NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Gyah... Gratulálok 😊
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
No az év utolsó napján nyitottam egy Ultimate Packot. Jött 2 ticket meg Mike Tomlin a pack mellé. A baj csak az, h 1 játékos fért be a kezdőbe. Nem nehéz kitalálni h ki 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
lehet tudni, hogy holnap még jár-e a ult/plat 5. napi bónusz kártya vagy érdemes ma kivenni a 25k-t?gamerkr
Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de a FIFA Superstars-ban is van ilyen hálidéj-akció és ott elvileg jan. 6-ig írják.

Aztán lehet, hogy itt már holnap befejezik, ki tudja 😊Bálesz
most olvastam a twitterükön, hogy arra a kérdésre, hogy meddig tart nekik a holiday season:
"at least the first week of january"

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
lehet tudni, hogy holnap még jár-e a ult/plat 5. napi bónusz kártya vagy érdemes ma kivenni a 25k-t?gamerkr
Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de a FIFA Superstars-ban is van ilyen hálidéj-akció és ott elvileg jan. 6-ig írják.

Aztán lehet, hogy itt már holnap befejezik, ki tudja 😊

több mint 13 éve
na megvolt a nyitás:

+mellé Mike Smith, vele lehet 7 ticketem (véletlenül aktiváltam, pedig nem akartam, mindegy). Meriweather nem hiába szomorú, már megvolt sajnos, de ez legyen a legnagyobb gondom 😀 (kár, hogy nem lehet mondjuk 4 WR-el felállni..)

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
elfelejtettem predictort nyomni erre a hétre 😀
mondjuk kapásból van 4-5 meccs, amit elbuktam volna, de azért nem lett volna hátrány, ha nem felejtem el 😀Stez
most már lehet tippelni, így el ne felejtsd 😀

nekem még 20k kéne egy ultimate packra, ma kivettem én is a 25k-t nem vártam az 5 napos kártyára. Elvileg meglehet, mert nekem is van még ma egy szezon döntőm.Farky
jah, igyekszem nem elfelejteni, thx 😀
ma megvolt az 5 napos bónusz kártya, egy ratyi 81-es CB-t, McKelvint dobta ki.. hát remek, sansztalan volt, hogy beférjen 😊

több mint 13 éve
elfelejtettem predictort nyomni erre a hétre 😀
mondjuk kapásból van 4-5 meccs, amit elbuktam volna, de azért nem lett volna hátrány, ha nem felejtem el 😀Stez
most már lehet tippelni, így el ne felejtsd 😀

nekem még 20k kéne egy ultimate packra, ma kivettem én is a 25k-t nem vártam az 5 napos kártyára. Elvileg meglehet, mert nekem is van még ma egy szezon döntőm.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Én ma inkább a 10 game ticketet választottam, nem riszkírozok megint a player carddal. Még 40 ezer kell egyébként a következő ultimatemig, és még van 4 napom legyőzni az utolsó ellenfelet az első confból, hogy megkapjam a bónuszt a kártyára 😛

Egyébként az mindig Haynesworth?
több mint 13 éve
gamerkr: szerintem biztos jár, ez ünnepi akció, és ebbe a holnapi még beleesik biztosan 😉

eaglesmcnabb: az egy sima player card, csak valószínűleg nem lehet collectionba rakni. szóval ugyanúgy használhatod a csapatban

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Mi az a FA card? hol tudom hasznosítani és mikor?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 705 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
lehet tudni, hogy holnap még jár-e a ult/plat 5. napi bónusz kártya vagy érdemes ma kivenni a 25k-t?

több mint 13 éve
Na, 5 napos bónusznak jött a 91-es David Harris, végre valami upgrade 😊
és már csak 23k kell az ultimatehez(ráadásul ma játszom döntőt a seasonban, amiért kb 8k jár), úgyhogy meglesz az akció alatt

több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Nem bírtam ki hogy meg legyen a pénz ultimate-ra, ezért nyitottam egy platinumot. Nem is volt olyan rossz, jól jött pár helyre az upregade 😊

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ó, tippeltem végre egy jót. 16/12 meccs, és ha még Eagles is bejöhetett volna 😊 És mivel ez a 2. hét csak hogy tippelek, így a 32/23 arány nem is rossz 😊 Egyben most meg is lett a két %-os cuccos legalább
több mint 13 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
Én a platinumot mondanám.Sebii
Alapból én is, csak ugye SP jelent minden meccsen +14 pontot... Cserébe csak 4 napig él, ha jól értelmezem. Mindegy, holnapig kitalálom... Tanácsokat szerintem csak a platinumra kaptam eddig... 😊csabi19
Na, nyitom is rögtön a platinumot, de ha nektek bejött, beírom én is, mi kéne... Szóval:
DE, DE, OL, OL, K... Ha ezek bejönnek, nem lesz 74 alatt emberem... CB, LB is elférne.

Nem jött be igazán... Jött két RB, 84 és 85, Charles már meg volt, mint 87, a 79 Spiller helyett csak egy fér be... :/ LB az jött, az egyetlen gold, 79... Jött még Leonhard, mint 85 safety, ki kell rakni helyette a 82 Landry-t... :/ Az egyetlen jó Woody, 86 OL.
Ja, tényleg, jött még 1 contract card, azt nem sajnálom, még 4 napig lesz egy Ochocincom.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Az Eaglesön nem kevesen buktak 😀
5.napos kártyaként jött Tracy Porter (85) CB,kurva nagy upgrade volt a 81-es McKelvin után..... (másik oldalt a 90-es DRC),kb a legerősebb posztom,picsába....

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ááá a Philly meccsen ment el a 70%-os achievementem így csak 11 jó tippem lett 😕
Nem baj majd jövőhéten 😊
több mint 13 éve
Én a platinumot mondanám.Sebii
Alapból én is, csak ugye SP jelent minden meccsen +14 pontot... Cserébe csak 4 napig él, ha jól értelmezem. Mindegy, holnapig kitalálom... Tanácsokat szerintem csak a platinumra kaptam eddig... 😊

több mint 13 éve
😡 egy 87-es csapat negyedszer aláz le egymás után de úgy h 2 game changert is benyomtam :S

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Én a platinumot mondanám.
több mint 13 éve
Nem írom le megint, hogy nekem megvan Palmer, Flacco és Stafford, mert akkor mérgesek lesztek 😀tenorx
Én még csak 26-os vagyok, 87 overalllal, de kb. 5 szint óta van Ortonom meg Staffordom, mindkettő 80-as... Mondjuk az, hogy a 2 DE-m még az eredeti, ilyen 61 és 64 ratinge körül, kicsit vicces...
Közben még mindig nem tudom, hogy Sean Payton vagy egy majdnem 2x annyiba kerülő platinum legyen inkább mondjuk 1 nap múlva... :/

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Laki, te nem kicsit vagy függő 😀adam8
Ezt most csak Finnegan miatt mondod 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Laki, te nem kicsit vagy függő 😀

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
reggel nyitottam egy platinumot, (need: LB, OL, K, RB, WR) 3 LB 2 OL 😊

több mint 13 éve
Nem írom le megint, hogy nekem megvan Palmer, Flacco és Stafford, mert akkor mérgesek lesztek 😀