NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
elfelejtettem predictort nyomni erre a hétre 😀
mondjuk kapásból van 4-5 meccs, amit elbuktam volna, de azért nem lett volna hátrány, ha nem felejtem el 😀Stez
nekem már csak egy Eagles győzelem kellene a 80% eléréséhez...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
elfelejtettem predictort nyomni erre a hétre 😀
mondjuk kapásból van 4-5 meccs, amit elbuktam volna, de azért nem lett volna hátrány, ha nem felejtem el 😀

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Engedelmetekkel bejelöltem innen 1-2 urat facebookon 😊
Akit zavar az nyugodtan utasítsa el 😀silent7939
akkor te jelöltél be 😀Farky
nekem is az volt az első dolgom, hogy megnéztem itt, hátha innen valaki 😛

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
Akit zavar az nyugodtan utasítsa el 😀silent7939
akkor te jelöltél be 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Akit zavar az nyugodtan utasítsa el 😀
több mint 13 éve
Arra nem tudok rájönni h miért nem megy a Team Ratingem 93 fölé. 3 Ultimate Pack óta ennyin állok, pedig minden packban volt olyan játékos aki jobb volt az elődjénél, sőt TE poszton 15!-tel nagyobb ratinges emberke került be mégsem változott a csapat "ereje".Farky
ez tényleg érdekes. ugyebár ha logikusan nézem, ha 22-t javítasz "összértékben", akkor kéne 1et nőnie a ratingednek, szóval a 15-el együtt gondolom, volt ilyen. nem lehet olyasmi, hogy korábban volt limited, aki már nincs és így nem jár utána a bónusz? ha nem, meg összesen fejlődtél annyit, akkor passz

több mint 13 éve
Na ezt passzolom... ha eljutok odáig kiderítem 😊
több mint 13 éve
Arra nem tudok rájönni h miért nem megy a Team Ratingem 93 fölé. 3 Ultimate Pack óta ennyin állok, pedig minden packban volt olyan játékos aki jobb volt az elődjénél, sőt TE poszton 15!-tel nagyobb ratinges emberke került be mégsem változott a csapat "ereje".

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Így nézünk ki most 😊

több mint 13 éve
Ja még valami!

Van 6 contract cardom de nem tudom mire felhasználni.
Mire lesz jó?
Az ok hogy a 4 napos szerződésekre de mikor lesz olyan emberem?silent7939
Edzőkre is felhasználhatod és általában Ultimate Packban vannak ilyen "kék" játékosok akire tudod használni.Farky
Thx!

Az edzők még nincsenek unlockolva... de szerintem arra fogom ellőni
több mint 13 éve
Ja még valami!

Mire lesz jó?
Az ok hogy a 4 napos szerződésekre de mikor lesz olyan emberem?silent7939
Edzőkre is felhasználhatod és általában Ultimate Packban vannak ilyen "kék" játékosok akire tudod használni.

több mint 13 éve
Ja még valami!

Mire lesz jó?
Az ok hogy a 4 napos szerződésekre de mikor lesz olyan emberem?
több mint 13 éve
Sziasztok!

Megvolt az első platinum csomagom 😊
Rám fért.
És egyből volt benne egy DRC (90) aminek nagyon meg örültem.
Jelenleg nem állok valami fényesen. de a collection az bővül keményen.
Hamarosan összejön 4 csapatnál is a 10-es acsi 😀 és ráröpülhetek egy újabb platinumra.
Most jelenleg még csak 85-os a csapat és ráférne az erősítés.
Az Offense-ben 2db 70 alatti kezdőm is van. Persze az egyik a QB-m (Billy Volek) a másik pedig TE.
A Deffense-ben 4 van 70 alatt... ez gáz 😊. 1 S, 2 DT, 1 DE. Asszem itt sem ártana egy kis erősítés 😊
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Nyitottam ma egy platinumot. Nem vagyok vele nagyon elégedett, az LB-im voltak a legjobbak, erre 2 LB is volt a csomagban, ráadásul az egyik gold. De jött DE és S, ami nagy erősítés volt.
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
OVR: 90
OFF: 82
DEF: 89
de még ma esedékes egy ultimate.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
már csak 3 csapat és SB.
hány gamechangerrel lehet meg?Laki
Attól függ milyen erős a csapatod, bár 5 kickoff ret TD-vel nem lehet gáz 😀

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Összejött a pénz még egy ultimate packra. Csak offense játékosok voltak benne. Oher (87) és Mughelli (88) nem fért be. Viszont érkezett Roddy White (93), Megatron (91) és MoJo (96). Most már tényleg csak irányító kéne, mert még mindig Tebow a kezdő 😀

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
már csak 3 csapat és SB.
hány gamechangerrel lehet meg?

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
egy WR lenne a legfontosabb, aztán QB/S/DE posztokra egy-egy játékos, maradékra meg S/DE/DB/DT ultimate-ot szeretnékkaszo

a két kickert nyitottam először (95-ös Kaeding helyett nem igazán kell másik), hát elég érzékenyen érintett...
a DT is csak 80-as helyére jött, a DE meg az OL viszonylag erősítés volt, de összességében eggyel sem nőtt a rating-em 😕

ráadásul bónusznak is csak egy kickoff return td jött a contract helyett, edzőnek meg Rio (20 ezerért és 2 contractért 6-ra emeli a maximális ticketek számát, ennyiért sztem nem éri meg)

WR poszton még mindig az ezüst Brad Smith van a csapatomban kezdőként :rolleyes:
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ezzel a jan. 3-as akcióval vigyázzatok, mert minden playfish-es játék kiírta, nem csak a madden, szóval lehet hogy semmi köze nem lesz a játékhoz, csak mondjuk adnak pár playfish casht ajándékba vagy ilyesmi 😊

ha már ilyen jól megy a kívánságműsor, leírom én is 😀 holnap összejön az ultimate ára (elvittem ma a 25k-t biztos ami biztos alapon, hátha megint csak csütörtökig van az akció), egy WR lenne a legfontosabb, aztán QB/S/DE posztokra egy-egy játékos, maradékra meg S/DE/DB/DT ultimate-ot szeretnék 😀 😀
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Én holnap még veszek egy platinum packot, aztán kivárok január 3-ig. Remélem tényleg Mega lesz, ahogy írják. 😊
több mint 13 éve
hmm csak nehogy megszívjam és valami hülye akció legyen 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
"2011. január 3., 12:00
To start the New Year with a bang, we're doing something we've never done before!

So come and play your favorite games on January 3rd. It's going to be Mega!"

ez.
több mint 13 éve
én meg teljesítettem 2 acsit bár nem tudom mit 😀 a lényeg h van 60k-m és ha szerencsém van még egy ultimate pack belefér még az akcióbaFarky
nekem is lehet, hogy összejönne, de mindenképpen meg akarom várni a jan 3-at 😊Szobi22
Nem figyeltem, mi lesz akkor?

több mint 13 éve
én meg teljesítettem 2 acsit bár nem tudom mit 😀 a lényeg h van 60k-m és ha szerencsém van még egy ultimate pack belefér még az akcióbaFarky
nekem is lehet, hogy összejönne, de mindenképpen meg akarom várni a jan 3-at 😊