Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Michael Roos 95(befért)Leron mcCalin 90 (nem)
David Harris 91(LB NEM)
London Fletcher 91 (LBNEM)
SUUUUUUUH 85 (nagyonnem)
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Minél előrébb jársz, annál több xp és coin jön a meccsek után, illetve sok ismerős --> sok ticket --> sok meccs --> sok coin. És már fenn is vagy gyorsan, illetve acsik értelemszerűen.Újabb Ultiate nyitás perceken belül.Nem tudom,hogy a picsába nyitogattok kétnaponta ultimate csomagot,nekem két hét kell mire eljutok a goldig...Bazzani
OL!OL!OL!OL!Laki
több mint 13 éve
eljutottam az 50es szintre(75k) sb győzelem (35k) utsó csoport győzelem (25k) Haynesworth kártya felbecsülhetetlen érték 😀Újabb Ultiate nyitás perceken belül.Nem tudom,hogy a picsába nyitogattok kétnaponta ultimate csomagot,nekem két hét kell mire eljutok a goldig...Bazzani
OL!OL!OL!OL!Laki
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Újabb Ultiate nyitás perceken belül.Nem tudom,hogy a picsába nyitogattok kétnaponta ultimate csomagot,nekem két hét kell mire eljutok a goldig...
OL!OL!OL!OL!Laki
több mint 13 éve
Újabb Ultiate nyitás perceken belül.OL!OL!OL!OL!
több mint 13 éve
újabb ulti: Gould, Shaun Roogers bentjött Haynesworth. megint 200-on a pénz, elkezdtem a pro league 3at. Gatest választottam.
zajlanak az események 😀
az fontos h 3x csúsztathatsz napot, és 2 lehetőséged van hogy újrajátszhass 1 meccset
mennyire bánom már h most indítottam el 2 kor :///
több mint 13 éve
Bills legyőzve és Jennings-ez húztam a kártyák közül, kár h nem fér be, és már meg is volt.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
lehet jelölni még engem is http://www.facebook.com/profile.php?id=100001838890550
és bratyómat is, ha valakinek nem lenne elég 😊
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000178324694
több mint 13 éve
100friends 😉
több mint 13 éve
De tudtam, hogy ha kiválasztam Rodgerst fogok QBt kapni, erre kaptam 2t...90 az nem olyan magas 😀 Meg szerintem itt a +3on van a hangsúly amit majd kapsz a játékosokért 😀 Nem utolsósorban meg Dallas+Giants playa? Pfejj.
tenorx
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
De tudtam, hogy ha kiválasztam Rodgerst fogok QBt kapni, erre kaptam 2t...Nemsokára jön még egy ultimate, mert megvan a 100 friend. Rámegyek a 200ra, aztán kitörlöm ezeket a külföldieket 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a ma reggeli 38 után 56 friendel zártam a napot, hétvégén lehet, hogy ráhajtok a 100ra 😊
több mint 13 éve
peti46
124
Így hogy nem kell különösebben pénzt félretenni a Pro League 3-ra, nyitottam egy ultimatet, és nem is lett rossz.5ből 4 ultimate és ebből 2 high card 😀 98as Peterson és 93as Rashean Mathis 92 és 89 helyére. Kezd alakulni végre a D#-em is.
több mint 13 éve
hálám.ezmi? megvan az friend erre az achiknál azt írja h csak :oLakiLépj ki meg vissza a játékba. Először nekem se adta be. Ha úgy se jó küldj mindenkinek giftet.süti
be is fértek ketten az ultimateból.
több mint 13 éve
ezmi? megvan az friend erre az achiknál azt írja h csak :oLakiLépj ki meg vissza a játékba. Először nekem se adta be. Ha úgy se jó küldj mindenkinek giftet.
több mint 13 éve
ezmi? megvan az friend erre az achiknál azt írja h csak :o
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ja, és jólenne ha engemis bejelölne akinek van szabad félperce rá! nemárt a sok ismerős. 😊http://www.facebook.com/rickytoth
több mint 13 éve
akkor lehet énvagyok túl nagyravágyó, vagy valami...ti már jóval előttem jártok a témában, szóval akkor elhiszem neked h nemdobott annyira rosszat! 😊Tényleg nem rossz pack (mármint a tiéd). Igaz lehetett volna jobb is, de még így is bőven jól megúsztad. 😊
süti: annak a Brady-nek örülnék énis. (hiába nembírom a Pats-et)rihu
Bradynak én is örülök, most PL előtt különösen hól jött egy LE kártya. Remélem így már nem lesz akadály megszerezni Big Alt és végre lenne egy normális DT-öm is. 😀
Süti ajánlj már az ismerőseidnek 😀Okés, de egyszerűbb ha felkeresed a madden nfl superstars csoportot fészbúkon, ott hirdeti magát egy csomó ember. 😀 Én is úgy szedtem össze, most nem érdekelt, hogy ismeretlenek már túlságosan rákattantam a játékra. 😀
Legalább az 50 legyen meg, bár a 100nak is örülnék rendesen 😊tenorx
több mint 13 éve
Meglett a 100 friendses öcsi is, így van már egy rakat pénzem, úgyhogy befért még egy ulti pack a pro league 2 előtt.Süti ajánlj már az ismerőseidnek 😀
Kedvenc játékosaim és még jól is jöttek. Bár a 2 DT-öm még mindig egy gold, illetve egy silver kártya... a többi viszont mostmár platinum és ultimate. 😊süti
Legalább az 50 legyen meg, bár a 100nak is örülnék rendesen 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor lehet énvagyok túl nagyravágyó, vagy valami...ti már jóval előttem jártok a témában, szóval akkor elhiszem neked h nemdobott annyira rosszat! 😊süti: annak a Brady-nek örülnék énis. (hiába nembírom a Pats-et)
Simán jó rihu, lehetett volna 0 vagy 1 ultimate is, ez kb. az átlagos.tenorx
több mint 13 éve
Meglett a 100 friendses öcsi is, így van már egy rakat pénzem, úgyhogy befért még egy ulti pack a pro league 2 előtt.Kedvenc játékosaim és még jól is jöttek. Bár a 2 DT-öm még mindig egy gold, illetve egy silver kártya... a többi viszont mostmár platinum és ultimate. 😊
több mint 13 éve
Simán jó rihu, lehetett volna 0 vagy 1 ultimate is, ez kb. az átlagos.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na elértem életem első ultimate pack-jához. igaz ami igaz sok gyengepont volt még a csapatomban, de ezt akkorsem tudom pozitívan értékelni. három platinum card is beleótvarkodott a dologba, bár még ígyis befért mindenki.szerintem azért lehetett volna ettől jobb is, bár Wilfork-nak örülök..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi mindenkinek a jelölést és visszaigazolást, bár nem tudom mindenkiről hogy mi az "itteni neve" 😀eaglesmcnabbA játékban a csapatom neve az itteni nevem, úgyhogy engem megismertek 😀