Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Bazzeg Laki, az 5. ultimated? Nekem eddig egyet nem sikerült kapnom...tenorx4.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Bazzeg Laki, az 5. ultimated? Nekem eddig egyet nem sikerült kapnom...
több mint 13 éve
Beszarok 😀91-es OL ultimate - > márcsak 1 platinum a falban
+ meglett a 10 NO playa - 20k 😂
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Én is megvagyok a napi meccsel. Ray Lewis lett volna a platinum, persze mellényúltam és jött Kemoatu, aki ment egyből a collectionbe.
több mint 13 éve
A mai meccs valamiért elég szoros lett, de meglett. Kihúztam az ultimate kártyát ismét, de persze h Miller volt az aki már megvan collectionben :S
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ismét kurva ezüstöt húztam... Legalább egy ultimate jöhetett már volna, főleg, hogy most O-fal volt, ami a legnagyobb needem.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én nyitottam egy Jets packot, mert így meglett a 10 jets játékos értelemszerűen ami +20k pénz. A pack így csak 130k-ba került. Ami a legjobb, hogy 7 platinum volt amiből 6 be is fért 😀pöcsöm kivan, hogy akkor van akciós 2for1 team pack, amikor nincs pénz rá... 😕kobalu91nem éri meg még így sem, a 10 játékosból egyik sem volt platinum...JJ Tiller
több mint 13 éve
Pro League 1. meccs, sima W, 56-os Okamot választottam 😀
több mint 13 éve
+1Van 8 Steelers playám (mind külön posztra) Ha most veszek egy packot és kapok mellé egyet, és olyan mákom lenne h mind külön posztra jönne akkor meglehetne az acsi :/Persze hogy nem mivel nem a Steelers nyerDrabin
szerk: átgondoltam ink.. nem 😂Laki
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van 8 Steelers playám (mind külön posztra) Ha most veszek egy packot és kapok mellé egyet, és olyan mákom lenne h mind külön posztra jönne akkor meglehetne az acsi :/Persze hogy nem mivel nem a Steelers nyer
szerk: átgondoltam ink.. nem 😂Laki
több mint 13 éve
Help me!- a bejegyzésére ráviszed az egeret, jobb felső sarokban lesz egy kis x, rákattintasz
Hogyan tudok facebook-on csak az üzenőfalról tiltani?silent7939
- profiloldaladon tilthatod
több mint 13 éve
EGyetlen ember küldjön már fant nekem légyszi, már csak 250 hiányzik 😀
több mint 13 éve
Help me!Hogyan tudok facebook-on csak az üzenőfalról tiltani?
több mint 13 éve
Van 8 Steelers playám (mind külön posztra) Ha most veszek egy packot és kapok mellé egyet, és olyan mákom lenne h mind külön posztra jönne akkor meglehetne az acsi :/szerk: átgondoltam ink.. nem 😂
több mint 13 éve
nah nyitottam egy ultimatet. Jött:- LE Westbrook RB 96 😀
- Gonzales TE 98 😀
- Tatupu LB 88 (collection)
- Schaub QB 88 (collection)
- Charles RB 87 (collection)
Nem panaszkodom 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
pöcsöm kivan, hogy akkor van akciós 2for1 team pack, amikor nincs pénz rá... 😕kobalu91nem éri meg még így sem, a 10 játékosból egyik sem volt platinum...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
pöcsöm kivan, hogy akkor van akciós 2for1 team pack, amikor nincs pénz rá... 😕
több mint 13 éve
még 130k kell, hogy meglegyen a stadion fullosan. most erre megyek.
több mint 13 éve
Vilma 2 nap alatt 3-adjára jött ki. sebaj, jött a falba egy 92es random card 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
5 órája nem volt hsz 😀 lankad a topic, lankad a topic 😂
több mint 13 éve
Nah megvan a 100 friends úgyhogy nyitok is egy ultimate packot. WR meg S kell!!! 😊
több mint 13 éve
Kuuurvaaa életbe. Megint kibaszott silver, pedig ott volt a 98as Peterson.Wáááááááááááá
több mint 13 éve
Először lett gold 😀 de legalább Titans playa 😀
több mint 13 éve
Browns is pipa, bónusznak ugyan egy 48-as LB jött de legalább Colts player 😂 + a stadion is maxon 😊FarkySima 31-0 volt nekem. 😀 Jött Kelly, az Oaklandből, ment a collectionbe, de legalább az ultimate se fért volna a kezdőbe, szóval ugyan ott tartok. Unalmas kivárni mindig az 1-1 napot