Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van valami különleges módja a game ticket szerzésnek? Mert eléggé csehül állok ezügyben.Sebii
2óránként kapsz egyet ez az alap. ha játszol scrimmage meccset a haverokkal akkor is kaphatsz de max 3at. ill ajándékba tudnak küldeni a haverjaid (mistery gift, v konkrétan ticket)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát srácok, én elbújhatok mögöttetek a LVL 13-al ... 😕adyno12
Nyugi, én is még csak 10-es vagyok 😀
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Van valami különleges módja a game ticket szerzésnek? Mert eléggé csehül állok ezügyben.
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
harmadik platinum, mindenki befér a kezdőbe, mellé bónusz onside recovery 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
73as DE jött 5naposnak
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
Kinek hogy áll a collection?silent7939
133 db van bennFarky
de levagyok maradva 😊silent7939
hamar be lehet hozni, ha sok bronze meg silver packot veszel 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
133 db van bennFarky
de levagyok maradva 😊
több mint 13 éve
133 db van benn

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
tegnap kaptam meg a 25 kártyás achievmentet 😀gamerkr
az mi... 25 karesz után kapsz?
vagy csapatonként 25 után?silent7939
nem csapatonként, ha beraksz 25 kártyát bármilyen eloszlásban, kapsz, de majd 50nél is, és 100nál is 😀

több mint 13 éve
tegnap kaptam meg a 25 kártyás achievmentet 😀gamerkr
az mi... 25 karesz után kapsz?
vagy csapatonként 25 után?
több mint 13 éve
tegnap kaptam meg a 25 kártyás achievmentet 😀

több mint 13 éve
Farky: a Colts-pack 200kSzobi22
Nah az király, azt hittem azért tették lvl 50-re mert drágább. Még 1-2 nap az 50es szint talán addigra a money is meglesz. KösziFarky
50-es szinttel ráadásul kapsz 75k-t, úgyhogy könnyen lehet 😛Szobi22
tényleg, mert van rá achievment 😀

több mint 13 éve
Kinek hogy áll a collection?
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Nah az király, azt hittem azért tették lvl 50-re mert drágább. Még 1-2 nap az 50es szint talán addigra a money is meglesz. KösziFarky
50-es szinttel ráadásul kapsz 75k-t, úgyhogy könnyen lehet 😛

több mint 13 éve
Nah az király, azt hittem azért tették lvl 50-re mert drágább. Még 1-2 nap az 50es szint talán addigra a money is meglesz. Köszi

több mint 13 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
Hát srácok, én elbújhatok mögöttetek a LVL 13-al ... 😕

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 13 éve
Hát nem volt szerencsém. Chargers packot nyitottam, bízva abban, hogy lesz benn egy Rivers. De nem jött össze. 10 játékosból mindössze egy fért be a csapatomba, az is egy offense linemen volt. Gondoltam majd kárpótol, hogy összejön az 50 játékos a collectionben. De nem, mert Hardwickot 3.szor kapom meg ezért 49en maradtam 😕 Nem az én napom.visi_b
rakj be valakit, aztán vedd ki 😊

Farky: a Colts-pack 200k

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Hát nem volt szerencsém. Chargers packot nyitottam, bízva abban, hogy lesz benn egy Rivers. De nem jött össze. 10 játékosból mindössze egy fért be a csapatomba, az is egy offense linemen volt. Gondoltam majd kárpótol, hogy összejön az 50 játékos a collectionben. De nem, mert Hardwickot 3.szor kapom meg ezért 49en maradtam 😕 Nem az én napom.

több mint 13 éve
Tomi: egész hétre érvényes.

Én Chargers-pakkot vettem, mert tőlük volt a legtöbb olyan playa, aki befért hozzám, jött is 2 játékos, akik befértek, Merriman és McNeill, Mcneill mondjuk kétszer, helyette jöhetett volna pl a köcsög😕. Aztán bontottam még egy Ultimatet, már nem tudtam kivárni az akciót, és ugyan ott 3 ultimate volt, de ebből 2 fért be, Hampton és Faneca. Ráadásul benne volt Janikowski, aki meg már megvolt 😕.

és akkor én is megmutatom a csapatom, elférne pár RB meg LB, meg egy TE is

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Én most gondolkozom, hogy Steelers vagy Chargers pack legyen, vagy gyűjtsek kicsit és legyen egy Saints pack.

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Megvan a heti kedvezmény. Ha veszel egy csapat csomagjából akkor kapsz még egyet ajándékba. Ezen el kell gondolkoznom.visi_b
ez a hétvégére érvényes csak? 😊 mert akkor nem biztos h összejön a pénz

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 429 — no es importante
Megvan a heti kedvezmény. Ha veszel egy csapat csomagjából akkor kapsz még egyet ajándékba. Ezen el kell gondolkoznom.visi_b
én vettem egy Lions packot 100ezerért, így kaptam 10 detroiti játékost, amiből 4 platinum és 8 high card volt, szóval nem jártam rosszul (és ugye meglett így az achievement) 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Az biztos hogy én se mutatom meg, még nagyon ratymasz csapatom van 😀

több mint 13 éve
Egyébként csak én hiányolom, hogy néha megsérüljön egy-egy játékos a csapatokból?

Amúgy én csapatot nem mutatok, mert a kezdeti lelkesedés után abbahagytam pár hónapra, és 1 hete vagyok újra rendesen játékban. (Amikor abbahagytam Farky még talán 18-20as szint felé járt)deny79
az nem tegnap volt 😀, de remélem is h nem lesz sérülés, mert ha ezt a fantasztikus TE-t vagy az egy szem normális QB-m is elveszteném, nagyon ideges lennék 😀

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egyébként csak én hiányolom, hogy néha megsérüljön egy-egy játékos a csapatokból?

Amúgy én csapatot nem mutatok, mert a kezdeti lelkesedés után abbahagytam pár hónapra, és 1 hete vagyok újra rendesen játékban. (Amikor abbahagytam Farky még talán 18-20as szint felé járt)