NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
129
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
70
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
57
13
22:25
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Ultimate nyitásLaron Landry (S) 84
Joe Staley (OL) 87
David Akers 💋 89
Steve Smith (WR) 92
Limited edition Jonathan Vilma (LB) 86 és nincs contract cardom
+1 kickoff return TD
nyilván mindegyik upgrade,de azért többet várna az ember :/
legalább a 25 collected cardos acsi megvan....
több mint 13 éve
ennyi a nagy akció?ezzel a jan. 3-as akcióval vigyázzatok, mert minden playfish-es játék kiírta, nem csak a madden, szóval lehet hogy semmi köze nem lesz a játékhoz, csak mondjuk adnak pár playfish casht ajándékba vagy ilyesmi 😊kaszoNew Year Mega Sale! Up to 40% off when you buy Playfish Cash in any Playfish game.
Meh. Még csak nem is adnak ingyen semmit, csak akciós az ára, micsoda hiperszupergigamegaakció. 😐 :rolleyes:kaszo
több mint 13 éve
mivel az ultimate packkal nagyot szívtam, ezért inkább vettem egy platinumot és nem bántam meg 😊 míg előbbiben 150ezerért volt 4 platinum és 1 ultimate kártya, addig az utóbbiban 90ért legalább 5 platinum volt, amiből három elég erős upgrade (88as RB Forte, 87es CB Talib, 85ös DE Cullen Jenkins)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ezzel a jan. 3-as akcióval vigyázzatok, mert minden playfish-es játék kiírta, nem csak a madden, szóval lehet hogy semmi köze nem lesz a játékhoz, csak mondjuk adnak pár playfish casht ajándékba vagy ilyesmi 😊kaszoNew Year Mega Sale! Up to 40% off when you buy Playfish Cash in any Playfish game.
Meh. Még csak nem is adnak ingyen semmit, csak akciós az ára, micsoda hiperszupergigamegaakció. 😐 :rolleyes:
több mint 13 éve
Imádom, amikor benyomok 6 Hail Maryt, abból bejön 1 db, és kikapok...tenorxEzért kell venni kickoff return TD-t ami 100% hogy bejön 😊 Én ezt csinálom 😊
Akkor nem is tudom lejátszani a meccset ha nincs NFL branding-em?
több mint 13 éve
Imádom, amikor benyomok 6 Hail Maryt, abból bejön 1 db, és kikapok...
több mint 13 éve
Értem. Gondolom ez a free agent card egy játékos lesz. Amennyi a ratingom olyan értékű játékost kapok nem?Na meg nyertem a super bowlt 😊 A második szezonba mi van ha 7 nap alatt nem győzöm le a csapatokat?akkor nem kapod meg a szezon végén a free agent card ratingjére a +4-et. alapból ugye indul 63-ról, és ahány csoportnál időn belül vagy, annyiszor +4-et kapsz a ratingre. a SB-al együtt (amire 8 órád lesz, vigyázz), így kijöhet egy 99-es cardSzobi22
Nekem a tipp megint elment de majdnem meg lett 😊habib
több mint 13 éve
Nah megvan az SB 2 Hail maryvel 😮 nah mindegy most jön ez a másik SB 😀
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Sebii
3 531
Predictort mikor írják jóvá? Azért várom nagyon, mert 17500 coin és 40k xp üti most a markomat. 😊
több mint 13 éve
12/16 nekem is ezen a héten, ráadásul 3 meccsen is ilyen max 4-5 pont ment el, de elment egy 13-masom is :/Stezna kabbe,nekem még a szokásos 69% se jött össze 😂
több mint 13 éve
Na meg nyertem a super bowlt 😊 A második szezonba mi van ha 7 nap alatt nem győzöm le a csapatokat?akkor nem kapod meg a szezon végén a free agent card ratingjére a +4-et. alapból ugye indul 63-ról, és ahány csoportnál időn belül vagy, annyiszor +4-et kapsz a ratingre. a SB-al együtt (amire 8 órád lesz, vigyázz), így kijöhet egy 99-es card
Nekem a tipp megint elment de majdnem meg lett 😊habib
több mint 13 éve
Na meg nyertem a super bowlt 😊 A második szezonba mi van ha 7 nap alatt nem győzöm le a csapatokat? Nekem a tipp megint elment de majdnem meg lett 😊
több mint 13 éve
12/16 nekem is ezen a héten, ráadásul 3 meccsen is ilyen max 4-5 pont ment el, de elment egy 13-masom is :/
több mint 13 éve
Már egyszer mondták nekem, de elfelejtettem.és már akkor is (mind a két alkalommal, ne szerénykedj 😉) leírtam, hogy ott van a súgó. az arra való, hogy ezek a dolgok le vannak benne írva, és ezért nagyon jól meg lehet tudni.
Ennél a predictor játéknál, a számokkal mit csináljak? Tudom hogy mindegyikhez oda kell rakni, de hogy, mit csinál, mi a szerepe?
Mi ez valami szorzó? Ha pl odarakom egy meccshez a 16-os és az a csapat nyer amelyikre tippeltem akkor 16x-oros bónusz pont? vagy mi?Ventura
több mint 13 éve
Mennyire éri meg csapatpackot megvenni? (konkrétan most lettem 25ös, hogy vehessek ilyeneket is)deny79semennyire, még akkor is keresztbe tett a játék, mikor 1-et fizet 2-t kap akció volt...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mennyire éri meg csapatpackot megvenni? (konkrétan most lettem 25ös, hogy vehessek ilyeneket is)
több mint 13 éve
Már egyszer mondták nekem, de elfelejtettem.16 pontot teszel rá. és igy tovább. Ha nyersz, megkapod a pontod, ha nem, bukta. nem nehéz. 😀
Ennél a predictor játéknál, a számokkal mit csináljak? Tudom hogy mindegyikhez oda kell rakni, de hogy, mit csinál, mi a szerepe?
Mi ez valami szorzó? Ha pl odarakom egy meccshez a 16-os és az a csapat nyer amelyikre tippeltem akkor 16x-oros bónusz pont? vagy mi?Ventura
több mint 13 éve
Már egyszer mondták nekem, de elfelejtettem.Ennél a predictor játéknál, a számokkal mit csináljak? Tudom hogy mindegyikhez oda kell rakni, de hogy, mit csinál, mi a szerepe?
Mi ez valami szorzó? Ha pl odarakom egy meccshez a 16-os és az a csapat nyer amelyikre tippeltem akkor 16x-oros bónusz pont? vagy mi?
több mint 13 éve
12/16...A Chiefs- és a Saints-meccs elvitt kettőt, az Eagles mondjuk még belefér, hogy nem jött be, de egy Rams-győzelemmel még így is 80% fölött lettem volna. Az egyetlen vígaszom, hogy a tippelős acsik már megvannak 😊
több mint 13 éve
9/16 :/
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
ja,értem 😊na megvan a 150k,de nyilván nem nyitok a nagy 'booom'-ig,fél napot kivárok
remélem tényleg valami nagy durranás lesz
több mint 13 éve
amikor meglett a 80, akkor még nem 70-es egyáltalán, utólag meg nem adta meg úgy, mint a csapatértékeléseketna végre meglesz a 70%-os acsi (stl győzelemmel még a 80% is meglenne, de az már megvan korábbról 😊 )kaszoha 80%megvan korábbról,akkor a 70-nek is megkellett lennieNewman
több mint 13 éve
és megint az Eagles-en úszik el a 80%-om, ezt nem hiszem eeeeeelJJ Tillerköcsög Kolb.
remélem a PO-ban dupla esetleg triplapontok lesznek...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Sebii
3 531
Nekem is megvan a 70%, ha nyer a Hawks akkor duplaöröm, mert azzal a 80 is meg lesz.
több mint 13 éve
és megint az Eagles-en úszik el a 80%-om, ezt nem hiszem eeeeeel
---