Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sbowl győzelem után mitől függ hogy big alt,favreot vagy williamset kapom? előre is kösz!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha scrimmage meccsen elverem Szobit (95ovr) akkor megkapom az odds on fav(beat a min 90), meg a near the ceiling(beat a min 95) achievementeket?kristof
egy ilyen van, hogy verj meg egy tiédnél minimum 10-el jobb ellenfelet
az általad említettek azt jelentik, hogy te magad érd el a 90-es illetve a 95-ös értéketJJ Tiller
bocsi kicsit kómás vagyok a mai nap után, köszi
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
ha scrimmage meccsen elverem Szobit (95ovr) akkor megkapom az odds on fav(beat a min 90), meg a near the ceiling(beat a min 95) achievementeket?kristof
egy ilyen van, hogy verj meg egy tiédnél minimum 10-el jobb ellenfelet
az általad említettek azt jelentik, hogy te magad érd el a 90-es illetve a 95-ös értéket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha scrimmage meccsen elverem Szobit (95ovr) akkor megkapom az odds on fav(beat a min 90), meg a near the ceiling(beat a min 95) achievementeket?
több mint 13 éve
peti46 124
Volt már olyan ember akinek nem Albert Herceg jött ki bónusznak? 😂eaglesmcnabb
99esnek sztem mindig ő jön. 95-nek talán Favre (egyet buknod kellett volna, visi), 91-nek vmelyik WR. ha jól emlékszemSzobi22
Roy WilliamsFarky
igen, mindenki őket kapja. Én 1 timert lekéstem, így Favre-ot kaptam, aminek nagyon örültem volna ha nincs már egy 95-ös Bradym is. Bármely más posztra kapok kártyát akkor tuti upgrade lett volna de így nem. jellemző... :/

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Necces lesz így,sajna nem tudtam ellenállni a kísértésnek és megvettem az ultimate-t a 2. szezon előtt,így eléggé pénzhiány van 😕

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mai ultimate nyitás:

93 Cortland Finnegan CB (85-ös Dunta Robinsont váltotta)
90 Le'Ron McClain RB (legnagyobb need-re jött 58-as Rankint váltotta)
90 Aubrayo Franklin DT (nagy need volt ez is 65-ös játékost váltott)
88 Jarod Mayo LB
84 Lee Evans WR

+ gold packból még befért 78-as Donald Brown RB is. Úgyhogy egész jó nyitás volt most 😀
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
99esnek sztem mindig ő jön. 95-nek talán Favre (egyet buknod kellett volna, visi), 91-nek vmelyik WR. ha jól emlékszemSzobi22
Roy Williams

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
99esnek sztem mindig ő jön. 95-nek talán Favre (egyet buknod kellett volna, visi), 91-nek vmelyik WR. ha jól emlékszem

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Én ma nyitottam egy Ultimatet. Volt benn 2 DT és mind a kettő befért, egy S aki update volt, a többi játékos meg a komplett arany csomag ment a collectionbe. Nemsokára meglesz a 2. SuperBowl is. Már csak percek kérdése 😀 Kíváncsi leszek a 99es játékosra. Jó lenne egy QB végre, mert még mindig Tebow a QB1.

Szerk: Meglett az SB. A bónusz pedig Big Al, miokr épp ma kaptam két DTt :/visi_b
Nem tudom, de szerencsésen jöttem ki. A SB pénz, meg két achievment miatt összejött még egy ultimatere is a pénz. Csak Ruud fért be a kezdőbe és az arany csomagban kapott 76os Reed 💋‍ aki Scoobeet váltotta. Most egy darabig asszem gyűjtögetés lesz.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 500 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Én ma nyitottam egy Ultimatet. Volt benn 2 DT és mind a kettő befért, egy S aki update volt, a többi játékos meg a komplett arany csomag ment a collectionbe. Nemsokára meglesz a 2. SuperBowl is. Már csak percek kérdése 😀 Kíváncsi leszek a 99es játékosra. Jó lenne egy QB végre, mert még mindig Tebow a QB1.

Szerk: Meglett az SB. A bónusz pedig Big Al, miokr épp ma kaptam két DTt :/visi_b
Volt már olyan ember akinek nem Albert Herceg jött ki bónusznak? 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
ultimate csomag nyitva, megint full fos..
volt benne Lofton 89-es LB, aki befért a kezdőbe, illetve a 93-mas CB Joseph, aki befért a 89-es Talib helyére. Ja, meg egy 89-es OL még pont befért, + 2 game ticket.
Kéne már egy 90+-os futó végre, meg TE, kihal a csapat annyira szar. 😀

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback

Szerk: Meglett az SB. A bónusz pedig Big Al, miokr épp ma kaptam két DTt :/

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
ezúttal egy darab upgrade sem volt az ultimateben (mondjuk az 1 ultimate - 4 platinum kombóban nem is volt rá nagy esély). kezd kicsit idegesíteni a dolog..

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valaki probálta már hogy mi van a 6.napon?Drabin
Arnoldot kérdezd

JJ Tiller
Hát igen, magas labda volt,már vártam mikor beirtam
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ja, átpörög, és megint az első jön. Nem véletlenül kör alakú az a szar 😀
több mint 13 éve
Arnoldot kérdezd

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valaki probálta már hogy mi van a 6.napon?
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
1.000.000-t perkál az acsi ugye. Van 6 Packerses emberkém. 23-6= 17.
Egy pack 175K, ha minden packban lenne 2-3 használható playa, az azt jelentené, hogy kell kb. 7 pack, ami 7*175K, ami 1,255 M, úgyhogy faszság az egész.. Nem beszélve arról hogy köcsög a játék és olyan emberkéket ad mindig ami már megvan.eaglesmcnabb
De ha most is lenne 2x5öt adó akció, akkor viszont nagyon megérné 😛kobalu91
de nincs 😛eaglesmcnabb
Kéne egy ilyen edző... 😀
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Na belekezdtem a pro league II-be,3meccs már meg is van 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 500 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Egy pack 175K, ha minden packban lenne 2-3 használható playa, az azt jelentené, hogy kell kb. 7 pack, ami 7*175K, ami 1,255 M, úgyhogy faszság az egész.. Nem beszélve arról hogy köcsög a játék és olyan emberkéket ad mindig ami már megvan.eaglesmcnabb
De ha most is lenne 2x5öt adó akció, akkor viszont nagyon megérné 😛kobalu91
de nincs 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
De ha most is lenne 2x5öt adó akció, akkor viszont nagyon megérné 😛
több mint 13 éve
peti46 124
Üdv!
Nemrég találtam a topikra, csak pár oldalt olvastam vissza, de így is sok újat tanultam. A csapatom nem rossz, viszont 8 ultimateből 5 LB... QB viszont nem akar jönni, Brohm a jelenlegi, valamint D. Anderson, de ő limited.
A kérdésem az, hogy már valaki megcsinálta az underdog acsit? Hogy kéne elrontani a csapatot? Kevés training ponttal, vagy a kevésbé fontosabb posztokra beteszek bronzokat? Meg gondolom sok gamechanger kell. Előre is köszi az ötleteket!Pálca
Én a training pontot csökkentettem le, de az is jó ha gyengébb kártyákat raksz be, lényeg hogy meglegyen a minimum 10-es különbség a ratingekben. Ja és gamechangerek legyenek mindenképp, mert az tuti kelleni fog.

több mint 13 éve
Egy pack 175K, ha minden packban lenne 2-3 használható playa, az azt jelentené, hogy kell kb. 7 pack, ami 7*175K, ami 1,255 M, úgyhogy faszság az egész.. Nem beszélve arról hogy köcsög a játék és olyan emberkéket ad mindig ami már megvan.

több mint 13 éve
Üdv!
Nemrég találtam a topikra, csak pár oldalt olvastam vissza, de így is sok újat tanultam. A csapatom nem rossz, viszont 8 ultimateből 5 LB... QB viszont nem akar jönni, Brohm a jelenlegi, valamint D. Anderson, de ő limited.
A kérdésem az, hogy már valaki megcsinálta az underdog acsit? Hogy kéne elrontani a csapatot? Kevés training ponttal, vagy a kevésbé fontosabb posztokra beteszek bronzokat? Meg gondolom sok gamechanger kell. Előre is köszi az ötleteket!Pálca
elég ha scrimmage meccsen vered meg az egyik haverodat

---