Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
peti46 és kaszo: köszönöm a válaszokat. Még pro league 2-be vagyok, de akkor nem költekezek addig még meg nem nyerem a SB-t. Kell egy fasza Revis kártya. 😀

Bazzani: Haveromnak olyan volt a csapata, hogy az offense-be 1-2 platinum kivételével mind gold kártya volt, míg a defense-be volt 1 platinum és 2 gold, a többi meg silver.
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Na hála az új acsiknak, jön egy Ultimate-nyitás.
Need: WR, K, OL, S

Szerk: Na nem is lett rossz 😊

Mindenki befért a kezdőbe. Mondjuk cornerből nem álltam rosszul, de Reed jól jött és az OL-re is ráfért a vérfrissítés 😊

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Kinyitottam ez első platinum packomat.
Óriásit csalódtam. Eleve két gold player, egyik sem fért be.
Az meg,hogy mind az 5 játékos az offensebe jött,azt már nem is írom.
Az offensem teljesen jó,de a D tele van még szar játékosokkal...

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
De elkezd ketyegni 😛
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
jól sejtem, hogy lehet úgy "taktikázni", hogy pro liga kettőben, ha megcsinálom az NFC westet, akkor ugye kell valami spéci felszerelést venni a stadionhoz a kövi diviztóhoz, na már most, ha az nincs meg, akkor az óra se kezd el ketyegni igaz?😀

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Na fasza sikerült a 65ös Carrt húzni a broncos után 😕
Mondjuk az ultimate már megvolt.
több mint 13 éve
peti46 124
Denver legyőzve 41-0al. Kártya húzás ismét nem sikerült jóra, bár most az ultimatel se jártam volna jól, mert már megvolt kezdőben.

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
yeah! Goret huztam be! upregade 😊
először egy 91-es LB majd most a 93-as Gore remélem végig ilyen mákom lesz 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
faszom hogy mindig az 50valahanyas emberkét választom ki...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
én nem mondanám h megvannak a fanok (82k) jöhetnek minden mennyiségben. :/

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Megvan a 3. meccs is. És mákosan belenyúltam a bonus kártyába is. 98as Jahri Evans. Az OLem már nagyon állat. És külön köszönet az ismerőseimnek, csak ma kaptam legalább 5000 fant. Így simán meglehet a perfect season.

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
A fanok már most megvannak az egész szezonhoz és a stadion is 67%-on áll, tehát azon nem fog múlni.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Téged nem feszélyez hogyha 100 meccsre elbasztad az időt akkor még 100-ra elbaszd? 😀süti
jobban aggódtam attól, hogy elszabadulnak az ismerőseim 😀 😀

Nem lehet szünetet tartani két meccs között, muszáj minden nap egyet játszani?
Ezekszerint majd itt is kéri közbe a stadion fejlesztést?
Olvastam, hogy 2x futhatsz neki egy csapatnak, hogy legyőzd ez így van?süti
24 órád van legyőzni minden csapatot, ez idő alatt akárhányszor megpróbálhatod, csak akkor írja be Loss-nak, ha letelt a 24 óra, és nem tudtad legyőzni ennyi idő alatt.
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Minden mérkőzésre 24 órád van és csak egyszer lehet próbálkozni, hogyha meg szeretnéd kapni az elején kiválasztott elit kártyát. Viszont van pár mentőöv: 3szor kérhetsz hosszabbítást, ha túlmennél a 24 órán és 2szer újrajátszást, ha kikapsz valakitől.(összesen az egész PL3 során, nem pedig meccsenként)
Közben egyre több fan kell majd a meccsekhez és fejleszteni kell a stadiont is, mint a korábbi sorozatokban.peti46
de az egyetlen pozitívum, hogy minden nyert meccs után választhatsz kártyát 😊
több mint 13 éve
peti46 124
Minden mérkőzésre 24 órád van és csak egyszer lehet próbálkozni, hogyha meg szeretnéd kapni az elején kiválasztott elit kártyát. Viszont van pár mentőöv: 3szor kérhetsz hosszabbítást, ha túlmennél a 24 órán és 2szer újrajátszást, ha kikapsz valakitől.(összesen az egész PL3 során, nem pedig meccsenként)
Közben egyre több fan kell majd a meccsekhez és fejleszteni kell a stadiont is, mint a korábbi sorozatokban.

több mint 13 éve
peti46 124
100 barátos acsiból vettem egy ultimatet. 5/3 ultimate, de senki se fért be, sőt 2en már collectionben is megvoltak. :/
Egyetlen pozitívum, hogy megkaptam kedvenc játékosom, Clay Matthewst 😛

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Denver legyőzve de a bónusz kártyával megszívtam. Ha azt választom amit először akartam, akkor a 94es Marshall jött volna és be is fért volna, de így jött egy 51-es WR 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
na az elmúlt két órát én is azzal töltöttem, hogy a mass add list-ről összekotortam 100 "ismerőst", odavissza megajándékoztuk egymást stb, lenyomtam a 100 scrimmage meccset is, úgyhogy az összes teljesített acsiból bejött kb 250 ezer coin, és nyugodtan nekikezdhetek holnap a pro league 2-nek 😀kaszo
Téged nem feszélyez hogyha 100 meccsre elbasztad az időt akkor még 100-ra elbaszd? 😀

Elég kemény lesz ez a 3. szezon. kb 10 napra sikerült biztosítanom eddig magamat, de félek hogy vagy a stadionfejlesztés, vagy a fanok nem lesznek meg. (pedig tegnap lett hirtelen 10 új ismerősöm 😀).
szerencse, hogy sikerült néhány acsit szerezni, de azért így se lesz egyszerű 😮 asszem kb 10 emberből 1 fogja a perfect seasont teljesíteni úgy érzem 😀kobalu91
Olvastam, hogy 2x futhatsz neki egy csapatnak, hogy legyőzd ez így van?
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Elég kemény lesz ez a 3. szezon. kb 10 napra sikerült biztosítanom eddig magamat, de félek hogy vagy a stadionfejlesztés, vagy a fanok nem lesznek meg. (pedig tegnap lett hirtelen 10 új ismerősöm 😀).
szerencse, hogy sikerült néhány acsit szerezni, de azért így se lesz egyszerű 😮 asszem kb 10 emberből 1 fogja a perfect seasont teljesíteni úgy érzem 😀kobalu91
nekem már a fanok megvannak, a szezon feléig megvan a stadion is 😀 most majd jön a gamechanger vásárlás, addig nem is vesuek packot amíg nincs meg minden megvéve, de amúgy szvsz lazán teljesíthető. Mondjuk kicsit para, de sztem a vége felé simán 100 fölötti csapatok lesznek.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
szerencse, hogy sikerült néhány acsit szerezni, de azért így se lesz egyszerű 😮 asszem kb 10 emberből 1 fogja a perfect seasont teljesíteni úgy érzem 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na nekem is meglett a 100 ismerős így tegnap után megvettem a második ulti packot mérleg a 2 pack után:
-3(!!) kicker jött ebből a 93as Bironas lett kezdő
-egyik legerősebb posztomra DE-re jött egy 90es meg egy 85ös player az eredeti 85-84 duó helyére...
-az elég erős O-Lineba (csak platinum) jött még egy ember
-a Reggie Bush - Brandon Jacobs futótandem (legerősebb posztom volt) helyére jött 3 futó (1 platinum Ricky Williams, 1 elit Brian Westbrook, és 1 player of the week Mendenhall(93))
-plusz egy 93as Nick Collins (Safety) ő jött egyedül need posztra

örülök neki de így akkor is vicc egy kicsit... (legalább meg lett a 90es rating, meg a sokszínű kártyás acsi)kristof
újabb ulti nyitásban természetesen jött még egy kicker és egy OL (legalább a 2 CB meg az LB jó helyre jött)
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
na az elmúlt két órát én is azzal töltöttem, hogy a mass add list-ről összekotortam 100 "ismerőst", odavissza megajándékoztuk egymást stb, lenyomtam a 100 scrimmage meccset is, úgyhogy az összes teljesített acsiból bejött kb 250 ezer coin, és nyugodtan nekikezdhetek holnap a pro league 2-nek 😀

most viszont még lesz egy kis idő mire kitörölgetem őket, mert annyira azért nem érdekel hogy a valós ismerőseimet elnyomják a külföldiek 😀 úgyis vége a vizsgaidőszaknak is, unatkoztam, legalább lefoglaltam magam pár órára 😀
több mint 13 éve
értéke lecsökken 20ra, de contract carddal meg lehet hosszabbítani.peti46
Köszi. 😊
Most majdnem agyfaszt kaptam, mert a 91-es RB-emet meg beraktam kollekcióba, így ha lejár Westbrook és nem hosszabítom meg akkor szopóálarc van de aztán megnyugodtam, mert egyesével is ki lehetett szedni. :cool:
több mint 13 éve
peti46 124
Ha lejár a LE kártya akkor mi történik? Elveszti a bónuszt, veszít az értékéből is, netán egyáltalán nem használható?süti
értéke lecsökken 20ra, de contract carddal meg lehet hosszabbítani.

több mint 13 éve
meg sem éri a 200at végig játszani 😀Farky
So-so. 50k coins és 10k xp azért nem rossz, mégha sokat kell vele szarakodni is. A faszság az, hogyha már van "jácá' le 200 szkrimidzs meccset" akkor berakhattak volna egy "szerezzé' 200 frencet" öcsit is...
BTW aki hozzá akar meg akarja csinálni az semmiképpen se egy részletbe tegye. Én háromszorra játszottam le így is kurva monoton és nálam nagyon laggolt is az egész (gondolom a sok friends miatt...). Viszont közbe szépen megkajáltam, beállítottam a fantasy csapatomat, olvastam stbstb... úgyhogy így elment az idő. Egy az egybe nem szabad lejátszani, mert úgy agyfaszt kapsz tőle.

Utána a sok coinsból megajándékoztam magam egy ulti packkal. Volt benne Greer, így lecserélhettem Trufantot (😛), LE Westrbrook és PotW Bí Dzsí Rádzsí (végre lecserélhettem a silver DT-öm...) és így meglett a coloros öcsi is.

Ha lejár a LE kártya akkor mi történik? Elveszti a bónuszt, veszít az értékéből is, netán egyáltalán nem használható?