Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 533
Jól értem, hogy amint megnyertem az 1. SB-t azonnal el kell kezdeni a 2-at? Vagy csak onnantól ketyeg az óra, hogy az első meccset elkezdtem?Sebii
Elkezd ketyegni, ha megnyerted.tenorx
Akkor ez jó nagy geciség. Hanyas ratinggel meg mennyi tartalékkal érdemes akkor nekimenni az 1. SB-nek?
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jól értem, hogy amint megnyertem az 1. SB-t azonnal el kell kezdeni a 2-at? Vagy csak onnantól ketyeg az óra, hogy az első meccset elkezdtem?Sebii
Elkezd ketyegni, ha megnyerted.
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 533
Jól értem, hogy amint megnyertem az 1. SB-t azonnal el kell kezdeni a 2-at? Vagy csak onnantól ketyeg az óra, hogy az első meccset elkezdtem?
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
sziasztok!
Ti hányas szintüek vagytok? Én lvl38..szerintetek érdemes már ultimate packet vennem vagy maradjak a platinánál? 1elkapón(gold),1tight enden(silver) és az irányítón(gold) kívül mindenki platina és van köztük 3ultimate..szerintetek?Edem
én 42-es, sztem is mindenképp ultimate-et 😊
több mint 13 éve
Igen, ultimatet vegyél mindenképp.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sziasztok!
Ti hányas szintüek vagytok? Én lvl38..szerintetek érdemes már ultimate packet vennem vagy maradjak a platinánál? 1elkapón(gold),1tight enden(silver) és az irányítón(gold) kívül mindenki platina és van köztük 3ultimate..szerintetek?
több mint 13 éve
Kitaláltam,hogy összegyűjtök 200ezret és úgy fogok belekezdeni a pro league 2be,gondolom kell majd sok pénz a stadionra,meg esetleg szurkolókra,game changerre is,remélem elég lesz :/JoeyPorter
én is pont ezt csinálom most 😊

úgy számolgattam, hogy az összes stadionfejlesztés ~300k, meg az összes reward is ennyi (persze SB-vel együtt, szóval kell a pénz előtte máshonnan is), 67 ticket szükséges a végigjátszásához, összesen 19-et kapsz rewardként, szóval egy 30-40-et abból is összegyűjtök indulás előtt (amíg összejön a pénz, nem játszom el csak a timer-est), és hát szurkolóból 70k, amiből most még csak 30 van nekem, abból vennem kell majd egy 30 ezres csomagot 115 ezerért

Aztán remélem hogy nem kell azonnal elkezdeni a 3. szezont is :rolleyes:
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Kereken 5000 scrimmage győzelem. 😀peti46
Amugy lehetne ilyen acsi is. Az kurva sok amugy. hány haverod van?Drabin
62 van jelenleg, de csak 2en vagyunk versenyben az elsőségért, többiek ilyen ezrekkel le vannak maradva 😛
Valami pluszt tényleg találhattak volna ki rá, mert a napi 3 ticketen kívűl nem sok haszna van. A meccsenkénti 30 pénz meg xp az gyakorlatilag semmi 50+os szinten... Ha nem lenne egy versenytársam, már én is hagytam volna a francba 😀peti46
Én már szinte nem is játszom scrimmage meccset, csak ha nagyon kell egy kevés pénz vagy xp. Ticketet meg megkapom 10 scrimmage után így a többiekkel nem is játszom.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
peti46 124
Amugy lehetne ilyen acsi is. Az kurva sok amugy. hány haverod van?Drabin
62 van jelenleg, de csak 2en vagyunk versenyben az elsőségért, többiek ilyen ezrekkel le vannak maradva 😛
Valami pluszt tényleg találhattak volna ki rá, mert a napi 3 ticketen kívűl nem sok haszna van. A meccsenkénti 30 pénz meg xp az gyakorlatilag semmi 50+os szinten... Ha nem lenne egy versenytársam, már én is hagytam volna a francba 😀

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
Szurkolókat jobb esetben kapsz a barátoktól. A fejlesztésekre meg szerintem elég az, amit kapsz a divízió győzelmek után, + még gamechangerre is futja 😀 Mondjuk az biztos, hogy packot nem fogsz tudni venni közbe.
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Kitaláltam,hogy összegyűjtök 200ezret és úgy fogok belekezdeni a pro league 2be,gondolom kell majd sok pénz a stadionra,meg esetleg szurkolókra,game changerre is,remélem elég lesz :/

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Amugy lehetne ilyen acsi is. Az kurva sok amugy. hány haverod van?
több mint 13 éve

Hall sajnos megvan, szóval collection. Ricky Williams jó lesz a 88as Stewart helyére, még van contractja. Collins a 85ös Leonhard helyére jött, annak örülök. Shockey collection, Scottot meg eladom, mert már collectionben is megvan.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
na, újabb ultimate: ismét 1 használható playa, de az legalább AP 😊
viszont 2-en már benn vannak a collectionben.
meg jött Shanny

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 900
Platinum csomag:
Matt Ryan QB, 86 high card
Jared Gaither OL 86 high
Cedric Griffin CB 82 high
Justin Blaloch 85 OL High
Meg jött még1szer Cook 77 OL, de már meg volt, szóval egyik ment a Collectionbe, másikat eladtam

+ game changer 1 db

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
peti46 124
88-as rating-ű csapattal érdemes megvenni a 90ezres csomagot vagy inkább 150-esre menjek?deny79
Én az ultimatet javaslom 😉

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
én is 3/4-gyel zártam, ezután még jobban utálom a patset 😀Farky
Megraktad a Patset Colts drukkerként? 😂 grat 😂eaglesmcnabb
két sz*r közül kellett választani 😀Farky
aucs, kitagadlak

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
88-as rating-ű csapattal érdemes megvenni a 90ezres csomagot vagy inkább 150-esre menjek?
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
vsz szintén,de még bízok a Patsben 😀Newman
Megraktad a Patset Colts drukkerként? 😂 grat 😂eaglesmcnabb
két sz*r közül kellett választani 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 500 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
3/4 leszek, de kárpótol a hazai pálya 😀tenorx
vsz szintén,de még bízok a Patsben 😀Newman
Megraktad a Patset Colts drukkerként? 😂 grat 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Kb mindenkinek a Pats vitte el.... :/ :/ :/ :/Amadeus91
Nekem nem, én elfelejtettem megrakni a 4 meccset, csak tippmixen. Ott mondjuk el is találtam mind a 4-et. Sebaj 😊 Inkább IRL pénz, mint 80%-os predicator 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 900
Kb mindenkinek a Pats vitte el.... :/ :/ :/ :/

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
peti46 124
Pittsburg, Chicago helyesen tippelve, a m,ásik kettőt elrontottam.Ventura
Hát a 4 hazai sikerre elég kevés volt az esély. 😊

Nekem 3/4 lett, a Pats elvitte a végén a 100%-ot :/

több mint 13 éve
Na nyitottam az ultimate packot és csak egy platinum volt benne, +Kickoff return TD 😊

Karlos Dansby LB 90 (85 helyett )
Haloti Ngata DE 96 (76 helyett, nagy need 😊)
Shawne Merriman LB 87 (65 helyett)
Philip Rivers QB 94 (65 Carr helyett nagyon jóóó 😀 )
Jason Hanson K 90 ( 60 helyett)

Nagyon jól jött most mindenki 😊habib
wow, nem semmi pack 😊
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Pittsburg, Chicago helyesen tippelve, a m,ásik kettőt elrontottam.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------