Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Köszi. Most értem el pro league 1-ben a NE-et, ahhoz pedig már kéri a tier 3-as stadiont, nem tudtam, hogy érdemes-e már végig vinni vagy maradjak még ulti packnál.
Akkor megpróbálkozok inkább az SB-vel, most lvl 33 vagyok 90-es ratinggel, van 100 000 coinsom is, még ticketet addig rakok félre legyen az is, aztán csak sikerül összeszedni így is Big Alt. 64-es DT után nagy upgrade lenne. 😊
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Körülbelül hanyas ratinggel és mennyi game changerrel illetve félretett coinsszal érdemes nekivágni a pro league 2-nek?süti
Én 93-asként kezdtem bele,elég először ha van 10 kickoff return-öd,meg vagy 100000 coin,ha véletlen kell szurkolókra, stadionra,changerre majd,mert nem fog mindent kifutni a csoportok utáni bónuszJoeyPorter
nekem előtte nem volt semmi spórolt pénzem, mert nem tudtam, milyen lesz, és az első után kapott bónuszból ultimatet vettem, és sztem a ratingem is alacsonyabb volt, de a pénzzel így sem volt semmi gond, csak a fanok voltak neccesek (sőt, talán még közben is tudtam venni egy ultimatet, ha jól rémlik)

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Körülbelül hanyas ratinggel és mennyi game changerrel illetve félretett coinsszal érdemes nekivágni a pro league 2-nek?süti
Én 93-asként kezdtem bele,elég először ha van 10 kickoff return-öd,meg vagy 100000 coin,ha véletlen kell szurkolókra, stadionra,changerre majd,mert nem fog mindent kifutni a csoportok utáni bónusz

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Ilyen lett. Sajnos Keisel meg Colon már megvan.tenorx
Hány Steelers-es embered van eddig összesen posztra? (tehát pl. 3 CB-t csak 2-nek számolj, mert úgyse tudod játszatni mindet)
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

Ilyen lett. Sajnos Keisel meg Colon már megvan.tenorx
Timmons csak 82-es a játékban? Na, szép.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

Ilyen lett. Sajnos Keisel meg Colon már megvan.
több mint 13 éve
Ultimate: ismét csak 2 upregade :/ jött Payton de basszus nincs elég contract cardom pedig azért a meccsenkénti 14 pont csak nem jöhet rosszul :/Laki
azt érdemes csinálni, hogy gyűjtögetsz jó sok ticketet, aztán ha összegyűlt egy szép mennyiség, akkor aktiválod (amúgy gondolom, őt is lehet pénzzel is aktiválni, ha nagyon szeretnéd), és akkor lényegesen többet tudsz vele begyűjteni.
én most Tomlinnal csinálom ezt, éppen 62 ticketem van, szerintem felmegyek 100-ig, és aktiválom, nem lesz rossz a dupla győzelmi pénz 😛

tenorx: bocs, épp nem tudok semmit 😕

több mint 13 éve
Küldjetek gifteket, vagy pakoljatok klikkelhető cuccot a falatokra, 700 pénz kell a következő Steelers packhoz 😀
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Ultimate: ismét csak 2 upregade :/ jött Payton de basszus nincs elég contract cardom pedig azért a meccsenkénti 14 pont csak nem jöhet rosszul :/

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
nyitottam egy ultimatet,4 platinum,1 ultimate+Haley+practice card
nem az igazi :/

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Körülbelül hanyas ratinggel és mennyi game changerrel illetve félretett coinsszal érdemes nekivágni a pro league 2-nek?
több mint 13 éve
Én holnap veszek még egy Steelers packot, megyek az 1 milliós achira 😀
Jó lenne BB, Mendenhall, Polamalu, etc 😀tenorx
Mekkora csalódásként fogod értékelni, hogy meg lesz minden Steelers emberkéd, de a Packers nyer 😀deny79
Hát akkor nem emiatt lesz csalódás 😊
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jó lenne BB, Mendenhall, Polamalu, etc 😀tenorx
Mekkora csalódásként fogod értékelni, hogy meg lesz minden Steelers emberkéd, de a Packers nyer 😀
több mint 13 éve
Jó lenne BB, Mendenhall, Polamalu, etc 😀
több mint 13 éve
A héten elvileg kijön a Pro League III 😀 😀peti46
Remélem nem indul el egyből a visszaszámlálás, mert akkor agyfaszt kapok...kobalu91
én is, főleg, hogy péntek este elutazom, és gyanús, hogy több, mint egy hétig nem nagyon jutok nethez..

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Mayo hogy kerülhetett be egyáltalán a csapatodba? 😀Farky
A szükség nagy úr 😀

De ezen kívül még el kell viselnem, hogy a két kezdő cornerem R. Mathis és C. Finnegan :oMev
Azért Finnegan elég gáz 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
A héten elvileg kijön a Pro League III 😀 😀peti46
Remélem nem indul el egyből a visszaszámlálás, mert akkor agyfaszt kapok...
több mint 13 éve
peti46 124
Hát én se vagyok maradéktalanul elégedett a mai ultimate nyitással:
94-es Rogers váltotta a 89-es Big Bent
93-as Dumervil váltotta a 86-os Hendersont
és csak azért is a 87-es Brackett-et raktam be a 88-as Mayo helyett 😀

a többi platinum meg ment a kollekcióba.Mev
Pedig ez teljesen korrekt. 😀 Nekem volt, hogy 4 ultimate csomagban nem volt ennyi upgrade...

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mayo hogy kerülhetett be egyáltalán a csapatodba? 😀Farky
A szükség nagy úr 😀

De ezen kívül még el kell viselnem, hogy a két kezdő cornerem R. Mathis és C. Finnegan :o
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧

a többi platinum meg ment a kollekcióba.Mev
Mayo hogy kerülhetett be egyáltalán a csapatodba? 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

a többi platinum meg ment a kollekcióba.
több mint 13 éve
peti46 124
A héten elvileg kijön a Pro League III 😀 😀

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Én is nyitottam egyet és végre van új QBm. 90es McNabb váltotta Tebowt. Jött egy TE is, a többi játékos viszont ment a collectionbe, kivéve Briggs, aki már 3szor lett meg (1 a csapatban, 1 a collectionben, 1 meg a kispadon figyel)

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
este nyitás végre!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Úgy tudom gyűjteni a ticketeket hogy mindig csak 4-et játszok le? Úgy tudd közbe növekedni a ajándékba kapott tickettek?habib
igenkristof
Akkor jó köszi 😊