Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Lassan esedékes egy nyitás. Needek:TE, S
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
úgy emlékszem goldban is van.Contract card-ot lehet valahogyan szerezni? (az a IRL fizetős megoldás nem érdekel 😀)deny79ultimateben/platinumban szokott lenniNewman
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Contract card-ot lehet valahogyan szerezni? (az a IRL fizetős megoldás nem érdekel 😀)deny79ultimateben/platinumban szokott lenni
több mint 13 éve
Contract card-ot lehet valahogyan szerezni? (az a IRL fizetős megoldás nem érdekel 😀)
több mint 13 éve
peti46
124
Na megvan a 140k szurkoló, ezentúl csak mystery gifteket fogok küldeni 😀
több mint 13 éve
én bezzeg még mindig csak 1 ultit húztam ki a 6 Pro League meccs utániak közül 😕kaszoÉn meg 0t 9 meccs után 😊
több mint 13 éve
én bezzeg még mindig csak 1 ultit húztam ki a 6 Pro League meccs utániak közül 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ertem, kosz! akkor innetol hanyagolom a tobbi edzest, azt gondoltam ugy jobb ha valtogatja az ember. hulyeseg volt..király, hazajöttem 10 nap után, és valami elképesztő mennyiségű ajándék fogadott 😛
még nem volt erőm mindet elfogadni, de az első részlet után ezek jöttek: 2500 coin, 8 gamechanger, 6 ticket, 5250 fan 😀
na, a második kör után: még 8750 coin, 24 gamechanger, 8 ticket, 16500 fan (ezzel 139k fanom van). köszi, srácok 😀
edzesre van valami bevalt modszeretek amitol a legtobb practice point-ot lehet begyujteni? hogy erdemes csinalni?rihuén mindig az 5 perceset csinálom, sztem azt érdemes, azzal tartsd végig 100on az edzettséget.Szobi22
több mint 13 éve
Nekem 3 ultimateből +1-et nőtt a ratingem,így vagyok 91-es+a limited miatt 92,de ez szánalom,kb csak arra a posztra jött ember,ahol alapból csak ultimate-em van,miközben McGeevel (62) tolom a QB posztot,Shawn Nelson 70-es TE-em van és az o-lineba is kéne erősítés
több mint 13 éve
Nyitottam még egy ultimate-et, nem is bántam meg, pedig csak egy ultimate kártya volt benne:Kicker nagyon kellett, Janikowski egy 61-es helyére jött.
Stinchcomb már megvolt, de a többiek mind befértek.
Összességében kettővel nőtt a ratingem (most 93), így elég jó lett ez is. A legnagyobb need is teljesült 😊
több mint 13 éve
Texans után avant a gold lett az enyém :/
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Van ilyen automatán elfogadó. nem próbáltam még csak ajánlották és nem is tudom h működik de biztos jó 😛http://joshmiller.com/JMWTools.html
több mint 13 éve
király, hazajöttem 10 nap után, és valami elképesztő mennyiségű ajándék fogadott 😛még nem volt erőm mindet elfogadni, de az első részlet után ezek jöttek: 2500 coin, 8 gamechanger, 6 ticket, 5250 fan 😀
na, a második kör után: még 8750 coin, 24 gamechanger, 8 ticket, 16500 fan (ezzel 139k fanom van). köszi, srácok 😀
edzesre van valami bevalt modszeretek amitol a legtobb practice point-ot lehet begyujteni? hogy erdemes csinalni?rihuén mindig az 5 perceset csinálom, sztem azt érdemes, azzal tartsd végig 100on az edzettséget.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
edzesre van valami bevalt modszeretek amitol a legtobb practice point-ot lehet begyujteni? hogy erdemes csinalni?
több mint 13 éve
újabb ultimate,még 3 CB 😂legalább jött Shanahan (bár túl sokba kerül meg csak XPt dupláz),Tuck meg Atogwe+contract card
még begyűjtöm a 100 ismerőst,veszek még egy ultimatet és elkezdek gyűjteni
több mint 13 éve
amit scrimmage meccsekért kapsz, szezon teljesítéskor, spanoktól, vagy szintfejlődésekért azokat tudod halmozni. Amit 2 óránként kapsz azt nem tudod halmozni.Na 80 game ticket BáleszMiként lehet halmozni a game ticketteket?
Mert nekem max 4 van mindíííííííííííg.Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Na 80 game ticket BáleszMiként lehet halmozni a game ticketteket?
Mert nekem max 4 van mindíííííííííííg.
több mint 13 éve
Na 80 game ticket és 260e coin birtokában nekivágtam a 2. szezonnak. Cél a 95-ös Favre kártya 😊 (Big Al már megvan 97-esként)Báleszés mennyi az overallod? mert én 92-esként nagyjából 15-20 pontokkal kapok ki Houston-szintű csapatoktól, még gamechangert se érdemes használnom...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Na 80 game ticket és 260e coin birtokában nekivágtam a 2. szezonnak. Cél a 95-ös Favre kártya 😊 (Big Al már megvan 97-esként)
több mint 13 éve
Újabb meccs, újabb ultimate. 😀Rashean Mathis 93 betettem Joseph helyére bár nem upgrade .D
ultimate nyitás: 93-as falember befért - > minden falemberem Ulti mostmár 😊
+WAS fan 10k
több mint 13 éve
thx Lakiolyan gyorsan veszem fel az ismerősöket,hogy már a facebook is figyelmeztetett 😂
több mint 13 éve
Ne nyavalyogjatok, nektek legalább volt upgrade az ultimateben 😀tenorxJó-jó, de pont Fisher, Finnegan és Mankins? 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ne nyavalyogjatok, nektek legalább volt upgrade az ultimateben 😀
több mint 13 éve
http://www.facebook.com/pages/Madden-NFL-Superstars-Add-Friends/103083106436690
több mint 13 éve
külföldieket,hogy lehet felvenni (pontosabban hol?)lehet én is rámegyek a 100-as acsira...