NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ultimate nyitás
Laron Landry (S) 84
Joe Staley (OL) 87
David Akers 💋‍ 89
Steve Smith (WR) 92
Limited edition Jonathan Vilma (LB) 86 és nincs contract cardom
+1 kickoff return TD

nyilván mindegyik upgrade,de azért többet várna az ember :/

legalább a 25 collected cardos acsi megvan....

több mint 13 éve
ezzel a jan. 3-as akcióval vigyázzatok, mert minden playfish-es játék kiírta, nem csak a madden, szóval lehet hogy semmi köze nem lesz a játékhoz, csak mondjuk adnak pár playfish casht ajándékba vagy ilyesmi 😊kaszo
New Year Mega Sale! Up to 40% off when you buy Playfish Cash in any Playfish game.

Meh. Még csak nem is adnak ingyen semmit, csak akciós az ára, micsoda hiperszupergigamegaakció. 😐 :rolleyes:kaszo
ennyi a nagy akció?

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
mivel az ultimate packkal nagyot szívtam, ezért inkább vettem egy platinumot és nem bántam meg 😊 míg előbbiben 150ezerért volt 4 platinum és 1 ultimate kártya, addig az utóbbiban 90ért legalább 5 platinum volt, amiből három elég erős upgrade (88as RB Forte, 87es CB Talib, 85ös DE Cullen Jenkins)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ezzel a jan. 3-as akcióval vigyázzatok, mert minden playfish-es játék kiírta, nem csak a madden, szóval lehet hogy semmi köze nem lesz a játékhoz, csak mondjuk adnak pár playfish casht ajándékba vagy ilyesmi 😊kaszo
New Year Mega Sale! Up to 40% off when you buy Playfish Cash in any Playfish game.

Meh. Még csak nem is adnak ingyen semmit, csak akciós az ára, micsoda hiperszupergigamegaakció. 😐 :rolleyes:
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Imádom, amikor benyomok 6 Hail Maryt, abból bejön 1 db, és kikapok...tenorx
Ezért kell venni kickoff return TD-t ami 100% hogy bejön 😊 Én ezt csinálom 😊

Akkor nem is tudom lejátszani a meccset ha nincs NFL branding-em?

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Imádom, amikor benyomok 6 Hail Maryt, abból bejön 1 db, és kikapok...
több mint 13 éve
Na meg nyertem a super bowlt 😊 A második szezonba mi van ha 7 nap alatt nem győzöm le a csapatokat?

Nekem a tipp megint elment de majdnem meg lett 😊habib
akkor nem kapod meg a szezon végén a free agent card ratingjére a +4-et. alapból ugye indul 63-ról, és ahány csoportnál időn belül vagy, annyiszor +4-et kapsz a ratingre. a SB-al együtt (amire 8 órád lesz, vigyázz), így kijöhet egy 99-es cardSzobi22
Értem. Gondolom ez a free agent card egy játékos lesz. Amennyi a ratingom olyan értékű játékost kapok nem?

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Nah megvan az SB 2 Hail maryvel 😮 nah mindegy most jön ez a másik SB 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 531
Predictort mikor írják jóvá? Azért várom nagyon, mert 17500 coin és 40k xp üti most a markomat. 😊
több mint 13 éve
12/16 nekem is ezen a héten, ráadásul 3 meccsen is ilyen max 4-5 pont ment el, de elment egy 13-masom is :/Stez
na kabbe,nekem még a szokásos 69% se jött össze 😂

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Na meg nyertem a super bowlt 😊 A második szezonba mi van ha 7 nap alatt nem győzöm le a csapatokat?

Nekem a tipp megint elment de majdnem meg lett 😊habib
akkor nem kapod meg a szezon végén a free agent card ratingjére a +4-et. alapból ugye indul 63-ról, és ahány csoportnál időn belül vagy, annyiszor +4-et kapsz a ratingre. a SB-al együtt (amire 8 órád lesz, vigyázz), így kijöhet egy 99-es card

több mint 13 éve

Nekem a tipp megint elment de majdnem meg lett 😊

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
12/16 nekem is ezen a héten, ráadásul 3 meccsen is ilyen max 4-5 pont ment el, de elment egy 13-masom is :/

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Már egyszer mondták nekem, de elfelejtettem.
Ennél a predictor játéknál, a számokkal mit csináljak? Tudom hogy mindegyikhez oda kell rakni, de hogy, mit csinál, mi a szerepe?

Mi ez valami szorzó? Ha pl odarakom egy meccshez a 16-os és az a csapat nyer amelyikre tippeltem akkor 16x-oros bónusz pont? vagy mi?Ventura
és már akkor is (mind a két alkalommal, ne szerénykedj 😉) leírtam, hogy ott van a súgó. az arra való, hogy ezek a dolgok le vannak benne írva, és ezért nagyon jól meg lehet tudni.

több mint 13 éve
Mennyire éri meg csapatpackot megvenni? (konkrétan most lettem 25ös, hogy vehessek ilyeneket is)deny79
semennyire, még akkor is keresztbe tett a játék, mikor 1-et fizet 2-t kap akció volt...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Mennyire éri meg csapatpackot megvenni? (konkrétan most lettem 25ös, hogy vehessek ilyeneket is)
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Ennél a predictor játéknál, a számokkal mit csináljak? Tudom hogy mindegyikhez oda kell rakni, de hogy, mit csinál, mi a szerepe?

Mi ez valami szorzó? Ha pl odarakom egy meccshez a 16-os és az a csapat nyer amelyikre tippeltem akkor 16x-oros bónusz pont? vagy mi?Ventura
16 pontot teszel rá. és igy tovább. Ha nyersz, megkapod a pontod, ha nem, bukta. nem nehéz. 😀
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 128 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪

Mi ez valami szorzó? Ha pl odarakom egy meccshez a 16-os és az a csapat nyer amelyikre tippeltem akkor 16x-oros bónusz pont? vagy mi?

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
12/16...

A Chiefs- és a Saints-meccs elvitt kettőt, az Eagles mondjuk még belefér, hogy nem jött be, de egy Rams-győzelemmel még így is 80% fölött lettem volna. Az egyetlen vígaszom, hogy a tippelős acsik már megvannak 😊

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
9/16 :/

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
ja,értem 😊
na megvan a 150k,de nyilván nem nyitok a nagy 'booom'-ig,fél napot kivárok
remélem tényleg valami nagy durranás lesz

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
na végre meglesz a 70%-os acsi (stl győzelemmel még a 80% is meglenne, de az már megvan korábbról 😊 )kaszo
ha 80%megvan korábbról,akkor a 70-nek is megkellett lennieNewman
amikor meglett a 80, akkor még nem 70-es egyáltalán, utólag meg nem adta meg úgy, mint a csapatértékeléseket
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
és megint az Eagles-en úszik el a 80%-om, ezt nem hiszem eeeeeelJJ Tiller
köcsög Kolb.
remélem a PO-ban dupla esetleg triplapontok lesznek...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 531
Nekem is megvan a 70%, ha nyer a Hawks akkor duplaöröm, mert azzal a 80 is meg lesz.
több mint 13 éve
és megint az Eagles-en úszik el a 80%-om, ezt nem hiszem eeeeeel

---