Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Lehet venni kellene még egyet 😀Mev
Én vettem 2 packot is. Pro league 2 miatt spájzoltam, így volt 470k-m. Viszont most jól rá is b*sztam.
A 2 packból 96-os Snee váltott egy 83-ast, a 88-as Sedrick Ellis pedig egy 79-est... jött még egy 84 LE Samuel az összes többi kártya meg ment a kollekcióba... Nem egy jó kör, de a plusz contract cardokért megérte. Ha aktiválok mindenkit 96-ig feltudom vinni a ratingmet, így már csak összeszedem Big Alt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na hát sok új limited kártya, meg player of the week kártya örömére nyitottam egy ultimate-et 😀 Nem bántam meg. + contract cardok + todd haley

Lehet venni kellene még egyet 😀

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nekem még 306 gift kell az 1000hez, a többi achi már megvan a ticketeseken kívül.
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Na már csak 10 ismi kell a 100-hoz, ha meglesz megint tudok bontani egy ulti-t!

Csak olyan lassan jelölnek vissza ezek a külföldiek, hogy nem győzöm kivárni 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ulti Pack:

+Bonus Card:

mindenki befért, úgyhogy nemvolt rossz nyitás! 😊 Winslow-nak külön örülök.
több mint 13 éve
Mindjárt én is bontok egyet, hátha jön valami!
TE, S, CB ezek kellenének!

Na meg is van, soha rosszabbat!

Ochocinco is jól jött azért 😊 meg a +3 contract card is!
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Faxa persze h nem jött semmi azokból ami kéne :S Legalább 3 contract kártyát kaptam meg befért Dumervil.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
1 héten belül 3.szor jött bónusz kártyának DeSean és előtte is megvolt már faxa :S De legalább tudok nyitni egy ultimate packet amiben remélem jön már az a WR meg S ami kéne.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Welkert húztam Browns W után, hát persze, hogy csak a WR poszt az, ahol 95 alatti playa be sem fér..
Akárhol máshol 92-es playa upgrade lett volna 😀

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Mikor lesz az akcióváltás? Mert megvan a pénz az ultimate-re, de várok, hátha jön olyan akció, hogy 20 ultimate kártyát adnak egy áráért vagy valami hasonló 😀

Meg mikor írják jóvá a 400 pontomat az SB tippemből? 😀Bruce
szerdánként szoktak váltani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mikor lesz az akcióváltás? Mert megvan a pénz az ultimate-re, de várok, hátha jön olyan akció, hogy 20 ultimate kártyát adnak egy áráért vagy valami hasonló 😀

Meg mikor írják jóvá a 400 pontomat az SB tippemből? 😀
több mint 13 éve

Még egy használhatatlan ultimate, már a harmadik egymás után amiben gyakorlatilag nincs upgrade.... Steven Jackson már megvan, White +1 upgrade és ennyi.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Na, még egy buta kérdés akkor tőlem: csinálom a Pro League 2-t és kapom ezt a FA card rating pluszt, ez mire jó?deny79
Szezon végén kapsz egy játékost. Annak az értékét növeled 4-el, ha időn belül teljesíted a csoportot. Ha mindet sikerül teljesítened, akkor kapsz a végén egy 99-es Big Alt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, még egy buta kérdés akkor tőlem: csinálom a Pro League 2-t és kapom ezt a FA card rating pluszt, ez mire jó?
több mint 13 éve
96-osként kikaptam egy 77-estől és maxon volt a practice pont 😀 zsíír

több mint 13 éve
Sziasztok!

Pro 2 ben a számláló az aktuális csoportra mutatja az időt vagy a teljes lejátszásra?silent7939
Aktuális csoport.
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Sziasztok!

Pro 2 ben a számláló az aktuális csoportra mutatja az időt vagy a teljes lejátszásra?
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Most nyitott Ultimate-ban no upgrade :/ mondjuk azután h nem volt benne ultimate card nem lepődök meg :/

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
peti46 124
lol, a mai ultimate ugyanaz volt mint tegnap. Ja és eddig még csak olyanokat adott ultimatenek, akik már megvannak. Desean Jacksont már harmadszorra kaptam volna meg. 😂

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Na nyitok egy ultimate-t 😊

Rashean Mathis befért
Ruud befért
Cooper nem fért be
Rodgers leváltotta Riverset igaz ő is 94-es volt de nem baj 😀
Blalock is befért
Edzőt sajnos megint nem kaptam csak ticketet és nem nőt a ratingem :/

több mint 13 éve
mai bónusz kártya ismét ultimate, ismét nem fért be és még collectionbe is megvolt.

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 535

Zsíír! Eddigi legjobb ultimate nyitásom.
BigBen Hennet váltotta.
Peppers egy 77-est.
Mathis egy 74-est.
Hanson és Ferguson is befértek, de csak 1-2 pontos upgrade.
több mint 13 éve
Store/My Stadium/Stadium2 - itt tudod megvenni a stadionhoz szükséges cuccokatpeti46
Köszi 😊
több mint 13 éve
peti46 124
Store/My Stadium/Stadium2 - itt tudod megvenni a stadionhoz szükséges cuccokat

több mint 13 éve
Sziasztok

Pro league 2 -ben mi az a Practice facilities? Nem tudok rájönni és igy nem tudok továb haladni.