NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Szerintetek ha kinyitom egy csapat packját akkor leeshet egy elit kártya is? pl. vikings packból peterson? 😀kobalu91
nem. az elitet akkor kaphatod meg, ha az összes playát bepakoltad adott csapathoz (meg ugye mindig van vmi akció, hogy néhány elvileg benne lehet az ultimatekben)Szobi22
Pont erre gondoltam, hogy azok, amelyek benne vannak az ultimate-ben, azok benne lehetnek-e ebben 😀
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Én kivártam az 5. napot is és kaptam egy 88-as Tatuput. LB nagyon kellett, mert az egyik még 59-es volt.

Megvolt az első platinum nyitásom is:
Al Harris 85 upgrade, de csak 4-el...
Dashon Goldson 67-es Dahlt kitúrta
Marcus Trufant 87 64-es McCain helyett
Earl Thomas 81 64-es Smith helyett, kedvenc játékosom (még Texasból) neki nagyon örülök
Joseph Addai 86 56-os Reynaud helyett

Végülis nem lett rossz, 4-el nőt a ratingem, de az egyik CB helyett jobban örültem volna egy WR vagy OL-nek, mert még ott vannak 3 bronz kártyám.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Na már csak a Colts meg a Saints van a Pro ligából 😊
Ha meg nyerem mit kapok?habib
játszhatsz SB-t egy All-NFL team ellen, ha az is megvan, pénzt, xpt meg ticketet.

viszont tényleg elmegy mostmár ez a játék a p*csába: ma lejátszottam 6 meccset nálam 4-5-el gyengébb csapatok ellen, és egyet sem húztam be, úgy, hogy még gamechangert is használtam

1/8, ez tényleg nevetséges

több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Na már csak a Colts meg a Saints van a Pro ligából 😊
Ha meg nyerem mit kapok?

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
én a 82es Jason Taylort kaptam, befér az LB soromba Laurinaitis és Schobel mellé 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
na jó kapják be, inkább vittem volna el a 25k-t, ez mi komolyan, azt hittem minimum platinum akció van...

kaszo
Lol, ez érdekes o_O Lehet, hogy ma jár le, csak még az artwork fent van.tenorx
nálam ma lett volna a 10 ticket, erre bedobta a 2500at 😊 buta-eJSanyo
ilyen volt nálam is egyszer korábban, de frissítés szerencsére megoldotta
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
na jó kapják be, inkább vittem volna el a 25k-t, ez mi komolyan, azt hittem minimum platinum akció van...

kaszo
Lol, ez érdekes o_O Lehet, hogy ma jár le, csak még az artwork fent van.tenorx
nálam ma lett volna a 10 ticket, erre bedobta a 2500at 😊 buta-e

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 711 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Én tegnap nyitottam egy ultimatet, hát szó-szó;

Logan Mankins OL 93 /befért/
Dwayne Bowe WR 84
Takeo Spikes LB 84 /befért, a szerződéses Vilma cseréje 😊/
Johnathan Joseph CB 93 /befért, Al Harris kikerült :/ /
Brett Favre 92 😂

plusz jött egy contract kártya.

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Szerintetek ha kinyitom egy csapat packját akkor leeshet egy elit kártya is? pl. vikings packból peterson? 😀kobalu91
nem. az elitet akkor kaphatod meg, ha az összes playát bepakoltad adott csapathoz (meg ugye mindig van vmi akció, hogy néhány elvileg benne lehet az ultimatekben)

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Nyitottam egy ultimate-t, de nem lett valami jó összesen 2 ultimate játékos volt benne abból egy nyílván RB h ne férjen be, de legalább jött egy 84-os TE Watson és 97-sel Haynesworth DT-be. Ezen kívül jött még Pete Carroll de őt nemhiszem h használni fogom.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Inkább kivettem a 25k-t mint, hogy beszívjak egy olyat mint kaszo, bár Henne nekem nem jönne rosszul 😀Laki
én a 10 tickettet vettem ki, főleg h Tomlin aktiválva van így dupla pénzt kapok.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Szerintetek ha kinyitom egy csapat packját akkor leeshet egy elit kártya is? pl. vikings packból peterson? 😀
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Inkább kivettem a 25k-t mint, hogy beszívjak egy olyat mint kaszo, bár Henne nekem nem jönne rosszul 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

kaszo
Lol, ez érdekes o_O Lehet, hogy ma jár le, csak még az artwork fent van.
több mint 13 éve

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 530
Nyílván két LB-t kapok, amikor az a legerősebb posztom...
De DT meg S legalább jött.
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 530
Ma nyitok egy platinumot. Needek fontossági sorrendben: QB, DT, TE, RB, S
több mint 13 éve
Platinumot akkor éri meg venni, ha van elég sok gold meg kisebb van a csapatban, és max 5-6 ultimate a csapatban, tehát van reális esély arra, hogy mind az 5 upgrade lesz. Utána már csak ultimate.tenorx
van 3 gold a csapatomban + 1 silver szerinted? 😀Laki
Jó, tehát a 22ből 4 posztra jöhetne upgrade 5 lapból.
Ultimateből meg nyilván több, úgyhogy te is csak azt vegyél.
több mint 13 éve
Platinumot akkor éri meg venni, ha van elég sok gold meg kisebb van a csapatban, és max 5-6 ultimate a csapatban, tehát van reális esély arra, hogy mind az 5 upgrade lesz. Utána már csak ultimate.tenorx
van 3 gold a csapatomban + 1 silver szerinted? 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Platinumot akkor éri meg venni, ha van elég sok gold meg kisebb van a csapatban, és max 5-6 ultimate a csapatban, tehát van reális esély arra, hogy mind az 5 upgrade lesz. Utána már csak ultimate.
több mint 13 éve
akkor én inkább megpróbálom kivárni a 60k-t ultimate-ig, hátha jobban járok mint te 😀
persze ha kitart addig az akció.kaszo
Több platinumot énse veszek 😀

több mint 13 éve
akkor én inkább megpróbálom kivárni a 60k-t ultimate-ig, hátha jobban járok mint te 😀
persze ha kitart addig az akció.
több mint 13 éve
Max Unger: 79
Mike Jenkins: 85
Roman Harper: 82
Mike Peterson: 82
Eric Winston: 86 (egyetlen upregade.)
de a csapatom így is 91-es lett
+egy kickoff return TD
+Mike Smith( életbe nem fogom használni)
öszességében szar 😀

több mint 13 éve
Várjak ultimate-ig(még 70k) v. vegyek most platinumot?Laki
nem tudom milyen nyomós indok ez így neked:

Andre Johnson egyértelmű upgrade, így Reggie wayne-nel 98-96 az elkapósorom,
Weawer épphogy jobb, de befért,
Brackett befért, de épphogy,
Joseph-et másodszorra kaptam meg... 😕
Durant meg nem.kobalu91
innen is csak 2-en férnének be 😕 az a gáz h a D#-m nagyon jó és mindig oda kapok playákat - > no upregade.

több mint 13 éve
Várjak ultimate-ig(még 70k) v. vegyek most platinumot?Laki
én a helyedben biztos, hogy várnék, bár mondjuk nem ugyanaz a csapatunk. meg ha 70k hiányzik, még bőven belefér az akcióbaSzobi22
5 db 81 alatti poszt van a csapatomban, ezért lehet jobb ha platinumot veszek mert lehet jobb lesz mert eddig az akcióban vásárolt ultimate packok mind szarok voltak, de nagyon.