Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sbowl győzelem után mitől függ hogy big alt,favreot vagy williamset kapom? előre is kösz!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bocsi kicsit kómás vagyok a mai nap után, kösziha scrimmage meccsen elverem Szobit (95ovr) akkor megkapom az odds on fav(beat a min 90), meg a near the ceiling(beat a min 95) achievementeket?kristofegy ilyen van, hogy verj meg egy tiédnél minimum 10-el jobb ellenfelet
az általad említettek azt jelentik, hogy te magad érd el a 90-es illetve a 95-ös értéketJJ Tiller
több mint 13 éve
ha scrimmage meccsen elverem Szobit (95ovr) akkor megkapom az odds on fav(beat a min 90), meg a near the ceiling(beat a min 95) achievementeket?kristofegy ilyen van, hogy verj meg egy tiédnél minimum 10-el jobb ellenfelet
az általad említettek azt jelentik, hogy te magad érd el a 90-es illetve a 95-ös értéket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha scrimmage meccsen elverem Szobit (95ovr) akkor megkapom az odds on fav(beat a min 90), meg a near the ceiling(beat a min 95) achievementeket?
több mint 13 éve
peti46
124
igen, mindenki őket kapja. Én 1 timert lekéstem, így Favre-ot kaptam, aminek nagyon örültem volna ha nincs már egy 95-ös Bradym is. Bármely más posztra kapok kártyát akkor tuti upgrade lett volna de így nem. jellemző... :/Roy WilliamsFarkyVolt már olyan ember akinek nem Albert Herceg jött ki bónusznak? 😂eaglesmcnabb99esnek sztem mindig ő jön. 95-nek talán Favre (egyet buknod kellett volna, visi), 91-nek vmelyik WR. ha jól emlékszemSzobi22
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Necces lesz így,sajna nem tudtam ellenállni a kísértésnek és megvettem az ultimate-t a 2. szezon előtt,így eléggé pénzhiány van 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mai ultimate nyitás:93 Cortland Finnegan CB (85-ös Dunta Robinsont váltotta)
90 Le'Ron McClain RB (legnagyobb need-re jött 58-as Rankint váltotta)
90 Aubrayo Franklin DT (nagy need volt ez is 65-ös játékost váltott)
88 Jarod Mayo LB
84 Lee Evans WR
+ gold packból még befért 78-as Donald Brown RB is. Úgyhogy egész jó nyitás volt most 😀
több mint 13 éve
Roy WilliamsVolt már olyan ember akinek nem Albert Herceg jött ki bónusznak? 😂eaglesmcnabb99esnek sztem mindig ő jön. 95-nek talán Favre (egyet buknod kellett volna, visi), 91-nek vmelyik WR. ha jól emlékszemSzobi22
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Volt már olyan ember akinek nem Albert Herceg jött ki bónusznak? 😂eaglesmcnabb99esnek sztem mindig ő jön. 95-nek talán Favre (egyet buknod kellett volna, visi), 91-nek vmelyik WR. ha jól emlékszem
több mint 13 éve
Nem tudom, de szerencsésen jöttem ki. A SB pénz, meg két achievment miatt összejött még egy ultimatere is a pénz. Csak Ruud fért be a kezdőbe és az arany csomagban kapott 76os Reed 💋 aki Scoobeet váltotta. Most egy darabig asszem gyűjtögetés lesz.Én ma nyitottam egy Ultimatet. Volt benn 2 DT és mind a kettő befért, egy S aki update volt, a többi játékos meg a komplett arany csomag ment a collectionbe. Nemsokára meglesz a 2. SuperBowl is. Már csak percek kérdése 😀 Kíváncsi leszek a 99es játékosra. Jó lenne egy QB végre, mert még mindig Tebow a QB1.Volt már olyan ember akinek nem Albert Herceg jött ki bónusznak? 😂eaglesmcnabb
Szerk: Meglett az SB. A bónusz pedig Big Al, miokr épp ma kaptam két DTt :/visi_b
több mint 13 éve
Én ma nyitottam egy Ultimatet. Volt benn 2 DT és mind a kettő befért, egy S aki update volt, a többi játékos meg a komplett arany csomag ment a collectionbe. Nemsokára meglesz a 2. SuperBowl is. Már csak percek kérdése 😀 Kíváncsi leszek a 99es játékosra. Jó lenne egy QB végre, mert még mindig Tebow a QB1.Volt már olyan ember akinek nem Albert Herceg jött ki bónusznak? 😂
Szerk: Meglett az SB. A bónusz pedig Big Al, miokr épp ma kaptam két DTt :/visi_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ultimate csomag nyitva, megint full fos..volt benne Lofton 89-es LB, aki befért a kezdőbe, illetve a 93-mas CB Joseph, aki befért a 89-es Talib helyére. Ja, meg egy 89-es OL még pont befért, + 2 game ticket.
Kéne már egy 90+-os futó végre, meg TE, kihal a csapat annyira szar. 😀
több mint 13 éve
Én ma nyitottam egy Ultimatet. Volt benn 2 DT és mind a kettő befért, egy S aki update volt, a többi játékos meg a komplett arany csomag ment a collectionbe. Nemsokára meglesz a 2. SuperBowl is. Már csak percek kérdése 😀 Kíváncsi leszek a 99es játékosra. Jó lenne egy QB végre, mert még mindig Tebow a QB1.Szerk: Meglett az SB. A bónusz pedig Big Al, miokr épp ma kaptam két DTt :/
több mint 13 éve
ezúttal egy darab upgrade sem volt az ultimateben (mondjuk az 1 ultimate - 4 platinum kombóban nem is volt rá nagy esély). kezd kicsit idegesíteni a dolog..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát igen, magas labda volt,már vártam mikor beirtamValaki probálta már hogy mi van a 6.napon?DrabinArnoldot kérdezd
JJ Tiller
több mint 13 éve
Valaki probálta már hogy mi van a 6.napon?DrabinJa, átpörög, és megint az első jön. Nem véletlenül kör alakú az a szar 😀
több mint 13 éve
Valaki probálta már hogy mi van a 6.napon?DrabinArnoldot kérdezd
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valaki probálta már hogy mi van a 6.napon?
több mint 13 éve
Kéne egy ilyen edző... 😀de nincs 😛eaglesmcnabb1.000.000-t perkál az acsi ugye. Van 6 Packerses emberkém. 23-6= 17.De ha most is lenne 2x5öt adó akció, akkor viszont nagyon megérné 😛kobalu91
Egy pack 175K, ha minden packban lenne 2-3 használható playa, az azt jelentené, hogy kell kb. 7 pack, ami 7*175K, ami 1,255 M, úgyhogy faszság az egész.. Nem beszélve arról hogy köcsög a játék és olyan emberkéket ad mindig ami már megvan.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
de nincs 😛1.000.000-t perkál az acsi ugye. Van 6 Packerses emberkém. 23-6= 17.De ha most is lenne 2x5öt adó akció, akkor viszont nagyon megérné 😛kobalu91
Egy pack 175K, ha minden packban lenne 2-3 használható playa, az azt jelentené, hogy kell kb. 7 pack, ami 7*175K, ami 1,255 M, úgyhogy faszság az egész.. Nem beszélve arról hogy köcsög a játék és olyan emberkéket ad mindig ami már megvan.eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
1.000.000-t perkál az acsi ugye. Van 6 Packerses emberkém. 23-6= 17.De ha most is lenne 2x5öt adó akció, akkor viszont nagyon megérné 😛
több mint 13 éve
peti46
124
Üdv!Én a training pontot csökkentettem le, de az is jó ha gyengébb kártyákat raksz be, lényeg hogy meglegyen a minimum 10-es különbség a ratingekben. Ja és gamechangerek legyenek mindenképp, mert az tuti kelleni fog.
Nemrég találtam a topikra, csak pár oldalt olvastam vissza, de így is sok újat tanultam. A csapatom nem rossz, viszont 8 ultimateből 5 LB... QB viszont nem akar jönni, Brohm a jelenlegi, valamint D. Anderson, de ő limited.
A kérdésem az, hogy már valaki megcsinálta az underdog acsit? Hogy kéne elrontani a csapatot? Kevés training ponttal, vagy a kevésbé fontosabb posztokra beteszek bronzokat? Meg gondolom sok gamechanger kell. Előre is köszi az ötleteket!Pálca
több mint 13 éve
1.000.000-t perkál az acsi ugye. Van 6 Packerses emberkém. 23-6= 17.Egy pack 175K, ha minden packban lenne 2-3 használható playa, az azt jelentené, hogy kell kb. 7 pack, ami 7*175K, ami 1,255 M, úgyhogy faszság az egész.. Nem beszélve arról hogy köcsög a játék és olyan emberkéket ad mindig ami már megvan.
több mint 13 éve
Üdv!elég ha scrimmage meccsen vered meg az egyik haverodat
Nemrég találtam a topikra, csak pár oldalt olvastam vissza, de így is sok újat tanultam. A csapatom nem rossz, viszont 8 ultimateből 5 LB... QB viszont nem akar jönni, Brohm a jelenlegi, valamint D. Anderson, de ő limited.
A kérdésem az, hogy már valaki megcsinálta az underdog acsit? Hogy kéne elrontani a csapatot? Kevés training ponttal, vagy a kevésbé fontosabb posztokra beteszek bronzokat? Meg gondolom sok gamechanger kell. Előre is köszi az ötleteket!Pálca
---