Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
Akkor megmutatom az enyémet is bár a TE-m nagyon gáz :S

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Itt az én csapatom egyébként:

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ultimate vagy platinum packokban először meg kell őket találni. Ennek örömére nyitottam egy platinum packot, hátha lesz benne coach, de végülis nem bántam meg. Ugyan volt benne egy gold, aki ráadásul már meg is volt, szóval még collectelni tudtam, de volt benne egy 89es Sanders, aki elég nagy upgrade a 65ös Josh Barnetten, illetve Herremans, aki szintén upgrade a 75ös Studdard helyett.
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Az edzőket mikor lehet használni, hogy lehet fel oldani őket? Mit kell csinálni?

több mint 13 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
Na, ezzel én is játszok, bár nem nagyon rég kezdtem, 21-es szinten vagyok épp, a 13. szezonban...
Viszont a mai napom valami nagyon jól sikerült...
Kaptam 5 napos bónuszt, Zackary Bowman (74). Közben összegyűlt a pénz egy ultimate pack-re, benne volt Koppen (88), Jamaal Charles (87), Jamal Williams (87), Dansby (90), Collins (93), e mellé kaptam egy 4 napos contract kártyát, meg feloldották Sean Paytont, mint edzőt. Mondjuk utóbbihoz kéne még 50k, meg gondolom az is csak 4 napig érvényes... De ettől függetlenül király. 😀

Szerk.: Tényleg, ha valaki próbálta ezt az edző dolgot, elmondaná, hogyan és meddig érvényes? Olvastam, hogy például SP-nél meccsenként 1-1 onside recovery jár, vagyis 14 pont 100%-ra.

több mint 13 éve
szerződés hosszabbításos cuccot mikor/hol/mire lehet kapni?Newman
bármelyik packban lehet, nekem volt már bronzban is

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
szerződés hosszabbításos cuccot mikor/hol/mire lehet kapni?Newman
A platinum packban szokott lenni.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
szerződés hosszabbításos cuccot mikor/hol/mire lehet kapni?

több mint 13 éve
Megvan a heti kedvezmény. Ha veszel egy csapat csomagjából akkor kapsz még egyet ajándékba. Ezen el kell gondolkoznom.visi_b
És megjöttek a coach-ok is 😀

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ha belinkelitek a facebook-os adatlapotokat, az egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb, szerintemJJ Tiller
kezdem is, profile_id: 100001838890550 😀

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Megvan a heti kedvezmény. Ha veszel egy csapat csomagjából akkor kapsz még egyet ajándékba. Ezen el kell gondolkoznom.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
na elkezdték behozogatni az edzőket is..
mondjuk azt nem tudom, az majd mit fog dobni egy csapaton 😊

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 428 — no es importante
ha belinkelitek a facebook-os adatlapotokat, az egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb, szerintem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ja, amúgy akinek kell még ismerős a játékban, az fényképes szakmai önéletrajzzal jelentkezzen PM-ben. Na jó, a fénykép, a szakmaiság és az önéletrajz elhagyható 😀Bálesz
hasonló, még pm se kell, név a profilban

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Nálam valahogy megemberelték magukat ezek a srácok 😀
Egyáltalán nem köcsögök, vagyis az ellenfél soha nem panaszkodott erre 😀
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 908 — Illegális gyakorló
Íme a csapatom:
Egy kis erősítés a secondary-re ráférne, de jó így is 😊
Bruce
Az OL-od elfogadnám 😀

Rivers pedig instant cut 😂

több mint 13 éve
Íme a csapatom:

Bruce
Ward? Rivers???
Mi ez, köcsög FC? 😀
Inkább játszatnám Sexy Rexyt, mint őket 😀

több mint 13 éve
Íme a csapatom:

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 908 — Illegális gyakorló
no hajnali 8kor úgy döntöttem mégis nyitok egy ultimate packot Farky
:o Ez kemény lett, grat 😊

Ja, amúgy akinek kell még ismerős a játékban, az fényképes szakmai önéletrajzzal jelentkezzen PM-ben. Na jó, a fénykép, a szakmaiság és az önéletrajz elhagyható 😀

több mint 13 éve
5 napos bónusznak most adta be a 87-es Talibot, végre valami.. 😊

több mint 13 éve
van egy Acsi: Acquire 4 Limited Edition cards.
nekem van egy (derej anderson) de még is azt jelzi h 2/4. ez mi? 😀Laki
Hát az elején sexy rexy-beadta egynek, aztán ha van még egy, akkor az 2 db, ha még lesz kettő, akkor meglesz ez az öcsi 😀

Egyébként most reggel sikerült megcsinálni a második SB-t! Elég sok XP-t ért, így most már 49-es vagyok, de most már a csapat erősítésére kell rágyúrnom, mert a stadionépítéssel ez sajnos nagyon elmaradt és már egy szimpla szezonban is szopatnak a csapatok már! 😊

De nemsokára lesz pénzem ultimate pack-ra! Ja meg kaptam egy 91-es Williams WR-t a második SB-ért :cool:Bruce
Sajnos én is egyre többet szívok a szezonban, de annyira még nem vészes. Amúgy én is Williamst kaptam Free Agent cardnak és eddig megérte 😀

több mint 13 éve
nekem van egy (derej anderson) de még is azt jelzi h 2/4. ez mi? 😀Laki
Hát az elején sexy rexy-beadta egynek, aztán ha van még egy, akkor az 2 db, ha még lesz kettő, akkor meglesz ez az öcsi 😀

Egyébként most reggel sikerült megcsinálni a második SB-t! Elég sok XP-t ért, így most már 49-es vagyok, de most már a csapat erősítésére kell rágyúrnom, mert a stadionépítéssel ez sajnos nagyon elmaradt és már egy szimpla szezonban is szopatnak a csapatok már! 😊

De nemsokára lesz pénzem ultimate pack-ra! Ja meg kaptam egy 91-es Williams WR-t a második SB-ért :cool:
több mint 13 éve
no hajnali 8kor úgy döntöttem mégis nyitok egy ultimate packot és egyáltalán nem bántam meg, mert mind befértek a kezdőbe 😀 + jött egy kickoff return TD game changer is 😀

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
nekem van egy (derej anderson) de még is azt jelzi h 2/4. ez mi? 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
érdemes gold packot venni?vagy még várjak esetleg a platinum/ultimate packig? (bár már 6.szezonban vagyok így már közelebb vannak az ellenfelek)Newman
Az elején szerintem jobban jársz ha az aktuális csapatodnak megfelelő paklit veszed, szvsz én megvenném a goldot már ha erősítést jelent neked. Utána úgy is lesz még időd az erősebb packokra.