NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
10
5
2:20, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Sebii
3 533
Meg akkor lehetne taktikázni, hogy aki még a játékban szar, de idén nagyot játszott, azokat nem rakod be collectionbe (Gronkowski, Foster, Blount, Lloyd, Wake).De ha valaki eligazol pl, akkor az egy csapatból meglévő kártyák számának is változni kéne. Meg kérdés h az új kártyák értéke változik vagy a már meglévőké is.FarkyNagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak csinálni ha új szezon kezdődik. Csak simán újraírják a kártyák tulajdonságait? Vagy teljesen új kártyák lesznek, ezekért meg kapsz egy achievmentet, hogy nemtom volt 200 kártyád az előző szezonban?tenorxszerintem csak az értékek fognak változnikaszo
Én teljesen újat kezdetnék és adnék valamit a szinttől, csapaterősségtől függően.
több mint 13 éve
De ha valaki eligazol pl, akkor az egy csapatból meglévő kártyák számának is változni kéne. Meg kérdés h az új kártyák értéke változik vagy a már meglévőké is.Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak csinálni ha új szezon kezdődik. Csak simán újraírják a kártyák tulajdonságait? Vagy teljesen új kártyák lesznek, ezekért meg kapsz egy achievmentet, hogy nemtom volt 200 kártyád az előző szezonban?tenorxszerintem csak az értékek fognak változnikaszo
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
már csak 5k az ultimateig. hnap nyitás, izgulok.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak csinálni ha új szezon kezdődik. Csak simán újraírják a kártyák tulajdonságait? Vagy teljesen új kártyák lesznek, ezekért meg kapsz egy achievmentet, hogy nemtom volt 200 kártyád az előző szezonban?tenorxszerintem csak az értékek fognak változni
több mint 13 éve
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak csinálni ha új szezon kezdődik. Csak simán újraírják a kártyák tulajdonságait? Vagy teljesen új kártyák lesznek, ezekért meg kapsz egy achievmentet, hogy nemtom volt 200 kártyád az előző szezonban?
több mint 13 éve
85-ös csapattal is végig lehet menni, csak a vége felé elég sok game changert kell használni (kickoff return td). Ha a csapatod nagy része platinum akkor már érdemes ultimatere gyűjteni 😊MevKösziköszi. Game changerből már van egy jó pár, de szerintem azokat még félre rakom későbbre, már úgyis csak 5k kell egy újabb platinum packhoz, meg mire elérek az SB-ig addig úgyis összejön még több is. 😊
több mint 13 éve
Mert én mindig jól tippelek 😀Már csak négy Achievement hiányzik a generalból:ez érdekes, mert te vezeted a predictort 😀 😀
- nem sikerült elérni 80%-os teljesítményt a predictionban, pedig vagy 3-4-szer voltam 70-80% között 😐
Bruce
Ma rászántam magam hogy megcsináljam a "győzz le egy +10 ratingest" acsit. Egészen 58as practiceig kellett visszabutítanom a csapatot, hogy kijöjjön a 10es különbség egy 91es csapat ellen 😂 Így már csak a 100 és 105ös hiányzik nekem.
Ja és jöhetne már a ProLeague3, mert kezdek most kicsit beleunni. 😛peti46
Mondjuk az első hét kimaradt, de látom neked meg vagy 5 és amúgy előttem lennél valszeg, szóval csitt! 😊
egyedül nekem amúgy tényleg ez a 80%-os hiányzik mert az sokat ér, a négy kék kártyás szarság nem érdekel, a 100-as és 105ös szarság meg majd meglesz! 😀
több mint 13 éve
peti46
124
Már csak négy Achievement hiányzik a generalból:ez érdekes, mert te vezeted a predictort 😀 😀
- nem sikerült elérni 80%-os teljesítményt a predictionban, pedig vagy 3-4-szer voltam 70-80% között 😐
Bruce
Ma rászántam magam hogy megcsináljam a "győzz le egy +10 ratingest" acsit. Egészen 58as practiceig kellett visszabutítanom a csapatot, hogy kijöjjön a 10es különbség egy 91es csapat ellen 😂 Így már csak a 100 és 105ös hiányzik nekem.
Ja és jöhetne már a ProLeague3, mert kezdek most kicsit beleunni. 😛
több mint 13 éve
Na meg is van a 100 kártyás acsi 😊És most akkor gyűjtök egy Platinum-ra 😊
több mint 13 éve
Az lesz. Csak remélem nem lesznek meg azok a játékosok 😊3 kártya hiányzik hogy meg legyen a 100 kártya és akkor kapnék jó sok pénzt ami most nekem jó jönne 😊habibBronz pack 😛Mev
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
3 kártya hiányzik hogy meg legyen a 100 kártya és akkor kapnék jó sok pénzt ami most nekem jó jönne 😊habibBronz pack 😛
több mint 13 éve
3 kártya hiányzik hogy meg legyen a 100 kártya és akkor kapnék jó sok pénzt ami most nekem jó jönne 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Pro League 1-ben milyen erőséggű csapattal lehet megverni a Szenteket?85-ös csapattal is végig lehet menni, csak a vége felé elég sok game changert kell használni (kickoff return td). Ha a csapatod nagy része platinum akkor már érdemes ultimatere gyűjteni 😊
Ultimate packot akkor érdemes csak venni, ha már a csapatom nagyrésze platinum?süti
több mint 13 éve
5. napi bónusz kártya egy 73 TE :/ Azt hiszem ezt sem várom meg többet, inkább 2 ticket a 3. napon.MevNekem a 72-es WR-t dobott, de én jól jártam vele, mert az egyik WR-em még csak bronz volt, így mostmár nincs egy se. 😊 Bár én még kicsi vagyok a 20-as szintemmel, nálam nagyobb az esélye, hogy olyat dobjon ami még befér.
Pro League 1-ben milyen erőséggű csapattal lehet megverni a Szenteket?
Ultimate packot akkor érdemes csak venni, ha már a csapatom nagyrésze platinum?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
5. napi bónusz kártya egy 73 TE :/ Azt hiszem ezt sem várom meg többet, inkább 2 ticket a 3. napon.
több mint 13 éve
Már csak négy Achievement hiányzik a generalból:- csak kettő limited edition card-om van! még kell kettő
- illetve még nincs 100-as ratingű a csapatom és ezzel együtt ügye még 105-ös sincs 😊
Lassan vezethetnének már be új öcsiket, mert ezeket már úgyis olyan soká érem el, hogy lehet addig 100× megunom a játékot 😀
több mint 13 éve
Mindjárt megint összejön egy ultimatera való ( hála Harbaugh-nak ) 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Na, nekem is agyfelbaszós ultimate nyitás lett... Legjobb posztom a RB sor, két 90+-os játékossal, erre kapok még egyet. Semmi gond, de az érkező WR se jobb, mint eddigiek (szerencséje, hogy Maclin a neve 😀), illetve jött még 2 LB, egyik padra persze, meg egy falember, aki legalább befér. És még mindig 60-as QB-m van, 52 rúgóm, 53-as TE-m.
több mint 13 éve
nyitottam egy Ultimate Packot és olyan történt mint még soha. 5 Ultimate player volt benne 😀Romo 90-es QB /nem fér be/
Smith 90-es DE /már megvan/
Jenkins 94-es DT /nem fér be/
Woodley 91-es LB /befért egy 90-es helyére/
Steinbach 92-es OL /befért egy 86-os helyére/
szvsz csak az OL-lel jártam jól, és még edző sem jött
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Platinum nyitás lesz mindjárt, a következők a needek, fontossági sorrendben: QB, TE, RB, K, CB. Ezeken a posztokon vannak még silver játékosaim (level 25). Ahova egyáltalán nem kell az LB sor. De ahogy a szerencsémet ismerek, megint lesz benne vagy két LB.Sebiinekem is mindig olyan posztra jön játékos, ami pont jó. Annyi RB -t húztam már, hogy kitapétázhatnám velük a stadiont...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Sebii
3 533
Platinum nyitás lesz mindjárt, a következők a needek, fontossági sorrendben: QB, TE, RB, K, CB. Ezeken a posztokon vannak még silver játékosaim (level 25). Ahova egyáltalán nem kell az LB sor. De ahogy a szerencsémet ismerek, megint lesz benne vagy két LB.
több mint 13 éve
annyira jó olvasni és látni, hogy tele vagytok komoly playákkal ultimatebe.. míg én az utóbbi 3-4 csomag bontásánál jó esetben kaptam 2 upgrade playát 😀Stezén pont azt írtam, hogy nekem nem igazán jön upgrade (komoly meg végképp) 😕
amúgy belegondoltam ma a ratingbe, és úgy áll össze, hogy (offense+defense+training)/3. szóval 100 fölött a training még külön hátráltat is 😛
több mint 13 éve
annyira jó olvasni és látni, hogy tele vagytok komoly playákkal ultimatebe.. míg én az utóbbi 3-4 csomag bontásánál jó esetben kaptam 2 upgrade playát 😀
több mint 13 éve
Nektek dob még fel edzőket ultimate pack nyitásnál? Mert mióta bejöttek már nyitottam 3-4 pack-ot, de csak Shanny jött, aki ugyan kurva jó (dupla XP), de valami kurva drága (4 contract card vagy 50.000 pénz 4 napra...).