Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
ha valaki van már 50-es szinten vagy a felett az legyen szíves megmondani h mennyibe fáj egy Colts Pack. Most van 200 ezrem de még nem vehetek olyat.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ééééjááá. Tiszta jó votl ez az 5. napi bónusz kártya. AJ Hawk érkezett (LB) 79-es értékkel. A legjobb játékosom 74-es RB, a második legjobb pedig egy 68-as WR. Tehát mostmár 5. napi bómusokra gyúrok, ameddig túl nem lépem amit ad 😀
több mint 13 éve
Köszi 😊
több mint 13 éve
Sziasztok!Eddig észre sem vettem ezt a forumot 😀
A lényeg hogy azt hittem senki nem játszik ezzel... de tévedtem.
Megtennétek hogy felvesztek ismerősnek mert sajnos egy ismerős sem tolja... illetve 1 de az kevés 😀
A nevem Venter Mihály.
Köszi szépen.
több mint 13 éve
mind1Az mindegy,hogy előtte/közbe 100on van a practicem?JoeyPorterA 3 point practice achievement-et,hogyan kell megcsinálni?Most nyomtam már 7et sorozatban,de semmi 😐 😕JoeyPorterazt egy session-ön belül kell megcsinálni azaz nem lépsz ki a játékból addig amíg meg nem csináltadFarky
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Az mindegy,hogy előtte/közbe 100on van a practicem?A 3 point practice achievement-et,hogyan kell megcsinálni?Most nyomtam már 7et sorozatban,de semmi 😐 😕JoeyPorterazt egy session-ön belül kell megcsinálni azaz nem lépsz ki a játékból addig amíg meg nem csináltadFarky
több mint 13 éve
A 3 point practice achievement-et,hogyan kell megcsinálni?Most nyomtam már 7et sorozatban,de semmi 😐 😕JoeyPorterazt egy session-ön belül kell megcsinálni azaz nem lépsz ki a játékból addig amíg meg nem csináltad
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
A 3 point practice achievement-et,hogyan kell megcsinálni?Most nyomtam már 7et sorozatban,de semmi 😐 😕
több mint 13 éve
Én Steelers packot fogok venni, eldöntöttem. Aztán majd jön az anyázás, ha 150.000ért vettem 5 ezüstöt 😀tenorx😀
nagyon égeti már a kezem a pénz, van >190K-m, de meg akarom várni, míg lesz vmi akció. Packers-pack meg nagyon necces, mert van 5 v 6 játékos, aki beférne hozzám :/
több mint 13 éve
Én Steelers packot fogok venni, eldöntöttem. Aztán majd jön az anyázás, ha 150.000ért vettem 5 ezüstöt 😀
több mint 13 éve
Értem, köszi akkor Ultimate lesz 😊 Úgyis elsőnek veszek én is ilyet 😊ha nem akarsz nagyon ideges lenni utána, lehet, hogy jobb a platinum 😀. meg nem annyira erős csapatnál simán vannak ott is upgradek. egy idő után meg persze már csak ultimatet érdemesSzobi22Még nincs meg egyikre se de nem sok kell. Csak gondoltam előre kérdezek 😊habibén mindig elhatározom hogy ultimatet veszek aztán mindig Platinum lesz belőle 😀Laki
több mint 13 éve
nekem még 30e kell az ultimate-hez, tudom hogy úgyis nagy szívás lesz, de mivel még nem vettem egyet se, ezért muszáj 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ha nem akarsz nagyon ideges lenni utána, lehet, hogy jobb a platinum 😀. meg nem annyira erős csapatnál simán vannak ott is upgradek. egy idő után meg persze már csak ultimatet érdemesén mindig elhatározom hogy ultimatet veszek aztán mindig Platinum lesz belőle 😀Lakimennyi monid van? 😀LakiMég nincs meg egyikre se de nem sok kell. Csak gondoltam előre kérdezek 😊habib
több mint 13 éve
én mindig elhatározom hogy ultimatet veszek aztán mindig Platinum lesz belőle 😀Még nincs meg egyikre se de nem sok kell. Csak gondoltam előre kérdezek 😊habibMit vegyek meg egy platinum packot vagy egy ultimate packot?habibmennyi monid van? 😀Laki
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Még nincs meg egyikre se de nem sok kell. Csak gondoltam előre kérdezek 😊Mit vegyek meg egy platinum packot vagy egy ultimate packot?habibmennyi monid van? 😀Laki
több mint 13 éve
Mit vegyek meg egy platinum packot vagy egy ultimate packot?habibmennyi monid van? 😀
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Mit vegyek meg egy platinum packot vagy egy ultimate packot?
több mint 13 éve
na megérkezett a második... 😀az platinumnak elég zúzós 😮. ráadásul Heitmann és Harris kivételével hiányposzt nálam mind..
Al Harris :cool:gamerkr
több mint 13 éve
na megérkezett a második... 😀Al Harris :cool:
több mint 13 éve
igazából ez 1000 egy sima meccnél és a Ramsnél olyan 1600 körül van, viszont ugye 2 ticketbe kerül, tehát szerintem se éri meg egyelőre. Én is azt mondom, hogy 80-as körüliig érdemes feltornázni előtte a csapatodat,de persze semmibe nem kerül (persze 2 meccsjegyen kívül 😛) kipróbálni magad egy csapat ellen.szerintem jobb,ha megkapja a +2000 exp pontot mintha az 500-at,még akkor is,ha ez csak egy meccsNewman74-essel már ütöd a Ramst 😛Szerintem meg felesleges belekezdeni, inkább csináld először a sima szezonokat.tenorx
szerintem kezd el,nem kell egyszerre lenyomni és nyilvn több exp pontot kapszNewman
több mint 13 éve
szerintem jobb,ha megkapja a +2000 exp pontot mintha az 500-at,még akkor is,ha ez csak egy meccsSzerintem meg felesleges belekezdeni, inkább csináld először a sima szezonokat.tenorxOk, köszi.74-essel már ütöd a Ramst 😛
Mikor érdemes belevágni az NFL Pro League-be?
Jelenleg 74es csapatom van.
A síma Seasonból már 4en végigmentem.Bazzani
szerintem kezd el,nem kell egyszerre lenyomni és nyilvn több exp pontot kapszNewman
több mint 13 éve
Szerintem meg felesleges belekezdeni, inkább csináld először a sima szezonokat.74-essel már ütöd a Ramst 😛akkor érdemes hosszabbat csinálni (bár a leghosszabb ugye 1 napos, de azzal van 2 napod a kezdéstől, hogy újrakezdd). Ha meg tolsz meccset, előtte elindítasz egy 5perceset, és akkor utána nem kell olyan sokat várni 😊Szobi22Ok, köszi.
több mint 13 éve
74-essel már ütöd a Ramst 😛Ok, köszi.Köszönöm alakul.akkor érdemes hosszabbat csinálni (bár a leghosszabb ugye 1 napos, de azzal van 2 napod a kezdéstől, hogy újrakezdd). Ha meg tolsz meccset, előtte elindítasz egy 5perceset, és akkor utána nem kell olyan sokat várni 😊Szobi22
Az volt a probléma,hogy keveset vagyok hétközben gépközelben,így nem tudom időn belül újraindítani a gyakorlást így elvesznek a pontok.Bazzani
szerintem kezd el,nem kell egyszerre lenyomni és nyilvn több exp pontot kapsz
több mint 13 éve
már alig várom,hogy nyithassak ultimate packotcsak 12 szint kell addig 😂
több mint 13 éve
Ok, köszi.Köszönöm alakul.akkor érdemes hosszabbat csinálni (bár a leghosszabb ugye 1 napos, de azzal van 2 napod a kezdéstől, hogy újrakezdd). Ha meg tolsz meccset, előtte elindítasz egy 5perceset, és akkor utána nem kell olyan sokat várni 😊Szobi22
Az volt a probléma,hogy keveset vagyok hétközben gépközelben,így nem tudom időn belül újraindítani a gyakorlást így elvesznek a pontok.Bazzani
A síma Seasonból már 4en végigmentem.