Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
hát nem tudom nekem annyira nem használt de lehet h neked benne lesz egy Campbell.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
aki nem játszik éjjel-nappal, és nem használ playfisht casht sem, annak talán jó is lehet ez a pack
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Raiders packot nem ajánlom, saját tapasztalat :/ akiket kaptam:John Henderson DT 87
Tyvon Branch S 85
Thomas Howard LB 82
Robert Gallery OL 82
Samson Satele OL 79 (megvolt)
Khalif Barnes OL 76
Louis Murphy WR 75
Lamarr Houston DT 70
Quentin Groves DE 68
Brandon Myers TE 63
2 Silver 4 Gold 4 Platina
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
nem biztos hogy pontos vagy friss, de kb egy hónapja találtam egy ilyet, hátha segít még a team pack választásbanhttp://img231.imageshack.us/img231/4194/collectionsspreadsheet.jpg
több mint 13 éve
olyasmit olvastam, hogy csütörtökön jönnek az új akciók szóval szerintem igenOrknagyszerű, akkor egy Oakland pack bontására még lesz időm 😊
amúgy érdemes megnézni a collectionben, hogy az adott csapatnál mely poszton vannak a jobb játékosok, nekem így sikerült eldönteni, hogy a Raiderst vagy a Bucst válasszam
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
olyasmit olvastam, hogy csütörtökön jönnek az új akciók szóval szerintem igen
több mint 13 éve
a team pack-os akció este még érvényben lesz?
---
több mint 13 éve
lassan a 36. szinten - Oh you didn't acsi jövök 😊
több mint 13 éve
😀 Semmi gond, gondoltam, hogy az kavart be, hogy mindkettő ott van. Ha van még kérdésed nyugodtan, ebben a topicban elég gyorsan szoktunk válaszolni 😀A coinra kattints.tenorxÚristen de hülye vagyok. 😂
Ezer hála 😛Tequ
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A coinra kattints.tenorxÚristen de hülye vagyok. 😂
Ezer hála 😛
több mint 13 éve
Azt olvastam hogy a Store-n belűl lehet simán coin-okért kártyákat venni, azonban én ezt sehol nem látom, csak coin+playfish-re van lehetőség. Valaki help?TequA coinra kattints.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azt olvastam hogy a Store-n belűl lehet simán coin-okért kártyákat venni, azonban én ezt sehol nem látom, csak coin+playfish-re van lehetőség. Valaki help?
több mint 13 éve
ha kiteszek ilyen ticket kérős szart és lájkolja vki akkor azért kap vmit v csak akkor ha rákattint elfogadja a 250 pénzt?Lakicsak akkor ha rákattint és elfogadja, de általában azok lájkolják akik rá is kattintanak.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
ha kiteszek ilyen ticket kérős szart és lájkolja vki akkor azért kap vmit v csak akkor ha rákattint elfogadja a 250 pénzt?
több mint 13 éve
nah, most h 1000 pont felé jutottam a tippelgetésben kaptam 3x Hail Mary Pass-t és egy 79-es DT-t Ryan Pickett-et.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
vicces, én senki ellen nem játszottam még egyszer, ha már legyőztem, inkább rámentem a trophykra.Azigen... :/Játsz a leggyengébb ellenfél ellen, az nem baj ha már legyőzted, de legalább a pénzt és az XP-t megkapod 😊Farky
8. szezonban járok, 77-es a ratingem és a 70-es ratingű ellenfél eldádázott :/ Nem először. Attól félek itt megállt a tudomány :/
És csak 22000 dollárkám van.Ventura
Amúgy engem 95-ösként vert el 80-as, úgyhogy te csak ne bosszankodj 😛
több mint 13 éve
Azigen... :/Játsz a leggyengébb ellenfél ellen, az nem baj ha már legyőzted, de legalább a pénzt és az XP-t megkapod 😊
8. szezonban járok, 77-es a ratingem és a 70-es ratingű ellenfél eldádázott :/ Nem először. Attól félek itt megállt a tudomány :/
És csak 22000 dollárkám van.Ventura
több mint 13 éve
Azigen... :/ 8. szezonban járok, 77-es a ratingem és a 70-es ratingű ellenfél eldádázott :/ Nem először. Attól félek itt megállt a tudomány :/
És csak 22000 dollárkám van.
több mint 13 éve
nyitottam egy platinumot: pofátlanság ami benne volt. 1 platinum 3 gold 1 silver 😂de legalább a platina az meriweather 88 a 68-as safety-m helyére 😊
több mint 13 éve
30000 kell még a platinumhoz,arra is várni kell még 😕
több mint 13 éve
akk van még esély az 1000-sre 😀nem tudjátok PO alatt is lesz majd Predictor?LakileszSzobi22
több mint 13 éve
Aha tényleg köszi 😊predictor pontok összege, különböző cuccokat kapsz ha eléred az adott értéket. Az 'i' betűre kattints a jobb felső sarokban, ahol látod a meccseket, és ott leírja, mit mennyiért.gamerkrnekem 83 van eddig és nekem is 10 van a Bears-en, de ezeket a %-os szarokat már megcsináltam így csak a magasabb összpontszám ösztönöz. Eddig 1038-nál járok 😛FarkyMi am ez a 500 nem értem most ezt 😀habib
több mint 13 éve
predictor pontok összege, különböző cuccokat kapsz ha eléred az adott értéket. Az 'i' betűre kattints a jobb felső sarokban, ahol látod a meccseket, és ott leírja, mit mennyiért.Mi am ez a 500 nem értem most ezt 😀habibitt most van 84 pont, a macikon van 10, de már jóval 70% alatt vagyok így is :/ Ha nyer a Bears, meg van az 500 😊gamerkrnekem 83 van eddig és nekem is 10 van a Bears-en, de ezeket a %-os szarokat már megcsináltam így csak a magasabb összpontszám ösztönöz. Eddig 1038-nál járok 😛Farky
több mint 13 éve
nem tudjátok PO alatt is lesz majd Predictor?