Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Platinum pack mennyibe kerül? Level 14 vagyok és összegyúlt a pénzem egy goldra, de lehet inkább tovább gyűjtök egy platinumra.Sebii90k
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Platinum pack mennyibe kerül? Level 14 vagyok és összegyúlt a pénzem egy goldra, de lehet inkább tovább gyűjtök egy platinumra.
több mint 13 éve
lassan meglesz egy ultimate-ra való, de hát sztem ez lenne a természetes h minden Ultimate-ban van egy 92+-osam meddig is van az akció?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
az én tesóm 2 ultimatetet bontott az új akcióvalmindkettőben csak 1-1 ultimate és coach volt, de az egyik olyan speckó volt, hogy egy player of the week és egy kék '07-es Westbrook is
szóval ennek ellenére elégé megérte mégha a 10-ből 5 RB is volt 😀 a legnagyobb vicc hogy a 2 csomagban 2 Ray Rice is volt, de szerencsére az egyik a piros kártya így lehet játszatni egyszerre a kettőt 😊
több mint 13 éve
5napos bónuszra egy 92es Kickert (Longwell) kaptam.Nem jött rosszul.
A legjobb playerem eddig 79es volt.
Mondjuk én csak napi 4meccset játszok.
Nem siettetem tovább tart alapon. 😀
több mint 13 éve
Az akció örömére bontottam egy Ultimate packot. Kaptam a 92es Lance Briggset, aki természetesen megvolt. De legalább jött Mendenhall, LaRon McClain és Gerald McCoy akiket tudtam használni. Remélem még egy összejön ebben az akcióban.
több mint 13 éve
na, akkor még jó hogy pont délelőtt költöttem el az összes pénzem a hülye Carolina packra 😕
több mint 13 éve
úgy legyen, nem is szeretném megnyerni a fődíjat, hogy aztán egy mailben közöljék, hogy "bocs, te nem vagy amerikai, ezért nem kapod meg"...szerintem ha coin-t nyersz akkor kutya se ellenőrzi majd le, hogy ott laksz e.kobalu91apró bökkenő, hogy a nyereményjátékban csak amerikai lakos nyerhetJJ Tilleroké, nem olvastam el. de amúgy sem igazán hoznak lázba az ilyen nyereményjátékok, a többi viszont ránk is vonatkozikSzobi22
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ez a platinum/ultimate kártyás cucc bejövős,holnap meg is lesz az 5 nap és már csak 10000 kell a platinumhoz 😊 (bár az akció miatt kacérkodok az ultimatetel)
több mint 13 éve
szerintem ha coin-t nyersz akkor kutya se ellenőrzi majd le, hogy ott laksz e.apró bökkenő, hogy a nyereményjátékban csak amerikai lakos nyerhetJJ Tilleroké, nem olvastam el. de amúgy sem igazán hoznak lázba az ilyen nyereményjátékok, a többi viszont ránk is vonatkozikSzobi22
több mint 13 éve
apró bökkenő, hogy a nyereményjátékban csak amerikai lakos nyerhetJJ Tilleroké, nem olvastam el. de amúgy sem igazán hoznak lázba az ilyen nyereményjátékok, a többi viszont ránk is vonatkozik
több mint 13 éve
apró bökkenő, hogy a nyereményjátékban csak amerikai lakos nyerhet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Húha, elég jók a karácsonyi meglepetések 😀. Daily bonusnál sokszoros pénz/ticket, kártyának, meg ultimate vagy platunim. Ráadásul van nyereményjáték, az ultimate packban meg garantált egy 92+-os playa (mondjuk elég gáz, hogy nincs mindben amúgy)akkor már nyitottam is, nem lett rossz 😊
szerk: persze, Mankins már megvolt 😕
több mint 13 éve
mennyi + suskát jelent minden 10.trophy?Newmanhát én a 30.-ért úgy emlékszem csak 4-5 ezret kaptam pár napja, úgyhogy olyan irdatlan nagy bevételre azért ne számíts belőle
Game changerből mennyi a max?Van 12 fg-m meg 8 hail mary-m 😀JoeyPorternem hiszem hogy van felső korlát, ugyanis van aki 300 kr td-vel indult neki a 2. pro szezonnak 😀
más:
minden negatív előzetes információ ellenére összekotortam én is nagy nehezen egy 100-ast határidőn belül, amíg van a team pack-es bónusz, és rövid gondolkozás után a Carolinát választottam (csak 43 játékos, és viszonylag sok 80+ értékű van közte), erre ezt kaptam:
Wallace Wright WR 63
Mike Goodson RB 65
Dan Connor LB 68
Gary Barnidge TE 71
Sherrod Martin S 72
Sherrod Martin S 72
Tyler Brayton DE 73
Everette Brown DE 75
Richard Marshall CB 82
John Kasay K 87
egyedül Marshall fért be a 75-ös Grimes helyére, többi collection, ráadásul egy duplázás is :rolleyes:
még a két acsi-val (10 car player, 50-es collection) együtt se igazán mondanám, hogy megérte az árát
több mint 13 éve
nektek honnan van mindig ennyi pénzetek, hogy akármikor tudtok venni team packet? 😊legalább az 5 napos random cardokkal szerencsém volt eddig, mind a két kezdő WR-em onnan van + most jött a 81-es Eugene Monroe 😊 6 Jagses kezdőm is van úgy, hogy nem is vettem team packet 😀
több mint 13 éve
Egyébként az SB-hez mindenképp kell az összes Bonus Item vagy csak utána elég megvenni?LakiElég utána... Addig majdhogynem felesleges is, max több coint szedhetsz össze.
több mint 13 éve
Egyébként az SB-hez mindenképp kell az összes Bonus Item vagy csak utána elég megvenni?
több mint 13 éve
Game changerből mennyi a max?Van 12 fg-m meg 8 hail mary-m 😀JoeyPorterszerintem nincs maximum belőle... legalább is nem vettem észre.
több mint 13 éve
Jah, erről fogalmam sincs, majd megnézem 40nél 😛gondolom te a meccsenkénti pénzre gondoltálmennyi + suskát jelent minden 10.trophy?Newman34el 1450et kapok.tenorx
de én arra lennék kiváncsi,hogy mennyi pénzt kap a csapat minden 10.megszerzett serleg után? (elvileg most emeltek ezen az összegen)
még 15k kéne a platinumhozNewman
több mint 13 éve
gondolom te a meccsenkénti pénzre gondoltálmennyi + suskát jelent minden 10.trophy?Newman34el 1450et kapok.tenorx
de én arra lennék kiváncsi,hogy mennyi pénzt kap a csapat minden 10.megszerzett serleg után? (elvileg most emeltek ezen az összegen)
még 15k kéne a platinumhoz
több mint 13 éve
mennyi + suskát jelent minden 10.trophy?Newman34el 1450et kapok.
több mint 13 éve
hát nem tudom nekem annyira nem használt de lehet h neked benne lesz egy Campbell.Lakinem lett... kaptam egy jó DT-t, Hendersont, mellett 3 bronze, 4 gold és 2 silver... ez így nevetséges
---