Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
ha valaki van már 50-es szinten vagy a felett az legyen szíves megmondani h mennyibe fáj egy Colts Pack. Most van 200 ezrem de még nem vehetek olyat.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 109 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Ééééjááá. Tiszta jó votl ez az 5. napi bónusz kártya. AJ Hawk érkezett (LB) 79-es értékkel. A legjobb játékosom 74-es RB, a második legjobb pedig egy 68-as WR. Tehát mostmár 5. napi bómusokra gyúrok, ameddig túl nem lépem amit ad 😀

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Köszi 😊
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Sziasztok!

Eddig észre sem vettem ezt a forumot 😀
A lényeg hogy azt hittem senki nem játszik ezzel... de tévedtem.
Megtennétek hogy felvesztek ismerősnek mert sajnos egy ismerős sem tolja... illetve 1 de az kevés 😀

A nevem Venter Mihály.

Köszi szépen.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
A 3 point practice achievement-et,hogyan kell megcsinálni?Most nyomtam már 7et sorozatban,de semmi 😐 😕JoeyPorter
azt egy session-ön belül kell megcsinálni azaz nem lépsz ki a játékból addig amíg meg nem csináltadFarky
Az mindegy,hogy előtte/közbe 100on van a practicem?JoeyPorter
mind1

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
A 3 point practice achievement-et,hogyan kell megcsinálni?Most nyomtam már 7et sorozatban,de semmi 😐 😕JoeyPorter
azt egy session-ön belül kell megcsinálni azaz nem lépsz ki a játékból addig amíg meg nem csináltadFarky
Az mindegy,hogy előtte/közbe 100on van a practicem?

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
azt egy session-ön belül kell megcsinálni azaz nem lépsz ki a játékból addig amíg meg nem csináltad

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
A 3 point practice achievement-et,hogyan kell megcsinálni?Most nyomtam már 7et sorozatban,de semmi 😐 😕

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Én Steelers packot fogok venni, eldöntöttem. Aztán majd jön az anyázás, ha 150.000ért vettem 5 ezüstöt 😀tenorx
😀
nagyon égeti már a kezem a pénz, van >190K-m, de meg akarom várni, míg lesz vmi akció. Packers-pack meg nagyon necces, mert van 5 v 6 játékos, aki beférne hozzám :/

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én Steelers packot fogok venni, eldöntöttem. Aztán majd jön az anyázás, ha 150.000ért vettem 5 ezüstöt 😀
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Még nincs meg egyikre se de nem sok kell. Csak gondoltam előre kérdezek 😊habib
én mindig elhatározom hogy ultimatet veszek aztán mindig Platinum lesz belőle 😀Laki
ha nem akarsz nagyon ideges lenni utána, lehet, hogy jobb a platinum 😀. meg nem annyira erős csapatnál simán vannak ott is upgradek. egy idő után meg persze már csak ultimatet érdemesSzobi22
Értem, köszi akkor Ultimate lesz 😊 Úgyis elsőnek veszek én is ilyet 😊

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
nekem még 30e kell az ultimate-hez, tudom hogy úgyis nagy szívás lesz, de mivel még nem vettem egyet se, ezért muszáj 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
mennyi monid van? 😀Laki
én mindig elhatározom hogy ultimatet veszek aztán mindig Platinum lesz belőle 😀Laki
ha nem akarsz nagyon ideges lenni utána, lehet, hogy jobb a platinum 😀. meg nem annyira erős csapatnál simán vannak ott is upgradek. egy idő után meg persze már csak ultimatet érdemes

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Mit vegyek meg egy platinum packot vagy egy ultimate packot?habib
mennyi monid van? 😀Laki
én mindig elhatározom hogy ultimatet veszek aztán mindig Platinum lesz belőle 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
mennyi monid van? 😀Laki
Még nincs meg egyikre se de nem sok kell. Csak gondoltam előre kérdezek 😊

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
mennyi monid van? 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Mit vegyek meg egy platinum packot vagy egy ultimate packot?

több mint 13 éve
na megérkezett a második... 😀

Al Harris :cool:gamerkr
az platinumnak elég zúzós 😮. ráadásul Heitmann és Harris kivételével hiányposzt nálam mind..

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
na megérkezett a második... 😀

Al Harris :cool:

több mint 13 éve
74-essel már ütöd a Ramst 😛
szerintem kezd el,nem kell egyszerre lenyomni és nyilvn több exp pontot kapszNewman
Szerintem meg felesleges belekezdeni, inkább csináld először a sima szezonokat.tenorx
szerintem jobb,ha megkapja a +2000 exp pontot mintha az 500-at,még akkor is,ha ez csak egy meccsNewman
igazából ez 1000 egy sima meccnél és a Ramsnél olyan 1600 körül van, viszont ugye 2 ticketbe kerül, tehát szerintem se éri meg egyelőre. Én is azt mondom, hogy 80-as körüliig érdemes feltornázni előtte a csapatodat,de persze semmibe nem kerül (persze 2 meccsjegyen kívül 😛) kipróbálni magad egy csapat ellen.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ok, köszi.

Mikor érdemes belevágni az NFL Pro League-be?
Jelenleg 74es csapatom van.
A síma Seasonból már 4en végigmentem.Bazzani
szerintem kezd el,nem kell egyszerre lenyomni és nyilvn több exp pontot kapszNewman
Szerintem meg felesleges belekezdeni, inkább csináld először a sima szezonokat.tenorx
szerintem jobb,ha megkapja a +2000 exp pontot mintha az 500-at,még akkor is,ha ez csak egy meccs

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
akkor érdemes hosszabbat csinálni (bár a leghosszabb ugye 1 napos, de azzal van 2 napod a kezdéstől, hogy újrakezdd). Ha meg tolsz meccset, előtte elindítasz egy 5perceset, és akkor utána nem kell olyan sokat várni 😊Szobi22
Ok, köszi.

Szerintem meg felesleges belekezdeni, inkább csináld először a sima szezonokat.
több mint 13 éve
Köszönöm alakul.
Az volt a probléma,hogy keveset vagyok hétközben gépközelben,így nem tudom időn belül újraindítani a gyakorlást így elvesznek a pontok.Bazzani
akkor érdemes hosszabbat csinálni (bár a leghosszabb ugye 1 napos, de azzal van 2 napod a kezdéstől, hogy újrakezdd). Ha meg tolsz meccset, előtte elindítasz egy 5perceset, és akkor utána nem kell olyan sokat várni 😊Szobi22
Ok, köszi.

szerintem kezd el,nem kell egyszerre lenyomni és nyilvn több exp pontot kapsz

több mint 13 éve
már alig várom,hogy nyithassak ultimate packot
csak 12 szint kell addig 😂

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Köszönöm alakul.
Az volt a probléma,hogy keveset vagyok hétközben gépközelben,így nem tudom időn belül újraindítani a gyakorlást így elvesznek a pontok.Bazzani
Ok, köszi.

A síma Seasonból már 4en végigmentem.