Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Sebii
3 533
Akkor ez jó nagy geciség. Hanyas ratinggel meg mennyi tartalékkal érdemes akkor nekimenni az 1. SB-nek?Jól értem, hogy amint megnyertem az 1. SB-t azonnal el kell kezdeni a 2-at? Vagy csak onnantól ketyeg az óra, hogy az első meccset elkezdtem?SebiiElkezd ketyegni, ha megnyerted.tenorx
több mint 13 éve
Jól értem, hogy amint megnyertem az 1. SB-t azonnal el kell kezdeni a 2-at? Vagy csak onnantól ketyeg az óra, hogy az első meccset elkezdtem?SebiiElkezd ketyegni, ha megnyerted.
több mint 13 éve
Sebii
3 533
Jól értem, hogy amint megnyertem az 1. SB-t azonnal el kell kezdeni a 2-at? Vagy csak onnantól ketyeg az óra, hogy az első meccset elkezdtem?
több mint 13 éve
sziasztok!én 42-es, sztem is mindenképp ultimate-et 😊
Ti hányas szintüek vagytok? Én lvl38..szerintetek érdemes már ultimate packet vennem vagy maradjak a platinánál? 1elkapón(gold),1tight enden(silver) és az irányítón(gold) kívül mindenki platina és van köztük 3ultimate..szerintetek?Edem
több mint 13 éve
Igen, ultimatet vegyél mindenképp.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sziasztok! Ti hányas szintüek vagytok? Én lvl38..szerintetek érdemes már ultimate packet vennem vagy maradjak a platinánál? 1elkapón(gold),1tight enden(silver) és az irányítón(gold) kívül mindenki platina és van köztük 3ultimate..szerintetek?
több mint 13 éve
Kitaláltam,hogy összegyűjtök 200ezret és úgy fogok belekezdeni a pro league 2be,gondolom kell majd sok pénz a stadionra,meg esetleg szurkolókra,game changerre is,remélem elég lesz :/JoeyPorterén is pont ezt csinálom most 😊
úgy számolgattam, hogy az összes stadionfejlesztés ~300k, meg az összes reward is ennyi (persze SB-vel együtt, szóval kell a pénz előtte máshonnan is), 67 ticket szükséges a végigjátszásához, összesen 19-et kapsz rewardként, szóval egy 30-40-et abból is összegyűjtök indulás előtt (amíg összejön a pénz, nem játszom el csak a timer-est), és hát szurkolóból 70k, amiből most még csak 30 van nekem, abból vennem kell majd egy 30 ezres csomagot 115 ezerért
Aztán remélem hogy nem kell azonnal elkezdeni a 3. szezont is :rolleyes:
több mint 13 éve
Én már szinte nem is játszom scrimmage meccset, csak ha nagyon kell egy kevés pénz vagy xp. Ticketet meg megkapom 10 scrimmage után így a többiekkel nem is játszom.62 van jelenleg, de csak 2en vagyunk versenyben az elsőségért, többiek ilyen ezrekkel le vannak maradva 😛Kereken 5000 scrimmage győzelem. 😀peti46Amugy lehetne ilyen acsi is. Az kurva sok amugy. hány haverod van?Drabin
Valami pluszt tényleg találhattak volna ki rá, mert a napi 3 ticketen kívűl nem sok haszna van. A meccsenkénti 30 pénz meg xp az gyakorlatilag semmi 50+os szinten... Ha nem lenne egy versenytársam, már én is hagytam volna a francba 😀peti46
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
peti46
124
62 van jelenleg, de csak 2en vagyunk versenyben az elsőségért, többiek ilyen ezrekkel le vannak maradva 😛Kereken 5000 scrimmage győzelem. 😀peti46Amugy lehetne ilyen acsi is. Az kurva sok amugy. hány haverod van?Drabin
Valami pluszt tényleg találhattak volna ki rá, mert a napi 3 ticketen kívűl nem sok haszna van. A meccsenkénti 30 pénz meg xp az gyakorlatilag semmi 50+os szinten... Ha nem lenne egy versenytársam, már én is hagytam volna a francba 😀
több mint 13 éve
Szurkolókat jobb esetben kapsz a barátoktól. A fejlesztésekre meg szerintem elég az, amit kapsz a divízió győzelmek után, + még gamechangerre is futja 😀 Mondjuk az biztos, hogy packot nem fogsz tudni venni közbe.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Kitaláltam,hogy összegyűjtök 200ezret és úgy fogok belekezdeni a pro league 2be,gondolom kell majd sok pénz a stadionra,meg esetleg szurkolókra,game changerre is,remélem elég lesz :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kereken 5000 scrimmage győzelem. 😀peti46Amugy lehetne ilyen acsi is. Az kurva sok amugy. hány haverod van?
több mint 13 éve
Hall sajnos megvan, szóval collection. Ricky Williams jó lesz a 88as Stewart helyére, még van contractja. Collins a 85ös Leonhard helyére jött, annak örülök. Shockey collection, Scottot meg eladom, mert már collectionben is megvan.
több mint 13 éve
na, újabb ultimate: ismét 1 használható playa, de az legalább AP 😊viszont 2-en már benn vannak a collectionben.
meg jött Shanny
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 900
Platinum csomag:Matt Ryan QB, 86 high card
Jared Gaither OL 86 high
Cedric Griffin CB 82 high
Justin Blaloch 85 OL High
Meg jött még1szer Cook 77 OL, de már meg volt, szóval egyik ment a Collectionbe, másikat eladtam
+ game changer 1 db
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
peti46
124
88-as rating-ű csapattal érdemes megvenni a 90ezres csomagot vagy inkább 150-esre menjek?deny79Én az ultimatet javaslom 😉
több mint 13 éve
aucs, kitagadlakkét sz*r közül kellett választani 😀Farkyén is 3/4-gyel zártam, ezután még jobban utálom a patset 😀FarkyMegraktad a Patset Colts drukkerként? 😂 grat 😂eaglesmcnabb
több mint 13 éve
88-as rating-ű csapattal érdemes megvenni a 90ezres csomagot vagy inkább 150-esre menjek?
több mint 13 éve
két sz*r közül kellett választani 😀Megraktad a Patset Colts drukkerként? 😂 grat 😂eaglesmcnabbvsz szintén,de még bízok a Patsben 😀Newmanén is 3/4-gyel zártam, ezután még jobban utálom a patset 😀Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Megraktad a Patset Colts drukkerként? 😂 grat 😂én is 3/4-gyel zártam, ezután még jobban utálom a patset 😀Farky3/4 leszek, de kárpótol a hazai pálya 😀tenorxvsz szintén,de még bízok a Patsben 😀Newman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Kb mindenkinek a Pats vitte el.... :/ :/ :/ :/Amadeus91Nekem nem, én elfelejtettem megrakni a 4 meccset, csak tippmixen. Ott mondjuk el is találtam mind a 4-et. Sebaj 😊 Inkább IRL pénz, mint 80%-os predicator 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 900
Kb mindenkinek a Pats vitte el.... :/ :/ :/ :/
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
peti46
124
Pittsburg, Chicago helyesen tippelve, a m,ásik kettőt elrontottam.VenturaHát a 4 hazai sikerre elég kevés volt az esély. 😊
Nekem 3/4 lett, a Pats elvitte a végén a 100%-ot :/
több mint 13 éve
Na nyitottam az ultimate packot és csak egy platinum volt benne, +Kickoff return TD 😊wow, nem semmi pack 😊
Karlos Dansby LB 90 (85 helyett )
Haloti Ngata DE 96 (76 helyett, nagy need 😊)
Shawne Merriman LB 87 (65 helyett)
Philip Rivers QB 94 (65 Carr helyett nagyon jóóó 😀 )
Jason Hanson K 90 ( 60 helyett)
Nagyon jól jött most mindenki 😊habib
több mint 13 éve
Pittsburg, Chicago helyesen tippelve, a m,ásik kettőt elrontottam.