Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
8 ezret kéne összeszedjek estig h megvegyem a Colts packot, necces leszFarkyszerintem nem az itteni idő számít, hajnalig simán jó vagy 😀
amúgy meg 100k-s pakkok közül szerintem a Panthers sokkal jobban adja
több mint 13 éve
8 ezret kéne összeszedjek estig h megvegyem a Colts packot, necces lesz
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Végül Raiders pack lett.Branch 85 S
Gallery 82 OL
Henderson 87 DT
fért be a kezdőbe. de nem baj mert legalább így megvan a raiders acsi és meg a 90+-os acsi is 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
én úgy néztem a 100k-s csapatoknál a Browns a tuti, 150k-s csapatból meg van több jó is.illetve ahonnan a legtöbb játékos fér be a csapatodba (collectionnél meg tudod nézni a ratingeket)Szobi22melyik team packot érdemes megvenni? 😊Lakiszerintem azt, amely csapatból a legkevesebb játékosod vanJJ Tiller
nem tudjátok pontosan meddig tart ez az akció, jól értelmezem, hogy ma estig? mert akkor engem nem nagyon fog érinteni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
illetve ahonnan a legtöbb játékos fér be a csapatodba (collectionnél meg tudod nézni a ratingeket)melyik team packot érdemes megvenni? 😊Lakiszerintem azt, amely csapatból a legkevesebb játékosod vanJJ Tiller
több mint 13 éve
melyik team packot érdemes megvenni? 😊Lakiszerintem azt, amely csapatból a legkevesebb játékosod van
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
melyik team packot érdemes megvenni? 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Na meg is van 😊Kb. LenDale helyett jött volna valaki 91-93... Befért volna a kezdőbe, így viszont nem soká megint jó leszel egy ugyanilyen pakkra. Edzőt vagy valamit nem kaptál mellé egyébként?
Jason Smith 83 OL Rams platinum
Mike Karney 85 RB Rams platinum
Santonio Holmes WR 88 Jets platinum
Jonathan Vilma LB 90 ultimate
Lendale White RB 77 gold
Mindenki belefért a kezdőbe kivéve Lendalét 😊habib
több mint 13 éve
Örülök is 😊Na meg is van 😊fogadok, hogy az ultimate szarabb lett volna 😊 ennek örülj 😊Laki
Lendale White RB 77 gold
több mint 13 éve
Na meg is van 😊fogadok, hogy az ultimate szarabb lett volna 😊 ennek örülj 😊
Lendale White RB 77 gold
több mint 13 éve
Na meg is van 😊Jason Smith 83 OL Rams platinum
Lendale White RB 77 gold
Mindenki belefért a kezdőbe kivéve Lendalét 😊
több mint 13 éve
Áhá értem köszi szépen mindkettőtöknek 😊De nekem nem olyan jó a csapatom és szerintem akármilyen ultimate pack jönne csak jól járnék vele 😊
Na akkor hallgatok rátok ezért nyitok egy platinum packot 😊
több mint 13 éve
Ennyire rossz az ultimate pack vagy mi? Most akarok én is venni egyet már nem sok pénz kell hozzá. És ez lenne az első.habibNem mondanám, hogy rossz. Csak ugye ott nem csalódhatsz pozitívan: platinumnál lehet benne ultimate card is (persze gold is), ultimatenél viszont jobb nem.
Platinumban elvileg 80-90 közötti játékosok vannak, tehát neked én pl azt tanácsolom, hogy inkább azt vegyél, mert ugye sokkal olcsóbb, és ahogy nézem, összesen egy ilyen playád van. És így akkor benne van, hogy lesz benne jobb is 😉
Egy bizonyos szint után viszont már nincs értelme platinumot venni, mert már gyakorlatilag nem lehet benne upgrade. De amíg 60-70-es játékosokkal van tele a csapatotok, addig nyugodtan vegyetek olcsóbbat 😊
több mint 13 éve
Nem rossz, de nekem a 21-es szinten annyira nem jött jól, annyival nem lett jobb a csapatom. Meg alapból 2 ultimate playa volt benne, és a mellé kapott cuccokhoz meg kell pénz/fölösleges most elpazarolnom őket. Szóval ha van egy alapból jobb csapatod, mint ahogy Tenorx is írta, akkor jobban jössz ki belőle, mint én.Ennyire rossz az ultimate pack vagy mi? Most akarok én is venni egyet már nem sok pénz kell hozzá. És ez lenne az első.habibÉn ha újrakezdhetném csak platinumot vennék, amíg nem lenne platina a csapatom legalább 70-80%a.tenorxÉn is, de bebuktam, csak ugye kb. duplán, mert nekem a gold után jött az ultimate. 😂
Mindegy, egyébként sem játszok olyan sokat, arra meg pont elég, hogy naponta 2x-3x fölnézek...csabi19
De Te tudod, Neked lehet, hogy jobban bejön. 😊
több mint 13 éve
Ennyire rossz az ultimate pack vagy mi? Most akarok én is venni egyet már nem sok pénz kell hozzá. És ez lenne az első.Én is, de bebuktam, csak ugye kb. duplán, mert nekem a gold után jött az ultimate. 😂Valaki kipróbálta már, hogy az edzők mennyi ideig érvényesek? Nem akarok 50k-t kidobni az ablakon, akármennyire is SP a lehetőség és 14 pont meccsenként... 😊Én ha újrakezdhetném csak platinumot vennék, amíg nem lenne platina a csapatom legalább 70-80%a.tenorx
Egyébként tanács, aki még az elején tart, mint én, a 20-as szint után fölösleges megvenni egy ultimate pakkot, inkább vettem volna egy platinumot, meg most megint egyet... :/csabi19
Mindegy, egyébként sem játszok olyan sokat, arra meg pont elég, hogy naponta 2x-3x fölnézek...csabi19
több mint 13 éve
Én is, de bebuktam, csak ugye kb. duplán, mert nekem a gold után jött az ultimate. 😂Valaki kipróbálta már, hogy az edzők mennyi ideig érvényesek? Nem akarok 50k-t kidobni az ablakon, akármennyire is SP a lehetőség és 14 pont meccsenként... 😊Én ha újrakezdhetném csak platinumot vennék, amíg nem lenne platina a csapatom legalább 70-80%a.tenorx
Egyébként tanács, aki még az elején tart, mint én, a 20-as szint után fölösleges megvenni egy ultimate pakkot, inkább vettem volna egy platinumot, meg most megint egyet... :/csabi19
Mindegy, egyébként sem játszok olyan sokat, arra meg pont elég, hogy naponta 2x-3x fölnézek...
több mint 13 éve
Valaki kipróbálta már, hogy az edzők mennyi ideig érvényesek? Nem akarok 50k-t kidobni az ablakon, akármennyire is SP a lehetőség és 14 pont meccsenként... 😊Én ha újrakezdhetném csak platinumot vennék, amíg nem lenne platina a csapatom legalább 70-80%a.
több mint 13 éve
Valaki kipróbálta már, hogy az edzők mennyi ideig érvényesek? Nem akarok 50k-t kidobni az ablakon, akármennyire is SP a lehetőség és 14 pont meccsenként... 😊Egyébként tanács, aki még az elején tart, mint én, a 20-as szint után fölösleges megvenni egy ultimate pakkot, inkább vettem volna egy platinumot, meg most megint egyet... :/
több mint 13 éve
lassan meglesz a 100k csak nem tudom h team pack legyen vagy ultiamte.LakiHát, mivel utimate másfélszer annyiba kerül, simán lehet, hogy jobban megéri a team pack, mivel abból ugye most kapsz kettőt. csak érdemes kinézni a colectionnél, hogy melyik csapatnak vannak olyan játékosai, ahonnan a legtöbb befér a csapatodba, hogy nagyobb eséllyel kapj használhatót.
JJ: nekem sem bírta ki 😕
több mint 13 éve
lassan meglesz a 100k csak nem tudom h team pack legyen vagy ultiamte.
több mint 13 éve
jah vágom 😊 mert azt hittem akkor kapok egy Browns-t v. Bills-t 😊még egy team pack, ha pl. Rams-eset veszel akkor még egy Rams-es packJJ Tillermivel nem volt még Ramsből játékosom, nyitottam egy St. Louis packot, ami teljesen jó lett volna három platinummal (pláne két LB-vel, húú de kellettek), de még ennél a 10 embernél se bírta ki a játék, hogy ne adjon két ugyanolyan kártyát...JJ Tilleregyébként ez hogy van? a 2. pack amit kapsz az milyen? választható v. random?Laki
köszi
több mint 13 éve
még egy team pack, ha pl. Rams-eset veszel akkor még egy Rams-es packmivel nem volt még Ramsből játékosom, nyitottam egy St. Louis packot, ami teljesen jó lett volna három platinummal (pláne két LB-vel, húú de kellettek), de még ennél a 10 embernél se bírta ki a játék, hogy ne adjon két ugyanolyan kártyát...JJ Tilleregyébként ez hogy van? a 2. pack amit kapsz az milyen? választható v. random?Laki
ahogy olvastam, a platinum csomagokban sincs sokszor 3 platinum kártya, szóval szerintem ez így jobban megéri 100ezerért
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
mivel nem volt még Ramsből játékosom, nyitottam egy St. Louis packot, ami teljesen jó lett volna három platinummal (pláne két LB-vel, húú de kellettek), de még ennél a 10 embernél se bírta ki a játék, hogy ne adjon két ugyanolyan kártyát...JJ Tilleregyébként ez hogy van? a 2. pack amit kapsz az milyen? választható v. random?
több mint 13 éve
mivel nem volt még Ramsből játékosom, nyitottam egy St. Louis packot, ami teljesen jó lett volna három platinummal (pláne két LB-vel, húú de kellettek), de még ennél a 10 embernél se bírta ki a játék, hogy ne adjon két ugyanolyan kártyát...
---