Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Viszont naponta csak egyet tudsz játszani, nekem holnap ilyenkor unlockolódik a Bills.
több mint 13 éve
Bazzeggggg és minden win után tudsz választani egy random kártyát 😀

Nekem egy goldot sikerült, pedig ott volt a 92es Atogwe is.

EZ KURVA JÓ! 😀
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Engem is jelöljetek: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000052943182
Köszi 😀

több mint 13 éve
A panthers a legelső, 91es.
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Hát nekem rögtön indult, amint beléptem.
Minden nap 1 ellenfelet kell kiütnöd, és ha megvan a perfect season (nem kapsz ki senkitől), akkor kapsz egy elit kártyát, aki +3at ad a csapatnak.
Az elején ki kellett választani a kártyát, akiért küzdesz, én Rodgersért megyek.
Mindenki 99es, és +3at ad. Volt még Foster, Gates, Andre Johnson, Revis, meg még volt LB is, de rá nem emlékszem. Revisen gondolkodtam még, de inkább Rodgers 😊tenorx
és ha egyszer kikapok aztán megverem akkor mivan?Laki
Akkor egy ultimatet kapsz a végén.tenorx
milyen erősek a csapatok?

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Minden nap 1 ellenfelet kell kiütnöd, és ha megvan a perfect season (nem kapsz ki senkitől), akkor kapsz egy elit kártyát, aki +3at ad a csapatnak.
Az elején ki kellett választani a kártyát, akiért küzdesz, én Rodgersért megyek.
Mindenki 99es, és +3at ad. Volt még Foster, Gates, Andre Johnson, Revis, meg még volt LB is, de rá nem emlékszem. Revisen gondolkodtam még, de inkább Rodgers 😊tenorx
és ha egyszer kikapok aztán megverem akkor mivan?Laki
Akkor egy ultimatet kapsz a végén.
Jah és van 50 illetve 100 friendses achievment, úgyhogy jelöljetek! http://www.facebook.com/profile.php?id=1202305949
több mint 13 éve
és ha egyszer kikapok aztán megverem akkor mivan?

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Mindenki 99es, és +3at ad. Volt még Foster, Gates, Andre Johnson, Revis, meg még volt LB is, de rá nem emlékszem. Revisen gondolkodtam még, de inkább Rodgers 😊
több mint 13 éve
És Pro League 3 😀tenorx
rögtön indulós kibaszós?

több mint 13 éve
És Pro League 3 😀
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
új acsik. ajánlom mindenkinek 😊Laki
Jaja újak vannak és tök jó 😊 Gyorsan meg növelte a pénzem, keerály 😀

több mint 13 éve
új acsik. ajánlom mindenkinek 😊

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Én is beteszem a csapatom.visi_b
lvl?😊Edem
Lvl 53. De a mai nyitásban volt egy 96os OL Chris Snee. Már csak egy jobb K kellene, mert Reed a legviccesebb része a csapatomnak 😀

több mint 13 éve
Arra valaki nem emlékszik véletlenül hogy az AFC North-nál (utolsó csoport) mennyi lesz az idő? azt tudom h utána az SBn 8 óra lesz. előre is köszi.

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
kezdődhetne már a 3. szezon, mert félretettem 19 tickettet, 20 kickoff ret td-t, 14 60y FG-t, és 15 Hail Maryt megy egy kis pénzt a stadionra

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Itt van az én csapatom is:

Az o-falam gyenge, a defensem viszont szerintem jól áll jelenleg 😀
Mondjuk nem is nagyon fog változni, mert most csak Steelers packot veszek a Super Bowlig 😀
(Bár gyanús, hogy lesz valami akció a győztes csapat packjaira mert +3 nap lesz a SB után, szóval inkább a pénzt fogom gyűjteni)
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Én már 3 ultimate packot vettem az utóbbi időben! Összesen volt 3 ultimate kártya a többi az platinum volt!
Mondanom se kell, hogy egyetlen játékos sem fért be a kezdőbe, úgyhogy bassza meg! 😀

Kellene egy RB mert abból van egy 90-es alatti! Kellene egy TE ami csak 87-es, valamint kellene egy S (87) és CB (87)

A Falaim jók!
Off: 95 - 94 - 93 - 92 - 91
Def: 95 - 95 - 94 - 92
A többi még erősödhetne! De nem akar sehogyse!
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
így állunk most: ...Laki
Reggie nagyon jól jönne nekem is 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én is beteszem a csapatom.
visi_b
lvl?😊
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Körülbelül hanyas ratinggel és mennyi game changerrel illetve félretett coinsszal érdemes nekivágni a pro league 2-nek?süti
Én 93-asként kezdtem bele,elég először ha van 10 kickoff return-öd,meg vagy 100000 coin,ha véletlen kell szurkolókra, stadionra,changerre majd,mert nem fog mindent kifutni a csoportok utáni bónuszJoeyPorter
nekem előtte nem volt semmi spórolt pénzem, mert nem tudtam, milyen lesz, és az első után kapott bónuszból ultimatet vettem, és sztem a ratingem is alacsonyabb volt, de a pénzzel így sem volt semmi gond, csak a fanok voltak neccesek (sőt, talán még közben is tudtam venni egy ultimatet, ha jól rémlik)Szobi22
Mindenkinek más 😊 Persze a 4 napos határidőket megéri kihasználni,addig is tudsz plusz coint gyűjteni,úgy nem olyan necces

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Én is beteszem a csapatom.

több mint 13 éve
Én is Fishert használom, már harmadszorra újítottam meg 😀 Kurva jól tud jönni az a +7 pont meccsenként, gyakorlatilag nem is vesztek már.tenorx
bár a való életben is ennyire hasznos lenne a csapatának :/

több mint 13 éve
Én is Fishert használom, már harmadszorra újítottam meg 😀 Kurva jól tud jönni az a +7 pont meccsenként, gyakorlatilag nem is vesztek már.
több mint 13 éve
így állunk most:

több mint 13 éve
Ilyen lett. Sajnos Keisel meg Colon már megvan.tenorx
Hány Steelers-es embered van eddig összesen posztra? (tehát pl. 3 CB-t csak 2-nek számolj, mert úgyse tudod játszatni mindet)kaszo
14 emberem van, de sajnos ebből 3 CB, 3 DE meg 2 TE, szóval akit használni is tudok az 11.