Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Viszont naponta csak egyet tudsz játszani, nekem holnap ilyenkor unlockolódik a Bills.
több mint 13 éve
Bazzeggggg és minden win után tudsz választani egy random kártyát 😀Nekem egy goldot sikerült, pedig ott volt a 92es Atogwe is.
EZ KURVA JÓ! 😀
több mint 13 éve
Engem is jelöljetek: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000052943182Köszi 😀
több mint 13 éve
A panthers a legelső, 91es.
több mint 13 éve
milyen erősek a csapatok?Akkor egy ultimatet kapsz a végén.tenorxHát nekem rögtön indult, amint beléptem.és ha egyszer kikapok aztán megverem akkor mivan?Laki
Minden nap 1 ellenfelet kell kiütnöd, és ha megvan a perfect season (nem kapsz ki senkitől), akkor kapsz egy elit kártyát, aki +3at ad a csapatnak.
Az elején ki kellett választani a kártyát, akiért küzdesz, én Rodgersért megyek.
Mindenki 99es, és +3at ad. Volt még Foster, Gates, Andre Johnson, Revis, meg még volt LB is, de rá nem emlékszem. Revisen gondolkodtam még, de inkább Rodgers 😊tenorx
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Akkor egy ultimatet kapsz a végén.Hát nekem rögtön indult, amint beléptem.és ha egyszer kikapok aztán megverem akkor mivan?Laki
Minden nap 1 ellenfelet kell kiütnöd, és ha megvan a perfect season (nem kapsz ki senkitől), akkor kapsz egy elit kártyát, aki +3at ad a csapatnak.
Az elején ki kellett választani a kártyát, akiért küzdesz, én Rodgersért megyek.
Mindenki 99es, és +3at ad. Volt még Foster, Gates, Andre Johnson, Revis, meg még volt LB is, de rá nem emlékszem. Revisen gondolkodtam még, de inkább Rodgers 😊tenorx
Jah és van 50 illetve 100 friendses achievment, úgyhogy jelöljetek! http://www.facebook.com/profile.php?id=1202305949
több mint 13 éve
Hát nekem rögtön indult, amint beléptem.és ha egyszer kikapok aztán megverem akkor mivan?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Hát nekem rögtön indult, amint beléptem.Minden nap 1 ellenfelet kell kiütnöd, és ha megvan a perfect season (nem kapsz ki senkitől), akkor kapsz egy elit kártyát, aki +3at ad a csapatnak.
Mindenki 99es, és +3at ad. Volt még Foster, Gates, Andre Johnson, Revis, meg még volt LB is, de rá nem emlékszem. Revisen gondolkodtam még, de inkább Rodgers 😊
több mint 13 éve
És Pro League 3 😀tenorxrögtön indulós kibaszós?
több mint 13 éve
És Pro League 3 😀
több mint 13 éve
új acsik. ajánlom mindenkinek 😊LakiJaja újak vannak és tök jó 😊 Gyorsan meg növelte a pénzem, keerály 😀
több mint 13 éve
új acsik. ajánlom mindenkinek 😊
több mint 13 éve
Lvl 53. De a mai nyitásban volt egy 96os OL Chris Snee. Már csak egy jobb K kellene, mert Reed a legviccesebb része a csapatomnak 😀Én is beteszem a csapatom.visi_blvl?😊Edem
több mint 13 éve
Arra valaki nem emlékszik véletlenül hogy az AFC North-nál (utolsó csoport) mennyi lesz az idő? azt tudom h utána az SBn 8 óra lesz. előre is köszi.
több mint 13 éve
kezdődhetne már a 3. szezon, mert félretettem 19 tickettet, 20 kickoff ret td-t, 14 60y FG-t, és 15 Hail Maryt megy egy kis pénzt a stadionra
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Itt van az én csapatom is:Az o-falam gyenge, a defensem viszont szerintem jól áll jelenleg 😀
Mondjuk nem is nagyon fog változni, mert most csak Steelers packot veszek a Super Bowlig 😀
(Bár gyanús, hogy lesz valami akció a győztes csapat packjaira mert +3 nap lesz a SB után, szóval inkább a pénzt fogom gyűjteni)
több mint 13 éve
Én már 3 ultimate packot vettem az utóbbi időben! Összesen volt 3 ultimate kártya a többi az platinum volt! Mondanom se kell, hogy egyetlen játékos sem fért be a kezdőbe, úgyhogy bassza meg! 😀
Kellene egy RB mert abból van egy 90-es alatti! Kellene egy TE ami csak 87-es, valamint kellene egy S (87) és CB (87)
A Falaim jók!
Off: 95 - 94 - 93 - 92 - 91
Def: 95 - 95 - 94 - 92
A többi még erősödhetne! De nem akar sehogyse!
több mint 13 éve
így állunk most: ...LakiReggie nagyon jól jönne nekem is 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én is beteszem a csapatom.lvl?😊
visi_b
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Mindenkinek más 😊 Persze a 4 napos határidőket megéri kihasználni,addig is tudsz plusz coint gyűjteni,úgy nem olyan neccesnekem előtte nem volt semmi spórolt pénzem, mert nem tudtam, milyen lesz, és az első után kapott bónuszból ultimatet vettem, és sztem a ratingem is alacsonyabb volt, de a pénzzel így sem volt semmi gond, csak a fanok voltak neccesek (sőt, talán még közben is tudtam venni egy ultimatet, ha jól rémlik)Szobi22Körülbelül hanyas ratinggel és mennyi game changerrel illetve félretett coinsszal érdemes nekivágni a pro league 2-nek?sütiÉn 93-asként kezdtem bele,elég először ha van 10 kickoff return-öd,meg vagy 100000 coin,ha véletlen kell szurkolókra, stadionra,changerre majd,mert nem fog mindent kifutni a csoportok utáni bónuszJoeyPorter
több mint 13 éve
Én is Fishert használom, már harmadszorra újítottam meg 😀 Kurva jól tud jönni az a +7 pont meccsenként, gyakorlatilag nem is vesztek már.tenorxbár a való életben is ennyire hasznos lenne a csapatának :/
több mint 13 éve
Én is Fishert használom, már harmadszorra újítottam meg 😀 Kurva jól tud jönni az a +7 pont meccsenként, gyakorlatilag nem is vesztek már.
több mint 13 éve
így állunk most:"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
14 emberem van, de sajnos ebből 3 CB, 3 DE meg 2 TE, szóval akit használni is tudok az 11.Ilyen lett. Sajnos Keisel meg Colon már megvan.tenorxHány Steelers-es embered van eddig összesen posztra? (tehát pl. 3 CB-t csak 2-nek számolj, mert úgyse tudod játszatni mindet)kaszo