Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
6860/gm :cool:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Másodjára találtam platinumot meccs után természetesen 92es Favre aki be se fér 😕

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na vettem 4 ultimatet
3 edzős volt. egyik se píz növelő de voltak fasza playa-k. Freeney meg ilyesmi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
többet hoz vissza, mint amennyit elvisz 😉 😀kaszo
Nem baj, mostmár hű leszek az elvemhez miszerent nem nyitok addig ulti packot amíg nem lesz valami normális akció. 😀 Hiába a lassan 500k, a double weekend, meg hamarosan az acsikból +100k. 😀 Stadiont se fejlesztem előre, majd szép sorban, úgyis ráérek. 😊 Már megszoktam, hogy sok pénzem van. 😊süti
Ha felmész nyolc óránként megéri mert többet kapsz a Revenueból
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
többet hoz vissza, mint amennyit elvisz 😉 😀kaszo
Nem baj, mostmár hű leszek az elvemhez miszerent nem nyitok addig ulti packot amíg nem lesz valami normális akció. 😀 Hiába a lassan 500k, a double weekend, meg hamarosan az acsikból +100k. 😀 Stadiont se fejlesztem előre, majd szép sorban, úgyis ráérek. 😊 Már megszoktam, hogy sok pénzem van. 😊
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
...de PL3 egy rakat pénzt elvisz...süti
többet hoz vissza, mint amennyit elvisz 😉 😀
több mint 13 éve
Király, egy újabb értelmetlen ulti, elegem van...

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Ratingem 93-as és van 3 LE kártyám meg Sean Paytonom.
Viszont így, hogy egy nap csak egy meccset lehet játszani felejtős. Pedig milyen büszke voltam magamra, mikor kitaláltam, hogy 4 nap alatt letudom az egészet és így csak egyszer kell aktiválni a játékosokat és Paytont... 😀

Drabin: Teljesen random nyomja be az edzőket szerintem érdemes próbálkozni. Én is el akartam költeni ulti packokra a pénzt, hátha bejön Tomlin, de PL3 egy rakat pénzt elvisz, úgyhogy inkább maradok majd Harbough-nál.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Aki mostanában nyitott Ulti-t adott ki edzőt? mert se harbough-m se tomlinom de van100 ticket és 600ropim aztán ha beadna egy pénzes edzőt az jól jönne a hétvégére. viszont ha nem akkor nem baszom el a pézt. köszi előre is
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
PL3-on nem lehet "végigszaladni", mert csak napi egy meccset enged játszani 😀
de én hozzákezdenék a helyedben, nekem is ilyesmi ratingom volt amikor nekiindultam, aztán most már 7 meccsel a vége előtt 96-os vagyok 😊 szerintem legelején egyből húzd fel a stadiont teljesen, aztán a maradékból+nyereményből nyugodtan veheted a packokat, nem kell számolgatni 😊
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Big Al a fedélzeten, de sajnos így is maradt a 93-as rating.
PL3-nál hiába Gates az egyetlen elite TE kártya, de sose volt szimpatikus, így inkább Revist választottam.

Azon agyalok, hogy most végig kéne szaladnom a PL3-on, mert fanom van 135k, coinsom 450k, így azzal nem lenne gond. Viszont viszonylag gyenge a csapatom, és addig még nincs valami akció meg nem akarok ulti packot venni... 😀 :/süti
Szerintem nyugodtan neki kezdhetsz, egy ulti pakktól úgyse javulna annyit a csapatod. Vége felé már 105ös csapatok ellen kell tolni, ilyen 5-6 KR TD szinte alap. Hanyas a ratinged?peti46
gondolom maxon van neki a practice 😊

több mint 13 éve
peti46 124
PL3-nál hiába Gates az egyetlen elite TE kártya, de sose volt szimpatikus, így inkább Revist választottam.

Azon agyalok, hogy most végig kéne szaladnom a PL3-on, mert fanom van 135k, coinsom 450k, így azzal nem lenne gond. Viszont viszonylag gyenge a csapatom, és addig még nincs valami akció meg nem akarok ulti packot venni... 😀 :/süti
Szerintem nyugodtan neki kezdhetsz, egy ulti pakktól úgyse javulna annyit a csapatod. Vége felé már 105ös csapatok ellen kell tolni, ilyen 5-6 KR TD szinte alap. Hanyas a ratinged?

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
peti46 124
Uhh de jó Double Coin Weekend lesz és most van 61 ticketem 😊habib
nekem 100 körül, és ott lapul Tomlin is :cool:Szobi22
Na most akkor lehet beelőzől 😀 Van valaki level 68 felett, vagy én vagyok a legkockább? 😂

több mint 13 éve
Playfish hacket keresnék a játékhoz.. :rolleyes:Emerico
keressél

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Playfish hacket keresnék a játékhoz.. :rolleyes:
több mint 13 éve

Azon agyalok, hogy most végig kéne szaladnom a PL3-on, mert fanom van 135k, coinsom 450k, így azzal nem lenne gond. Viszont viszonylag gyenge a csapatom, és addig még nincs valami akció meg nem akarok ulti packot venni... 😀 :/
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Mi az istenért gyűjtögettek ticketet 😛 Nekem unalmas lenne a játék, ha nem tudnék minden nap 10-15öt játszani 😀tenorx
Az a szép, hogy ezt 100 ticket mellett is megteszem. Jön a 4 alap + 3 a scrimmage miatt+giftek (210friend) . Így minden nap jön egy rakás, az összegyűjtött meg nem fogy.

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Na végre egy aránylag jó pack 😊

Rivers a QB-m ráadásul collectionben is megvan
Joseph egy 92-est váltott
Seymour Smitht aki 90-es
a többi collection

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Elnyomtam 21-0nál a Ravens, 28-30 lett. Ezzel buktam 2 ticketet sajna 😕
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Bears ellen kikaptam :/ ha most nyomok Instant replayt akkor az 1 LOSS bent marad és vége a Gates-ért folyó küzdelmemnek? 😮Laki
lejatszod ismet a meccset akkor, ha replayt nyomsz
ha nyersz, eltunik a veresegStez
teljesen fölösleges instant replayt nyomni, a határidő lejártáig annyiszor játszod újra a meccset, ahányszor akarod, és ahogy nyersz, törlődik a vereség 😉

több mint 13 éve
Én is csak azért spájzoltam be a ticketekből mert írta mindenki, hogy jó ha van PL2-re, de nem volt rá szükségem, így van 100 és megvan Harbough is. 😊 Legalább jól indul majd a PL3. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
PLayfish hackkel nem lenne olyan uncsi 😀
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Mi az istenért gyűjtögettek ticketet 😛 Nekem unalmas lenne a játék, ha nem tudnék minden nap 10-15öt játszani 😀tenorx
nekem igy is unalmas mar

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mi az istenért gyűjtögettek ticketet 😛 Nekem unalmas lenne a játék, ha nem tudnék minden nap 10-15öt játszani 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ti valami playfish hackkel nyomjátok?100 ticket...