Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Kemény, grat 😊
Nekem még jelölgetnem kéne hozzá cirka 90 külföldit, nem tudom, hogy lesz-e hozzá türelmem.

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
megvan a 200as acsi 😂
Tier 3, Roof Support: pipa

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Cirka 200ezer zsetonnal és 45 tickettel neki merjek menni 91-es csapattal a második szezonnak? 😊Bálesz
lazán. átlag 2db 7 pontos 100%os gamechangert számíts meccsenként.eaglesmcnabb
OK 😊 Akkor abból betárazok és lenyomom az uccsó két meccset (Saints+SB) az elsőből 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Cirka 200ezer zsetonnal és 45 tickettel neki merjek menni 91-es csapattal a második szezonnak? 😊Bálesz
lazán. átlag 2db 7 pontos 100%os gamechangert számíts meccsenként.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Cirka 200ezer zsetonnal és 45 tickettel neki merjek menni 91-es csapattal a második szezonnak? 😊

több mint 13 éve
elhatároztam h rámegyek a 200-as acsira 😀 nem érdekel semmi 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
A 200-as acsit asszem hagyom a 'csába. Lassan meglesz a 100 külföldi, lenyomom a 100 scrimmage-meccset és megritkítom őket, mert ez egy kicsit durva így 😀 Az az 50ezer nem ér ennyit 😊

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Óóóó, ultimate nyítás és 4 LB, akiből egy befért éppen.
De legalább 2007-es Westbrook és Sean Payton is érkezett, így kárpótolva vagyok.
több mint 13 éve
peti46 124
A 200as acsihoz én is vettem fel külföldieket, de le is töröltem őket még aznap, mert rohadtul idegesített hogy teliírkálják a falamat.
Ilyen volt már valakinek? Az utolsó másodpercben benyomtam egy gamechangert, le is vette és megkaptam a 7 pontot amivel nyertem volna a meccset, de amikor kijött a végeredmény akkor azt írta hogy kikaptam :o köcsög játék 😀

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nekem mióta vettem fel külföldieket napi 70 jön 😀
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
LOL, a hétvégén nem voltam netközelben, most az előbb melóból felnéztem, 66 request.. Állatok-e vagytok 😛

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
upradge, mondjuk 😊

szerk. lol, epic fail 😀kristof
facepalm 😊
több mint 13 éve
jah hogy upgrade 😀 oké mindig tanul az ember 😀

több mint 13 éve
Vagy inkább upgrade 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
upradge, mondjuk 😊

szerk. lol, epic fail 😀
több mint 13 éve
nekem ma jött Tuck de már benn volt a kezdőbe, de legalább ultimate és collectionbe jó lett. Egyébként feltűnt, h mind3 esetben ugyanott volt az ultimate kártya 😀Farky
én mindig ecc-pecc kimehecc-el választok 😂Laki
mivel a mondóka ugyanaz gondolom te is ugyanott lyukadsz ki 😊kristof
mindig máshol kezdem 😊

Hát én beszarok.
3. meccs után: 3. ultimate card 😂
Harris: 91; Gore: 93; Urlacher: 91 bár csak Gore volt upregade de akkoris mekkore mák már 😂
így meg is van a 10 bears playa 😊Laki
direkt írod mindig "upregade"-nek? 😀kaszo
miért minek írjam??

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Hát én beszarok.
Harris: 91; Gore: 93; Urlacher: 91 bár csak Gore volt upregade de akkoris mekkore mák már 😂
direkt írod mindig "upregade"-nek? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem ma jött Tuck de már benn volt a kezdőbe, de legalább ultimate és collectionbe jó lett. Egyébként feltűnt, h mind3 esetben ugyanott volt az ultimate kártya 😀Farky
én mindig ecc-pecc kimehecc-el választok 😂Laki
mivel a mondóka ugyanaz gondolom te is ugyanott lyukadsz ki 😊
több mint 13 éve
én mindig ecc-pecc kimehecc-el választok 😂

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
nekem ma jött Tuck de már benn volt a kezdőbe, de legalább ultimate és collectionbe jó lett. Egyébként feltűnt, h mind3 esetben ugyanott volt az ultimate kártya 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Hát én beszarok.
Mákos 😀 Nekem ma egy gyenge WR jött :/ Majd holnap.

több mint 13 éve
Nekem meg ismét egy 60as 😀 Jó lenne már legalább egy platinumot találni.
több mint 13 éve
Hát én beszarok.
így meg is van a 10 bears playa 😊

több mint 13 éve
jöjjenek pls a fanok.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 304 — Whoops, looks like something went wrong.
Még csak 35 ismerősöm van, szóval jelölgethetnétek 😀

http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=747774386