NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Biztos le lehet tiltani, mert Szablernek is sikerült.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nekem azt jelzi, hogy csapatod is van Tibi.
több mint 13 éve
Na ez is eljött, az első olyan ultimate-nyitásom, ami nem igazán hozott upgrade-et.Az egyetlen előrelépés a 90-es Romo a 89-es Eli Manning helyére. Ennyi 😊
Plusz Harbaugh edzőnek és egy kickoff return td gamechanger.
több mint 13 éve
Én nem küldök neked, de miért nem tudod letiltani? Kéréseknél x a meghivora és blokkold az egészet.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na msot már meguntam mert nem tudom letiltaniNEM szeretnék több meghívót a játékba
minden nap kapok innen 10-et de nem élnék vele 😛
több mint 13 éve
miért van az hogy sima season meccseknél a 80as rating-el rendelkező csapatok folyamatos jelleggel tönkreverik az én 88as csapatom?? akkor ne 80asnak írják ki az ellent hanem 90esnek, és nem megyek nekik ötödjére is..fú de idegesítő néha ez a játék. vagy én vagyok benne túlértékelve, vagy a gép alulértékelt. 😊rihumég a 92-93-mas csapatomat is, 100 traninggel is simán ronggyá verik néha a 80-82-es csapatok 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
miért van az hogy sima season meccseknél a 80as rating-el rendelkező csapatok folyamatos jelleggel tönkreverik az én 88as csapatom?? akkor ne 80asnak írják ki az ellent hanem 90esnek, és nem megyek nekik ötödjére is..fú de idegesítő néha ez a játék. vagy én vagyok benne túlértékelve, vagy a gép alulértékelt. 😊
több mint 13 éve
Nah nyitottam egy ultimatet:- Smith Coach
- 2 ticket
- Thomas RB 84 (collection)
- Henderson DT 87 (collection)
- Wilfork DT 95 (nem fér be)
- Rivers QB 94 (megvan 😡)
- PotW Hartley K 90 (nem fér be :S)
tehát megint faxa volt.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
😂 Cutler 95ös QB 😀eaglesmcnabbő legalább stabil kezdő,nem úgy,mint Mr.IR Sanders meg Tommie Harris 😀
több mint 13 éve
Ismét sikerült ultit húznom, 91es Urlacher. Kár hogy megvan kezdőbe és collectionbe is.....peti46Nekem is ez volt, csak megvolt még Sanders is, akit el kellett adnom 😀 Nem baj, majd a következő jobb lesz.
több mint 13 éve
peti46
124
Ismét sikerült ultit húznom, 91es Urlacher. Kár hogy megvan kezdőbe és collectionbe is.....
több mint 13 éve
Nyitottam én is egyet:Weaver és Sims nem fért be.
Jennings és Driver leváltotta az eddigi WR-duómat: Steve Smith (88) és Sims-Walker 84 helyére jöttek.
Suh nagy needre jött, a 78-as Haye-t váltotta.
Végre van potw, mindjárt megcsinálom a szivárványos acsit is 😊
több mint 13 éve
Oaklandet is csak másodjára tudtam legyőzni, bajok lesznek itt a végére azt hiszem...De legalább megint behúztam az ultit, és még erősítés is volt: 92-es OL jött egy 85-ös helyére.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én az utóbbi egy hétben 4 packot nyitottam, + még ugye a napi pro league kártyák. Sikerült lecserélni a full platinum O-line-t egy teljes ultimate-re 😊 Ezentúl asszem már Colts packokra gyűjtök, jó lenne már egy Reggie Wayne 😊kobalu91Azért csak óvatosan a team packokkal:
ne vegyetek team packot én 2x5 azaz 10 Colts pack nyitása után 0 azaz 0 ultimate kártyát kaptam pedig van aszhem 6 coltsos pedig azt hittem hogy az összespórolt 1 misi plusz a dupla akcióból lazán lesz egy peyton manning de nem így a csapatom 1000k elköltése után egy játékossal se erősödöttOrk😊
több mint 13 éve
Én az utóbbi egy hétben 4 packot nyitottam, + még ugye a napi pro league kártyák. Sikerült lecserélni a full platinum O-line-t egy teljes ultimate-re 😊 Ezentúl asszem már Colts packokra gyűjtök, jó lenne már egy Reggie Wayne 😊
több mint 13 éve
😂 Cutler 95ös QB 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Még 6000, és én is nyitok egy újat 😀 (Durva, hogy mostanában 2-3 naponta tudok egyet nyitni), remélhetőleg estig meglesz.Na OLt szeretnék, most nyitok.
Kaptak Jack del Riot + egy 7 pontos changert (van kb már 9 coachom).
A pack:
OL persze nincs, és így Rodgers is egyre kisebb need 😕
több mint 13 éve
eladtam pár kártyát a collectionből, lassan újabb nyitás 😂És igen 6. nyitás óta no upgrade. vicc.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
most veszek egy ultimate-et,inkább nem írom le mi kell,úgyse az jön,ami kéne.....legalább volt benne upgrade
Bradford nagy upgrade,a 62-es McGeet váltotta,Lofton pedig a 85-ös Brookingot,többi collection....
több mint 13 éve
Újabb ultimate nyitás, újrra 0 upgrade ez már komolyan vicc.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Ultimate nyitás, egyetlen upgrade, Rashean Mathis 93-mmal a 92-es Leon Hall heéyre.Dögöljön meg ez a fos, amikor tele van a csapatom 80+-os playákkal..
OL is jött 90-es, ami befért volna, ha nem Ferguson jött volna, aki egyébként már ott virít az OL-emben
mocskos játék
több mint 13 éve
nekem végre egyszer mákom volt 1 ulti 2 platina és 2 player of the weekmaguk a kártyák egy 90-es és 89-es safety ami egy kicsi upgrade + a be nem férő 85-ös Tillman és a 91-es PoW Jennings, de a másik piros az a 99-es Vick volt még szerencse hogy Peytonban bízva amúgy is APért hajtok szóval azért az egy kártya miatt megérte a csomag
több mint 13 éve
Én is nyitottam egy csomagot. A legerősebb posztom a DT volt (97es Kevin Williams és 99es Big Al) ezért épp erre a posztra érkezett két játékos. De nem akartam két Big Alt egyszerre a csapatba. Két pici upgrade jött, egy az OLbe egy TE posztra.
több mint 13 éve
Most, hogy visszatért az összes POTW, gondoltam, veszek egy ultit. 0 upgrade természetesen, gondoltam, majd a másodikban. Abban is, ráadásul collectionbe is alig fér be valaki. Ennyre tényleg nem jó a csapatom, nem tudom, miért szopat engem ez a szarközben meg összeomlott a játék 😕