Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Járt már úgy valaki,hogy megcsinált egy csoportot és nem kapta meg az érte járó jutalmakat(coin,xp,changers)?Mert nekem ez volt most 😐
több mint 13 éve
sok csomagban még kettő sincs.(volt már akinek 5 platinum volt benne)
több mint 13 éve
Sebii
3 534
Dögöljön meg a játék. 2. ultimate nyitásom volt, az elsőben is csak 2 ultimate volt és ebben is. Ráadásul megint Casey Hamptont kaptam. :mad: De legalább CB-re jött platinum upgrade, meg OL-be egy ultimate.
több mint 13 éve
Sebii
3 534
Most nyitok egy ultimatet, needek: TE, CB, RB, OL
több mint 13 éve
Én is nyitottam egy 150k-s pakkot ma, elsőben 5-ből 4 high card, de hárman is LB-k, amiből igazából csak kettő fért be. (Rossz a rendszer...). Mellé egy DT és egy OL, mindkettő befért, tehát jó pakk. Ajándék csomagban azonban lett egy Cassel, aki így a 60-as QB-m kiszorította, két RB collectionbe, meg egy LB collectionbe, és egy platinium safety.Megérte megvárni tehát csomagot. Vicc, hogy csapatom értéke 88-ról így is csak 89-re ment, pedig 6 új játékosom lett.
több mint 13 éve
peti46
124
Újabb ultimate nyitás... Ebben végre volt már upgrade is, Will Smith 90 + limited Ocho 92. Szegény Desean Jackson 91-es és már másodjára kaptam meg, de nem fér be a kezdőbe és már collectionbe se jó. Jött még pluszba Singletary, akinek nagyon örülök 😀 És ugye kaptam egy gold packot is, ők pedig collectionbe jók lesznek.
több mint 13 éve
Ultimate packHarbaugh + 2 ticket
Randy Moss, d'Brickashaw Ferguson, Quentin Jammer, Frank Gore, Matt Light, mind high
Gold pack
2 ticket
Devin McCourty, Leonard Pope, Reggie Hayward, Charles Johnson, Stewart Bradley, Pope high 😊
tetszős 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én is kinyitottam az első ultimatet:Lousaka Polite(91),Rashean Mathis(93),Percy Harvin(84),Bernard Pollard(84) David Diehl(84)
elég hülyén mutat most Weaver mellett Polite..két "futó" aki 90+os...jobb lett volna vmi klasszikus running back..namindegy😊
több mint 13 éve
arra esetleg emlékszik valaki, hogy az első SB-ért nagyjából mennyi pénz járt? 😊közben megtaláltam fórumon is, ~14k coin és xp
több mint 13 éve
kevés. Azóta nem gyűlt össze pénzem hogy újakat vegyek.ez nem is egy külön acsi (vagyis persze, van olyan, hogy ha berakod az összes playát kapsz csapattól függően max 30k pénzt meg xp-t). a collectionnél bónusz minden csapatnál, hogy ha mindenki benn van, kapsz egy rakás pénzt meg egy elite playát. ezt meg is tudod nézni, ha collectionnél rámész a "Trade-in rewards" feliratra 😛
Ezt a Wayne-s acsit meg nem is tudtam eddig . 😀eaglesmcnabb
ja, és megvan a 6000 scrimmage győzelem :cool:
több mint 13 éve
Nyitottam egy ultimatet:jött Harbaugh meg egy kickoff ret TD
UP-ből:
Miller TE 90 (végre 😀 😀)
Jennings WR 90 (collection)
Dawkins S 90 (megvan de collectionbe jó lesz)
James LB 86 (collection)
és egy Limited Edition Patses Asante Samuel CB 84
Az 5 gold playa meg megy a collection be.
Így meglett egy Bengals meg egy TB fan acsi amiért jött egy kis pénz.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
kevés. Azóta nem gyűlt össze pénzem hogy újakat vegyek.Ha beteszed a collectionba az összes colts playa-t kapsz egy 99es Wayne aki +3 is ad a ratinghez meg 1misit coinba.Én is hasonlóra szánom el magam, most Colts pack-okat kezdek el majd venni, arra a Reggie Wayne elit-re nagyon fáj a fogam 😀 meg valamennyit visszahozna az az érte járó 1 milka 😀kobalu91ezt most nem vágom, a Colts kiesett... Vegyetek GB packot inkább én is azt teszem...eaglesmcnabb
Amugy meg hány Green bay játékosod van? meglsez 23 az SBig?Drabin
Ezt a Wayne-s acsit meg nem is tudtam eddig . 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha beteszed a collectionba az összes colts playa-t kapsz egy 99es Wayne aki +3 is ad a ratinghez meg 1misit coinba.ezt most nem vágom, a Colts kiesett... Vegyetek GB packot inkább én is azt teszem...eaglesmcnabb57 ezrem van, úgy döntöttem, hogy most nem ultimatet fogok nyitni, hanem Steelers packot 😀 Maximum megszívom, és lesz benne 5 gold 😀tenorxÉn is hasonlóra szánom el magam, most Colts pack-okat kezdek el majd venni, arra a Reggie Wayne elit-re nagyon fáj a fogam 😀 meg valamennyit visszahozna az az érte járó 1 milka 😀kobalu91
Amugy meg hány Green bay játékosod van? meglsez 23 az SBig?
több mint 13 éve
ezt most nem vágom, a Colts kiesett... Vegyetek GB packot inkább én is azt teszem...57 ezrem van, úgy döntöttem, hogy most nem ultimatet fogok nyitni, hanem Steelers packot 😀 Maximum megszívom, és lesz benne 5 gold 😀tenorxÉn is hasonlóra szánom el magam, most Colts pack-okat kezdek el majd venni, arra a Reggie Wayne elit-re nagyon fáj a fogam 😀 meg valamennyit visszahozna az az érte járó 1 milka 😀kobalu91
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
57 ezrem van, úgy döntöttem, hogy most nem ultimatet fogok nyitni, hanem Steelers packot 😀 Maximum megszívom, és lesz benne 5 gold 😀tenorxÉn is hasonlóra szánom el magam, most Colts pack-okat kezdek el majd venni, arra a Reggie Wayne elit-re nagyon fáj a fogam 😀 meg valamennyit visszahozna az az érte járó 1 milka 😀
több mint 13 éve
57 ezrem van, úgy döntöttem, hogy most nem ultimatet fogok nyitni, hanem Steelers packot 😀 Maximum megszívom, és lesz benne 5 gold 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
köszi szépen,lvl38vok,de nem voltam mindennel tisztában. 😊
több mint 13 éve
vannak még itt függők 😀Farkyazt hozhatom fel a védelmemben, hogy te megelőztél 😀
(amúgy meg pont ráértem, míg megy az edzés 😛)
több mint 13 éve
vannak még itt függők 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
aha köszi.tehát az első sbowl győzelemért nem jár semmi különleges jutalom,csak pénz+exp? ha a 2.-at időben befejezem random 99es playert kapok ami lehet Willis,Allen..ilyenek? hogyan érdemes nekiállni a 2. szezonnak? mennyi pénzzel,tickettel? 😊 ja és még egy kérdésem lenne..jegyeket hogyan tesztek félre? olvastam fentebb... 4(6)nál megáll a számláló. előre is kösz!EdemNa, akkor először a ticketekről: 4 db-ot lehet összegyűjteni azokból a ticketekből, amit a timerből kapsz (tehát 2 óránként). az összes többi jegyből (amit kérsz az ismerőseidtől/csak ajándékban kapsz/scrimmageből kapsz/szintlépésnél/trophy/akármi más megnyerésénél/daily bonusként kapsz stb) annyit gyűjtesz össze, amennyit csak akarsz (nem tudom, hogy van-e limit, de nekem már volt így 30+ jegyem). Tehát, ha mondjuk számolod, hogy a timeren kívül mennyi gyűlt össze, és mindig csak az ezen felülieket játszod le (először mindig a timereseket játszod le automatikusan), akkor lehet gyűjtögetni.
az első SB után csak pénz, XP, meg talán ticketek járnak
A Season 2: itt az a rendszer, hogy egymás után kell az egyes divíziók csapataid megverned. minden divíziónál meg van adva, hogy mennyi időd van arra, hogy mind a 4 csapatot megverd(ha jól emlékszem, ez 2-4 nap között váltakozik, de lehet, hogy 2 nincs, csak hosszabbak). Minden egyes "időben" befejezett csoport után, a FA kártya ratingje, amit szezon után kapsz, nő 4-el. 63-ról indul, és nőhet 8*4+4-el (SB a +4), és így jöhet ki a 99. Ha valahol kicsúszol az időből, nincs semmi vész, csak gyengül a ratingje. Mint itt összeszedtük, a csapatod függvényében, lehet, hogy érdemes bukni, mert mindig ezek a kártyák jönnek: 99 Haynesworth, 95 Favre, 91 (WR) Roy Williams.
Itt is minden meccs 2 ticketbe kerül, kivéve a SB-t, ami háromba. Vigyázz arra, hogy a SB elkezdésére csak 8 órád van!
Fontos még, hogy ahogy megnyered az első SB-t, elkezd ketyegni az első csoport órája.
A pénzről annyit, hogy itt is kell stadiont fejleszteni. Ha a csoportok megnyeréséért kapott pénzből kivonod ezeket az összegeket, akkor 0 körülre jössz ki, az egyéb meccsekkel együtt elég lehet a pénzed arra, hogy vegyél game changereket (kickoff return TD-t érdemes), ezekre biztosan szükséged lesz.
Gondot jelenthet még az elegendő mennyiségű fan begyűjtése, ezért azt ajánlom, hogy még az első SB előtt tárazz be belőlük is, illetve ajándékba azt küldj a haverjaidnak, hogy send backel automatikusan azt kapj (a SB-hoz 70k - Farky szerint 72k) kell.
Ja, és még annyi, hogy érdemes minél inkább kivárni az idő lejártát mindenhol, annál több időd marad pénzt/ticketet/fant gyűjteni.
Na, remélem, mindent leírtam, ha valamire még kíváncsi vagy, kérdezz 😊
hopsz, Farky meg is előzött 😛
több mint 13 éve
aha köszi.tehát az első sbowl győzelemért nem jár semmi különleges jutalom,csak pénz+exp? ha a 2.-at időben befejezem random 99es playert kapok ami lehet Willis,Allen..ilyenek? hogyan érdemes nekiállni a 2. szezonnak? mennyi pénzzel,tickettel? 😊 ja és még egy kérdésem lenne..jegyeket hogyan tesztek félre? olvastam fentebb... 4(6)nál megáll a számláló. előre is kösz!EdemÍgy van az elsőért nem jár játékos. A 2.ért sem random jár: 99-es Haynesworth, 95 Favre, 91 Williams (asszem, de a többiek majd megerősítenek) a többit nem tudom.
Minél több ticketet és pénzt tegyél félre, meg game changert, mondjuk függ attól is h milyen erős a csapatod. Ha egy csoportot befejezel időn belül azért is kapsz extra dolgokat amik kelleni is fognak. Ezen felül ne felejtsd el fejleszteni majd a stadiont és fanokat is szerezned kell.
Ticketet ugye 2 óránként kapsz, alap esetben 4-et. De ehhez hozzájön a haveroktól kapott giftekben fellelhető ticket, naponta egyszer kérhetsz is a Friendsektől, ha megnyersz egy szezon akkor is kapsz egyet, az x napi bónuszért is kaphatsz tickettet és a friendsek ellen játszott scrimmage meccsekből is összeszedhet max. 3-at/nap. Ezek a tickettek gyűlhetnek, így ha 8 óránként elköltesz 4-et a többit félre tudod tenni későbbre és a játék újra kezdi adni neked a jegyeket 2 óránként.
Mivel késő van lehet h valahol hülyeséget írtam, de akkor majd valaki kijavít 😀 Remélem segítettem vele.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
aha köszi.tehát az első sbowl győzelemért nem jár semmi különleges jutalom,csak pénz+exp? ha a 2.-at időben befejezem random 99es playert kapok ami lehet Willis,Allen..ilyenek? hogyan érdemes nekiállni a 2. szezonnak? mennyi pénzzel,tickettel? 😊 ja és még egy kérdésem lenne..jegyeket hogyan tesztek félre? olvastam fentebb... 4(6)nál megáll a számláló. előre is kösz!
több mint 13 éve
sbowl győzelem után mitől függ hogy big alt,favreot vagy williamset kapom? előre is kösz!Edemattól függ h a Season 2-t milyen gyorsan fejezed be. Ha időben befejezed 99es playa jön, minden időn túl befejezett csoport után 4-gyel csökken a free agent card overallja. 😊
Remélem érthetően sikerült leírni.