Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
érdemes gold packot venni?vagy még várjak esetleg a platinum/ultimate packig? (bár már 6.szezonban vagyok így már közelebb vannak az ellenfelek)
több mint 13 éve
még 10 meccs van a pro league-ből. a Saintset milyen csapattal lehet megverni?LakiBármilyennel csak akkor sok game changer kell, de 95+ ha jól emlékszem
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
70+osak vannak egytől egyik. de ha mákod van jön ki platinum is, ami 80+os...Az 5 napos bónuszom a 61es Mike Teel. LOL, hogy csak 60asokat kapok 😀tenorxNekem a 78as Cassel jött.
Ő a legjobb játékosom. 😀
Még 70esem sem volt....
A Gold Packban sokkal jobb játékosok vannak mint a Silverben?Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
még 10 meccs van a pro league-ből. a Saintset milyen csapattal lehet megverni?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Az 5 napos bónuszom a 61es Mike Teel. LOL, hogy csak 60asokat kapok 😀tenorxNekem a 78as Cassel jött.
Ő a legjobb játékosom. 😀
Még 70esem sem volt....
A Gold Packban sokkal jobb játékosok vannak mint a Silverben?
több mint 13 éve
De messze vagyok én még attol hogy ultit vehessek... ma vettem meg az első goldomat 😊De ahogy olvasgatom nem is olyan rossz a csapatom még így sem.
több mint 13 éve
Én se kaptam még 70 fölötti játékost bónusznak. Ultimattel meg én is kivárok még, lassan összejön a 300k, úgyhogy itt lenne egy jóféle akció ideje 😀
több mint 13 éve
ezaz!3 ultimate is volt a packben! mind az 5 játékosom upgrade!
jared Gaither 86 OL
John Carlson 84 TE
Jeff Saturday 92 OL
Desean Jackson 91 WR
Tony Romo 90 QB
:cool:
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Én a 69-es Josh Bullocksot kaptam 5 nap után,egyértelmű upgrade 😀Még 10 szint kell az ultimate packhez 😕
több mint 13 éve
Az 5 napos bónuszom a 61es Mike Teel. LOL, hogy csak 60asokat kapok 😀
több mint 13 éve
Tutira lesz. Egy Brett Favre elpusztíthatatlan kártya jól jönne 😀Nemsokára összejön a pénz egy ultimate packra, de azon gondolkozom, inkább gyűjtök tovább, hátha karácsonykor lesz valami jó kis akció 😀visi_b+1, nekem is meglett már a pénzem, de még kivárokJJ Tiller
több mint 13 éve
Nemsokára összejön a pénz egy ultimate packra, de azon gondolkozom, inkább gyűjtök tovább, hátha karácsonykor lesz valami jó kis akció 😀visi_b+1, nekem is meglett már a pénzem, de még kivárok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én sikeresen elköltöttem a moneyból egy keveset, de még így is van egy ultimate packra való, de nem tudom h vegyek-e most vagy várjak még. Pedig nagyon bizsereg az ujjam h rányomjak 😀FarkyNekem is fog 😀 De csak lesz valami jó 😀 Mondjuk 2-3 garantált ultimate játékos/pack 😀
több mint 13 éve
Én sikeresen elköltöttem a moneyból egy keveset, de még így is van egy ultimate packra való, de nem tudom h vegyek-e most vagy várjak még. Pedig nagyon bizsereg az ujjam h rányomjak 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Nemsokára összejön a pénz egy ultimate packra, de azon gondolkozom, inkább gyűjtök tovább, hátha karácsonykor lesz valami jó kis akció 😀
több mint 13 éve
itt is nm 😀ittis köszi 😀LakiStadium 1SB megnyerés utána csak.Farky
összegyűjtöttem mindent, minden bonus item-et de nem hajlandó átlépni a 2. stadionba. teendő? ötletek?
v majd csak a SB megnyerése után?Laki
több mint 13 éve
ittis köszi 😀Stadium 1SB megnyerés utána csak.Farky
összegyűjtöttem mindent, minden bonus item-et de nem hajlandó átlépni a 2. stadionba. teendő? ötletek?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Stadium 1SB megnyerés utána csak.
több mint 13 éve
Stadium 1összegyűjtöttem mindent, minden bonus item-et de nem hajlandó átlépni a 2. stadionba. teendő? ötletek?
v majd csak a SB megnyerése után?
több mint 13 éve
három fordulóból háromszor sikerült 75%-os arányban tippelnem...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
a 96 pontom meglett... sajnos a "minneapolis"-miracle sem jött be.. 😐
több mint 13 éve
Köszi srácok a jelöléseket 😊Igy mindjárt jobb.
Ha tanács kell akkor kérdezek, mert látom azért vannak itt bőven akik előttem járnak 😊
több mint 13 éve
nem hiszem el - 89-es a csapatom és a 19. ligában egy ....... 80-ast nem tudok megverni :mad:GB meccsen úszott el a 80%osom amúgy 😀
több mint 13 éve
még 15ezer XP kell a 49es szinthez nekem is 😀ha valaki van már 50-es szinten vagy a felett az legyen szíves megmondani h mennyibe fáj egy Colts Pack. Most van 200 ezrem de még nem vehetek olyat.Farkymég csak most leszek 49-es 😕. de ha te még alacsonyabb szinten vagy, szólj egy pár nap múlva, és megmondom 😀Szobi22
több mint 13 éve
ha valaki van már 50-es szinten vagy a felett az legyen szíves megmondani h mennyibe fáj egy Colts Pack. Most van 200 ezrem de még nem vehetek olyat.Farkymég csak most leszek 49-es 😕. de ha te még alacsonyabb szinten vagy, szólj egy pár nap múlva, és megmondom 😀