NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
16
7
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
8
5
RedZone week 12
8
5
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
6
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
4
3
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
epic loss, 4 fg gamechanger is bukó, cserébe legalább megvan a gamechangeres acsi.. hurrá?
több mint 13 éve
Ultimate csomag pipa, végülis nem is volt rossz.. befért a 90-es Romo, a 84-es Steinbach és 92-es CB-t is kaptam illetve két DE-t, 85 körüliek, de szintén mindkettő befért kezdőnek.. kb pont ezeken a posztokon voltam eddig nagyon gyenge, szóval nem rossz végülis, még kéne egy 90 körüli futó.. illetve Ravens HC-t kaptam, 150%-os pénzt kapok, ha úgy döntök berakom edzőnek, még filózom rajta
több mint 13 éve
az edzők közül Haley mit csinál?Lakia mximális ticketek számát 4-ről 5-re emeli
több mint 13 éve
az edzők közül Haley mit csinál?Lakinem fog kezet
Just Win Baby!
több mint 13 éve
az edzők közül Haley mit csinál?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Hát vicc!5-ből 3am férnek be a kezdőbe és ők is ilyen 1-2 upregade-k
😕
mér nem tud jönni egy TE megy egy QB????
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
143k 😉nagyon félek a hnapi Ultimate nyitástól :/
több mint 13 éve
Kártyák vásárlását én is halogattam, mert így is 20-assal nagyobb az értékem mint akikkel játszok. Most úgyis megkaptam Tebow-t őt meg nem cserélném le. 😀 :rolleyes:Szerintem szép lassan fejlesztgetheted, könnyebb dolgod lesz majd a pro league alatt. 😀
Eddigi cseréket viszont én is eladogattam. :/
Még annyit, hogy a stadont mikor érdemes elkezdeni fejlesztgetni?süti
több mint 13 éve
Kártyák vásárlását én is halogattam, mert így is 20-assal nagyobb az értékem mint akikkel játszok. Most úgyis megkaptam Tebow-t őt meg nem cserélném le. 😀 :rolleyes: Eddigi cseréket viszont én is eladogattam. :/
Még annyit, hogy a stadont mikor érdemes elkezdeni fejlesztgetni?
több mint 13 éve
Amikor eladtam még nem volt collection, semmi értelme nem volt tartogatni 😊Most már én se adnám el, rakd be a collectionbe 😊 És szerintem csak platina packot vegyél majd. Illetve a contract cardot használhatod majd coachokra is.tenorxna ugye, én megmondtam 😂eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Most már én se adnám el, rakd be a collectionbe 😊 És szerintem csak platina packot vegyél majd. Illetve a contract cardot használhatod majd coachokra is.tenorxna ugye, én megmondtam 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Most már én se adnám el, rakd be a collectionbe 😊 És szerintem csak platina packot vegyél majd. Illetve a contract cardot használhatod majd coachokra is.
több mint 13 éve
contract cardot akkor tudod felhasználni ha van 4 napos (kék) játékosod. ha lejár a 4 napos "szerződése" akkor érdemes.Köszönöm szépen. 😊
Az elején érdemes kivárni az 5 napot, pláne most hogy minimum 80-as emberkét kapsz 😊
cserepadosokat én nem adtam el, de voltak akik eladták az passz...eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Hali!contract cardot akkor tudod felhasználni ha van 4 napos (kék) játékosod. ha lejár a 4 napos "szerződése" akkor érdemes.
Elkezdtem én is játszani, már 5-ös is vagyok. Átolvasgattam a topikot, hogy mit érdemes az elején csinálni, de pár dolog nem világos.
Cserepadosokat akkor érdemes eladni vagy sem?
Daily bonusnál érdemes mindig kivárni az 5 napot?
Contract cardot mikor és mire érdemes felhasználni?süti
Az elején érdemes kivárni az 5 napot, pláne most hogy minimum 80-as emberkét kapsz 😊
cserepadosokat én nem adtam el, de voltak akik eladták az passz...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hali!Elkezdtem én is játszani, már 5-ös is vagyok. Átolvasgattam a topikot, hogy mit érdemes az elején csinálni, de pár dolog nem világos.
Cserepadosokat akkor érdemes eladni vagy sem?
Daily bonusnál érdemes mindig kivárni az 5 napot?
Contract cardot mikor és mire érdemes felhasználni?
több mint 13 éve
Köszi eaglesmcnabb 😊az én ultimate packem jobb volt, bár bónusz cardként csak egy kickoff return TD-t kaptam 😊
Először is megkaptam Pete Carrolt + egy contract cardot 😊
Kurvára tetszik, mert pont a DT volt a legnagyobb hiányposztom, szóval 😀
tenorx
több mint 13 éve
Köszi eaglesmcnabb 😊Először is megkaptam Pete Carrolt + egy contract cardot 😊
Kurvára tetszik, mert pont a DT volt a legnagyobb hiányposztom, szóval 😀
több mint 13 éve
Valaki aki az ismerősöm dobjon már valami requestet 😀 140 kell az ultimate packhoz 😀tenorxküldtem ticketet.
több mint 13 éve
Valaki aki az ismerősöm dobjon már valami requestet 😀 140 kell az ultimate packhoz 😀
több mint 13 éve
szerintetek lesz megint dupla győzelmi pénzes akció?csak mert most az 1. szezon döntőjénél várakozok 250k pénzzel az új stadionra és 70 tickettel hátha valamikor lesz és akkor egybe zúzom le a második szezont csak nagyon nem akar jönni az akció 😀
több mint 13 éve
Nyitottam egy platinumot,bár volt benne egy gold,legalább egy ultimate is+2 game ticket
több mint 13 éve
5. napos Bónusz kártyának kaptam egy 87-es Trufantot, bár pont semmire nem jó csak collectionbe.FarkyNekem a 94-es Marshall (WR)érkezett 5.naposnak,nem kicsit jött jól 😀
szerk:2 kérdés
1.Meddig tart ez az akció? (5.nap meg a garantált 92+os kártya minden ultimateben)
2.Megéri-e így inkább ultimatetet venni platinum helyett? (a 92+os kártya akció miatt) ehhez mondjuk még 3 szint és 40000 kéne
több mint 13 éve
5. napos Bónusz kártyának kaptam egy 87-es Trufantot, bár pont semmire nem jó csak collectionbe.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
20-as szinten vagyok, és sikerült úgy tartanom a pénzem, hogy megvegyek egy ultimate packet, szerencsére nem lett rossz enyhén szólva, bár a védelembe is jöhetett volna ember, mert a két safetym még mindig 64 és 62-es 😀több mint 13 éve
Sikerült összespórolnom egy Gold Packra.Erre kapok benne 3WR-t és egy K-t.
Kickerem már van kurvajó,WRből meg kettő kurvára elég.
Ja és volt még egy Te aki kicsit upgrade volt.
Defense-be semmi.
Kezdhetem előröl a pénzgyűjtést...