NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
köszi, meg is van 😊Bears ellen kikaptam :/ ha most nyomok Instant replayt akkor az 1 LOSS bent marad és vége a Gates-ért folyó küzdelmemnek? 😮Lakilejatszod ismet a meccset akkor, ha replayt nyomsz
ha nyersz, eltunik a veresegStez
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Bears ellen kikaptam :/ ha most nyomok Instant replayt akkor az 1 LOSS bent marad és vége a Gates-ért folyó küzdelmemnek? 😮Lakilejatszod ismet a meccset akkor, ha replayt nyomsz
ha nyersz, eltunik a vereseg
több mint 13 éve
Bears ellen kikaptam :/ ha most nyomok Instant replayt akkor az 1 LOSS bent marad és vége a Gates-ért folyó küzdelmemnek? 😮
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igazán szólhattak volna hamarabb is. Akkor elkezdtem volna gyűjtögetni a ticketeket :/
több mint 13 éve
Szintén zenész 😊 Azt hiszem, most megcsappan a ticketek száma rendesen 😀Uhh de jó Double Coin Weekend lesz és most van 61 ticketem 😊habibnekem 100 körül, és ott lapul Tomlin is :cool:Szobi22
több mint 13 éve
A picsaba, nem leszek gepnel 😀Jaja most lesz 26-27 😊habibUhh de jó Double Coin Weekend lesz és most van 61 ticketem 😊habibezen a hetvegen?
nekem nem adja be a hireketStez
Ticketem nincs, szopacs
több mint 13 éve
Jaja most lesz 26-27 😊Uhh de jó Double Coin Weekend lesz és most van 61 ticketem 😊habibezen a hetvegen?
nekem nem adja be a hireketStez
több mint 13 éve
Uhh de jó Double Coin Weekend lesz és most van 61 ticketem 😊habibezen a hetvegen?
nekem nem adja be a hireket
több mint 13 éve
Na akkor ott lesz rendesen pénz kaszálás 😊Uhh de jó Double Coin Weekend lesz és most van 61 ticketem 😊habibnekem 100 körül, és ott lapul Tomlin is :cool:Szobi22
több mint 13 éve
Uhh de jó Double Coin Weekend lesz és most van 61 ticketem 😊habibnekem 100 körül, és ott lapul Tomlin is :cool:
több mint 13 éve
Nyitottam, de a játék tényleg szívat. Jött Brady és BigBen is, persze Brees már a kezdő QB-m, így mindegyik collection. Jött Bowe, de ő meg nem fér bel, mert csak 84-es. (WTF?) Talib se fér be, csak Bethea, ő Dawkins-t váltotta le.
több mint 13 éve
Uhh de jó Double Coin Weekend lesz és most van 61 ticketem 😊
több mint 13 éve
No, akkor drukkoljunk, hátha lesz megint egy egész napos baszakodásuk 😊Bálesznalam mar megy
több mint 13 éve
No, akkor drukkoljunk, hátha lesz megint egy egész napos baszakodásuk 😊
több mint 13 éve
Tisztára 'megérte' ez a fél napos karbantartás....most pl be se tölt nálam. :mad:peti46Pont kerdezni akartam, mi a faszom van mar megint..
25. probalkozasra sem tolt be nekem, nethibat ir ki
több mint 13 éve
peti46
124
Tisztára 'megérte' ez a fél napos karbantartás....most pl be se tölt nálam. :mad:
több mint 13 éve
na akkor veszek egy packot, mert a 28. győzelem utáni bónuszból majd kapok annyit, amiből kijönnek a hiányzó fanok a végére 😊 Needek: TE, LB, OL, RB (ezekből van még platinum, többi ulti 😊 )fasza, megint csak egy ultit kaptam.... annyira unom már, hogy fórumokon mindenhol látom a 4-5 ultimate/LE/PoTW kártyás packokat, nekem meg mindig 1-2 ulti jön 3-4 platinum mellé....
de legalább Roddy White lett az az egy ulti, 93-asként cserléi a 90-es Sidney Rice-ot.
többiek: Colston 89, Palmer 87, Trufant 87, Trevor Pryce 85, mind collection
fun fact: még mindig csak egyetlen Colts-kártyám van :o (mondjuk az legalább Jeff Saturday 92-es OL)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Értem, csak gondoltam hátha😊Esetleg olyan turpisság nincs a játékban, hogy melyik napszakban érdemes ulti packot venni?Mert ugye a játék amerikai, tehát náluk akkor van éjfél, mikor nálunk reggel 6😊EmericoIlyen (és más) szempontból sincs jelentősége, hogy mikor veszel ulti packot.süti
több mint 13 éve
Esetleg olyan turpisság nincs a játékban, hogy melyik napszakban érdemes ulti packot venni?Mert ugye a játék amerikai, tehát náluk akkor van éjfél, mikor nálunk reggel 6😊EmericoIlyen (és más) szempontból sincs jelentősége, hogy mikor veszel ulti packot.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Esetleg olyan turpisság nincs a játékban, hogy melyik napszakban érdemes ulti packot venni?Mert ugye a játék amerikai, tehát náluk akkor van éjfél, mikor nálunk reggel 6😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi srácok!Még 6 ticket kell és megvan az összes social acsi😊
több mint 13 éve
Sziasztok!Én egyszer vettem Colts packot amikor a dupla akció volt, de szerintem nem éri meg. Ultimate packban nagyobb a valószínűsége az ultimate playernek mint a team packban.
45. szintnél érdemes megvenni mondjuk a Patriots NFL team packját?Milyen játékosok vannak benne?Mostani ratingem 94es.
Köszi a választ!Emerico
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Sziasztok!5 játékost kapsz a Pats-ből, asszem semmi biztosítás nincs, hogy ulti, platinium lenne benne. Szóval én nem javaslom, bár én egyáltalán nem is akarok team packot venni soha.
45. szintnél érdemes megvenni mondjuk a Patriots NFL team packját?Milyen játékosok vannak benne?Mostani ratingem 94es.
Köszi a választ!Emerico
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!45. szintnél érdemes megvenni mondjuk a Patriots NFL team packját?Milyen játékosok vannak benne?Mostani ratingem 94es.
Köszi a választ!