gates vagy Clark, és jó isSzobi22
Nekem megvan simában Gates már,azt hiszem 97es,én AP-t választottam 😊JoeyPorter
Nálam 95-ös GB-s Favre-ot fog váltani Rodgers... Ugye milyen fura? 😀
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Jets elleni meccs 4. negyedében 6 pont előnyöm volt, ilyenkor szoktam még pont benyelni egy td-t hogy épp kikapjak, úgyhogy gondoltam még rányomok egy KR td-t, de lecsúszott az ujjam :o szerencsére csak fg-t csináltak úgyhogy nyertem 3-mal 😀
aztán a fenti tanácsot megfogadva (süti anyukája kiválasztotta az ultit) megkértem tesómat hogy válasszon ő, és szintén belenyúlt az ultiba 😀 sajna csak 90-es lett, Weaver, de így is cseréli a 89-es Ray Rice-t 😊
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Na tényleg baszódjon meg ez a játék.
Elszenvedem magam egy platinum packig majd egy hét alatt.
Erre van benne 2gold player Reggie Nelson S 77es (két másik 77es S van a csapatban) illetve Maroney RB 79es aki egy 78ast cserél.
Két platinum mindkettő K 80 és 83as,a K-em 92es Longwell.
És egy ultimate kártya CB Gamble 91es, ő jól jött.
Mi a k.... annnyáért kepok állandóan K-t és RB-t????
Bezzeg LB nem jön pedig van 66osom is...

Most baszkódhatok megint egy hétig.Bazzani
ne is mond, mióta van CJ szinte minden packban van RB bezzeg WR-t nem kapok, de majd jön Johnson.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Na tényleg baszódjon meg ez a játék.
Elszenvedem magam egy platinum packig majd egy hét alatt.
Erre van benne 2gold player Reggie Nelson S 77es (két másik 77es S van a csapatban) illetve Maroney RB 79es aki egy 78ast cserél.
Két platinum mindkettő K 80 és 83as,a K-em 92es Longwell.
És egy ultimate kártya CB Gamble 91es, ő jól jött.
Mi a k.... annnyáért kepok állandóan K-t és RB-t????
Bezzeg LB nem jön pedig van 66osom is...

Most baszkódhatok megint egy hétig.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

Legalább volt benne upgrade 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ma engem is felidegesített egy kicsit. Nyitottam egy ultit: 2 ultimate, 1 PotW, 1 Pro Bowl, 1 platinum. Azt hittem, hogy végre ez egy jó nyitás lesz, de azt mondanom se kell, hogy egyik se fért be. Pedig nem kevés jó pro bowl kártya van.
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Dejó lenne ujraválsztani ezt nyomorult +3ast. aki nem Gates-t válsztotta az szívja a fogátDrabin
Aki igen az meg jól járt. Főleg hogy TE poszton csak 89-es playám van 😀eaglesmcnabb
én meg leszarom, nekem Rodgers kell 😊. Előbb-utóbb csak kijön egy Witten, Gates vagy Clark, és jó isSzobi22
Nekem megvan simában Gates már,azt hiszem 97es,én AP-t választottam 😊

több mint 13 éve
Én is ultiztam egyet: 4 platinum és egy 90-es OL. Ami mondjuk minimális upgrade, így legalább az utolsó platinumot (89) is ki tudtam tenni az OL-ből.

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Kikaptam a Ravenstől a gamechangerek kb. lenullázódtak, kinyottam egy k.va ultimatet és volt benne 4 platinum meg egy 89es All Pro Mayo hát menjen már el a k.vaf.szba :mad:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
de dögöljön már meg a k.va játék 😡

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Nálam perpill nem megy a játék, ezért dícsértem a készítőket 😊Bálesz
Tudom, tudom. Nálam pont akkor ment el, mikor belekezdtem a bills elleni meccsbe... Merje majd beadni vereségnek. :mad:

szerk.: Már megy ez a szar... egyelőre...
több mint 13 éve
:/ Ez most szarkazmus? 😀 Úgylátszik túl sok big bang theoryt néztem az utóbbi időbe. 😀

Na de. Coinsba van valahol limit vagy mennyi volt a max amennyit össze tudtatok szedni?süti

😀

Nálam perpill nem megy a játék, ezért dícsértem a készítőket 😊
szerk: már megy.