NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
mindjárt ultimate nyitás 😀
márcsak 70k

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én ma 12 Tickettel estem neki a hétvégének 😀 Van 50 rugóm, még 40 kell, remélem meg lesz 1-2 napon belül. Amúgy predictorban Steelers vagy Ravens?! Ravens vagy Steelers?! Nem tudom melyiket tegyem meg... :/Amadeus91
Hülye kérdés 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
83-asként gondoltam választok egy könnyebb ellenfelet,egy 68-ast,mert ezzel a W-nel lett volna meg a cash az ultimatere,hát nem kinyalok? :mad:

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Én ma 12 Tickettel estem neki a hétvégének 😀 Van 50 rugóm, még 40 kell, remélem meg lesz 1-2 napon belül. Amúgy predictorban Steelers vagy Ravens?! Ravens vagy Steelers?! Nem tudom melyiket tegyem meg... :/

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
sima W: 4590
season kupa: 12300 😉

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Első ultimate nyitásom:

+Harbaugh ami jól is jönne most csak nincs contract cardom 😕

Azt mondanom se kell, hogy az OL és LB sor volt így is a legjobb a csapatomban, de nem panaszkodom Ware azért csak befér valahogy 😀 Viszont marad Rankin futónak 58-asan.Mev
hozzám Mathis, Ware és Ferguson beférne kezdőbe lazán, na ezzel a 3 playával azért jelentősen jobbá válna a csapatom

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Első ultimate nyitásom:

+Harbaugh ami jól is jönne most csak nincs contract cardom 😕

Azt mondanom se kell, hogy az OL és LB sor volt így is a legjobb a csapatomban, de nem panaszkodom Ware azért csak befér valahogy 😀 Viszont marad Rankin futónak 58-asan.
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Na mostmár elegem van a játékból. Összejött a mai nap 90k vettem egy platinum packot és megint volt benne 2 CB 1 LB (egyik se fér be) miközbe a DL-om csupa silver kártyából áll...
Egyedül RB-re jött update abból viszont 2 is és csak úgy fért be mind a kettő, hogy a 86-os Forte jobb, mint a 86-os Addai. 😛

Így 2 platinum pack nyitással fejlődött a ratingem 1-gyel... Van még 5 silver és 2 gold kártyám, de mostmár inkább gyűjtök ultimate-re...
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Na, a héten sikerült összespórolni 40 ticketet, úgyhogy reményeim szerint a hétvégén összejön ultimatere. Sajnos a legjobb edzőm Carroll, így legalább minden meccsen kapok egy FG GC-t.
Az mondjuk érdekes, hogy a szezonok megnyeréséért mostanában 8500 körül kapok, duplán meg kaptam kb 12k-t..

szerk: JJ, az szezonról-szezonra változik, mennyit kapsz egy W-ért illetve a gyűrűért. Laki: sztem úgy biztos, hogy 3-szorost kapsz, mert 2*1,5

több mint 13 éve
Az a baj, hogy nekem a 96os Vernon Davis tight endem 😀 Egyébként ha jól emlékszem Miller volt az első ultimate kártyám, egy platinum packban 😊
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Itt az ultimate eredménye:

Sajnos Miller már megvolt, így collectione se jó, CJ a 88as Miles Austint szorítja ki. Emellé még kaptam Fishert + 2 ticketet. Jah és Feeley is megvan, úgyhogy csak collectionbe jó.tenorx
áá, a Megatron, Miller, Feely hármas nem jönne rosszul... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Itt az ultimate eredménye:

Sajnos Miller már megvolt, így collectione se jó, CJ a 88as Miles Austint szorítja ki. Emellé még kaptam Fishert + 2 ticketet. Jah és Feeley is megvan, úgyhogy csak collectionbe jó.
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
ha lett volna +1 contract cardom benyomtam volna Tomlint és most 6000 felett kapnék a W-ért, de így 50k-t nem fogok költeni rá.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
De am ha betolom Harbaught akkor 250%ot kapok a Wért?Laki
4050-et kapsz a győzelemért, 10500-at a szezon megnyeréséért... fél nap alatt 70ezerről összejött egy ultimate packra való 😊 nem lett amúgy rossz, a védelemben és a támadófalban már nincs 85-ösnél rosszabb emberem, de a K, a WR és a TE poszt még mindig kínoz, az OL-be meg csak úgy áramlanak a játékosok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
De am ha betolom Harbaught akkor 250%ot kapok a Wért?

több mint 13 éve
pro league 1-nek hogy lesz vége? a Saints után lesz még vmi SB? aztán egyből kezdődik a kettő ami már időre megy?
am fasza ez a double coin weekend 😀kristof
pontosan 😊 SB-ért még kapsz egy kis moneyt meg XP-t utána jön a 2.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pro league 1-nek hogy lesz vége? a Saints után lesz még vmi SB? aztán egyből kezdődik a kettő ami már időre megy?
am fasza ez a double coin weekend 😀
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Hmm én még soha nem tettem félre ticketet, mindig elnyomom rögtön. Bár most okos dolog lett volna a double-coin weekendre.tenorx
Ugye, ugye? 😀 Ha beleveszem a hétvégén kapott 8 óránként 4 ticketet + 2 a bunuszból + a mostani 33 az összesen 59 jegy, amivel simán összejön egy platinum pack ára. 😀
Bár most félek nagyon, nehogy lenullázzák. 😀
több mint 13 éve
minden friendsemnek küldtem giftet is hátha azokból is jön vissza pár 😀

több mint 13 éve
Hmm én még soha nem tettem félre ticketet, mindig elnyomom rögtön. Bár most okos dolog lett volna a double-coin weekendre.
több mint 13 éve
én is félre tettem már 9 ticketet a hétvégére.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nekem is most jutott eszembe eltenni a ticketeket. de hülyevagyokDrabin
Azt hogy lehet?adam8
mindig csak azt a négyet játszod le, amit kétóránként kapsz, ezt külön számolja a játékJJ Tiller
jó tudni 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Én is inkább afelé hajlok, de már van 30 ticketem a hétvégére, úgyhogy a pénzel most jól állok. 😀

Egyébként a játék most másnál se indul el?
szerk.: Csak Opera alatt fagy le, FF-el működik... :/
szerk2.: Restart megoldotta a problémát.

Most pedig akkor nyitok egy platinumot. DL, OL, TE, WR, RB, QB, K posztokra szeretnék kártyákat kapni.
Ezaz! Ismét kaptam 2 CB-t (velük együtt már 5-en vannak a colectionbe), S-t.
Fasano jött TE akinek kereken 1-gyel nagyobb a ratingje, egyedül Palmerrel jártam jól ő 18-al erősebb mint Tebow...süti
Azt hogy lehet?adam8
mindig csak azt a négyet játszod le, amit kétóránként kapsz, ezt külön számolja a játék

---
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
inkább az utóbbit javasolnám.Szobi22
Én is inkább afelé hajlok, de már van 30 ticketem a hétvégére, úgyhogy a pénzel most jól állok. 😀

Most pedig akkor nyitok egy platinumot. DL, OL, TE, WR, RB, QB, K posztokra szeretnék kártyákat kapni.
Fasano jött TE akinek kereken 1-gyel nagyobb a ratingje, egyedül Palmerrel jártam jól ő 18-al erősebb mint Tebow...süti
Azt hogy lehet?

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
inkább az utóbbit javasolnám.Szobi22

nekem is most jutott eszembe eltenni a ticketeket. de hülyevagyok