NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
mert ultimatekben kb soha nincs több 3 ultimatenél.Szobi22
ez így nem igaz, mert az akció alatt nekem volt olyan h mind az 5 az volt, igaz csak 2 fért be a csapatba.Farky
akkor mázlista vagy 😀. de a "kb" pont azt jelentette, hogy szinte. mert valld be, nem igazán gyakran fordul elő..Szobi22
nekem a héten 4 volt benne meg egy limited edition 😛
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
ez így nem igaz, mert az akció alatt nekem volt olyan h mind az 5 az volt, igaz csak 2 fért be a csapatba.Farky
akkor mázlista vagy 😀. de a "kb" pont azt jelentette, hogy szinte. mert valld be, nem igazán gyakran fordul elő..

több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
nekem visszafelé fejlődik a csapatom, ráadásul Croylenak lejárt a szerződése így kénytelen vagyok nélkülözni a nagyszerű QB-et 😀
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
ez így nem igaz, mert az akció alatt nekem volt olyan h mind az 5 az volt, igaz csak 2 fért be a csapatba.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Életem első platinum csomagjában, 3 gold kártya volt, 1 edző és két platina....

az edző: Fisher Titans
jött: Fujita (gold) Posluszny (p), Marlin Jackson (p) M. Bush(g-nem high card) és Lawrence Jackson akire azt írja, hogy High Card pedig 1szer már megvan... most velem köcsög a játék, vagy csak nagyon az elvárásaim?Amadeus91
veled IS köcsög. volt itt már olyan is, hogy valakinek egy ultimateben nem volt ultimate sem. szóval jobb, ha hozzászoksz az ilyenhez, mert ultimatekben kb soha nincs több 3 ultimatenél. és akkor high cardot ír, ha beférne ovr alapján, azt nem nézi, megvan-e már. (pl én is megörültem Mankinsnek első blikkre, csak aztán rájöttem, hogy benn van a kezdőmben és collectionben is..)

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Életem első platinum csomagjában, 3 gold kártya volt, 1 edző és két platina....

az edző: Fisher Titans
jött: Fujita (gold) Posluszny (p), Marlin Jackson (p) M. Bush(g-nem high card) és Lawrence Jackson akire azt írja, hogy High Card pedig 1szer már megvan... most velem köcsög a játék, vagy csak nagyon az elvárásaim?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
én nem írtam be, hogy mi kellene, de azért így is elég jó lett az ultimate 😊

plusz John Harbaugh, akivel másfélszeres pénzt kapsz a győzelmekért... 2 contract cardba kerül, a double coin weekend során hasznomra válhat majd 😊 WR, TE és K kellene még, amúgy egyre korrektebb a csapat

JJ Tiller
ez nem szar
nálam továbbra is kritikán aluli a csapat 😀

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
én nem írtam be, hogy mi kellene, de azért így is elég jó lett az ultimate 😊

plusz John Harbaugh, akivel másfélszeres pénzt kapsz a győzelmekért... 2 contract cardba kerül, a double coin weekend során hasznomra válhat majd 😊 WR, TE és K kellene még, amúgy egyre korrektebb a csapat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Pls küldjetek már fanokat.
Hálás köszönet 😊

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
5 napos bónusznak jött egy 72-es CB, nem is értem minek vártam meg 😕Farky
Én most azért várom meg, mert az a 2500 semmi előtte, max a 2 gameticketnek van értelme, de az a lap meg többnyire úgyis jó collectionbe.
Amúgy ha azzal számolsz, hogy 10.000 a legolcsóbb pack, akkor abban 2.000 a játékos, akkor nem buksz olyan sokat, még akkor se, ha bronz jön (ugye 2.500+250 helyett kapsz egy minimum 2.000 értékű lapot)tenorx
Ha ez így van akkor miért cdsak 250-ért tudom elpasszolni?
Szerintem lehetne mondjuk 1000 és akkor korrektnek nevezhető lenne.silent7939
Úgy értettem, hogy ha veszel egy legolcsóbb packot, ami ugye 10.000be kerül, akkor azt leosztva egy kártyára az 2.000
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Én most azért várom meg, mert az a 2500 semmi előtte, max a 2 gameticketnek van értelme, de az a lap meg többnyire úgyis jó collectionbe.
Amúgy ha azzal számolsz, hogy 10.000 a legolcsóbb pack, akkor abban 2.000 a játékos, akkor nem buksz olyan sokat, még akkor se, ha bronz jön (ugye 2.500+250 helyett kapsz egy minimum 2.000 értékű lapot)tenorx
Ha ez így van akkor miért cdsak 250-ért tudom elpasszolni?
Szerintem lehetne mondjuk 1000 és akkor korrektnek nevezhető lenne.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jogos 😀
annyira ennek a szerencsének nem örültem az előbb! bárcsak a lottóval lenne ekkora mákom! 😊 rihu
lottóban az 1:1696hez az még egy ketteshez is gyenge szerintem 😊JSanyo
több mint 13 éve
Amúgy ha azzal számolsz, hogy 10.000 a legolcsóbb pack, akkor abban 2.000 a játékos, akkor nem buksz olyan sokat, még akkor se, ha bronz jön (ugye 2.500+250 helyett kapsz egy minimum 2.000 értékű lapot)
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
5 napos bónusznak jött egy 72-es CB, nem is értem minek vártam meg 😕

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
annyira ennek a szerencsének nem örültem az előbb! bárcsak a lottóval lenne ekkora mákom! 😊 rihu
lottóban az 1:1696hez az még egy ketteshez is gyenge szerintem 😊

több mint 13 éve
Nah sikerült megverni a Steelerst + megnyertem a Super Bowlt, (Haynesworthöt kaptam 99esnek, örülök, mert már csak ott volt gold kártyám) + így meg tudtam csinálni a color explosion öcsit, így hirtelen lett 150 ezrem, szóval tudok ultimatet nyitni.
A kívánságlista: RB!, RB 😀, OL, S

Hmm.... hát elég szar lett, 1 ultimate, de legalább az a 90es LeRon McClain + kaptam mellé Singletaryt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
annyira ennek a szerencsének nem örültem az előbb! bárcsak a lottóval lenne ekkora mákom! 😊
ez a játék akkor a legidegesítőbb mikor kivárom az 5napot, kikérem a kártyát, és beadja ugyanazt az RB-t amit használok éppen. mennyi erre az esély, de komolyan? 😀rihu
1 a 1696-hoz 😛Newman
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ez a játék akkor a legidegesítőbb mikor kivárom az 5napot, kikérem a kártyát, és beadja ugyanazt az RB-t amit használok éppen. mennyi erre az esély, de komolyan? 😀rihu
1 a 1696-hoz 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez a játék akkor a legidegesítőbb mikor kivárom az 5napot, kikérem a kártyát, és beadja ugyanazt az RB-t amit használok éppen. mennyi erre az esély, de komolyan? 😀
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Köszi, már rá el is kezdtem spajzolni. Remélem nem lesz valamiféle reset pénteken. 😀
Még kéne 100k és megtudnám venni az első ultimate packomat. 😀süti
Hajrá! the first is the hardest...
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Köszi, már rá el is kezdtem spajzolni. Remélem nem lesz valamiféle reset pénteken. 😀
Még kéne 100k és megtudnám venni az első ultimate packomat. 😀
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Ha nekiálltam első gyűrűmnek, ott lesz bárhol valamilyen időlimit?deny79
ott nincs... élvezd a játékot 😀
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ha nekiálltam első gyűrűmnek, ott lesz bárhol valamilyen időlimit?
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Pénzt gyorsan és könnyen honnan tudok szerezni? 😊
Venni akarok egy platinum packot, de a pénz a pro liga 2-re is kell meg azért game changert is kéne vennem.
Így nem jut már a pack-ra.

több mint 13 éve
Ticketeket lehet halmozni úgy, hogy 8 óránként a 4-et elhasználom?
Értsd: Van 6 ticketem abból 4-et elköltök és akkor 8 óra múlva ismét 6 lesz belőle?süti
a plusz módon megszerzett ticketeket külön számolja a rendszer, szóval igenJJ Tiller
csak ehhez még az is kell, hogy először a timerrel szerzett ticketeket játsszuk el automatikusan. remélem, érted, mire gondolok 😊