NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
51
10
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
32
7
RedZone week 12
32
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
20
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
16
6
Washington Commanders - Dallas Cowboys
8
3
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
4
4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
én meg teljesítettem 2 acsit bár nem tudom mit 😀 a lényeg h van 60k-m és ha szerencsém van még egy ultimate pack belefér még az akcióba
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
10tickettet választottam 😊 meg is lett vele a level up meg az ultimate és mindenki befér,de csak egy tényleges ultimate(Gates) volt benne :/
több mint 13 éve
Elsőért 17ezer pénzt meg xpt kaptam.Pro League-ra kapsz valamit?összeszarom magam. Haley 10k, és annyit tud, hogy 5 ticketed lehet 4 helyett. nevetséges, nem is pazarlok rá szerződéstSzobi22Szerintem Haley sokkal jobb. Így csak 10 óránként kell ránézned 8 óra helyett.
Egyébként szerintem is nagyon színvonalas játék, és tetszik, hogy mindig fejlesztik 😊
Ez a Pro League 2 meg sokkal jobb, mint az első. Mondjuk látszik, hogy jobb, a Steelers a 32. 😀tenorx
amúgy edzőknél nekem WhiteHair van ugyanaz mind haley csak 7-ig felmegy. És a vicc hogy csak contract cardba került mert volt belőle egy rakat.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Pro League-ra kapsz valamit?Szerintem Haley sokkal jobb. Így csak 10 óránként kell ránézned 8 óra helyett.4000 vagy 3 playfish 😊gamerkrösszeszarom magam. Haley 10k, és annyit tud, hogy 5 ticketed lehet 4 helyett. nevetséges, nem is pazarlok rá szerződéstSzobi22
Egyébként szerintem is nagyon színvonalas játék, és tetszik, hogy mindig fejlesztik 😊
Ez a Pro League 2 meg sokkal jobb, mint az első. Mondjuk látszik, hogy jobb, a Steelers a 32. 😀tenorx
amúgy edzőknél nekem WhiteHair van ugyanaz mind haley csak 7-ig felmegy. És a vicc hogy csak contract cardba került mert volt belőle egy rakat.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Szerintem Haley sokkal jobb. Így csak 10 óránként kell ránézned 8 óra helyett.összeszarom magam. Haley 10k, és annyit tud, hogy 5 ticketed lehet 4 helyett. nevetséges, nem is pazarlok rá szerződéstSzobi22az szép, jó kis pack, ketten beférnének hozzám is. Az edzők szerződése meg ugyanolyan, mint a játékosoké, tehát 4 nap. Carroll amúgy mennyibe kerül miután unlockolod?Szobi224000 vagy 3 playfish 😊gamerkr
Ez a Pro League 2 meg sokkal jobb, mint az első. Mondjuk látszik, hogy jobb, a Steelers a 32. 😀
több mint 13 éve
összeszarom magam. Haley 10k, és annyit tud, hogy 5 ticketed lehet 4 helyett. nevetséges, nem is pazarlok rá szerződést4000 vagy 3 playfish 😊gamerkrszerk.: plusz Pete Carroll edző; 1x FREE 50% 3pt Field Goal meccsenként. Az edzők szerződése meddig tart?gamerkraz szép, jó kis pack, ketten beférnének hozzám is. Az edzők szerződése meg ugyanolyan, mint a játékosoké, tehát 4 nap. Carroll amúgy mennyibe kerül miután unlockolod?Szobi22
több mint 13 éve
4000 vagy 3 playfish 😊szerk.: plusz Pete Carroll edző; 1x FREE 50% 3pt Field Goal meccsenként. Az edzők szerződése meddig tart?gamerkraz szép, jó kis pack, ketten beférnének hozzám is. Az edzők szerződése meg ugyanolyan, mint a játékosoké, tehát 4 nap. Carroll amúgy mennyibe kerül miután unlockolod?Szobi22
több mint 13 éve
szerk.: plusz Pete Carroll edző; 1x FREE 50% 3pt Field Goal meccsenként. Az edzők szerződése meddig tart?gamerkraz szép, jó kis pack, ketten beférnének hozzám is. Az edzők szerződése meg ugyanolyan, mint a játékosoké, tehát 4 nap. Carroll amúgy mennyibe kerül miután unlockolod?
több mint 13 éve
valami nagy dobás leszsajnálom hogy az ESPNU College Town meg sem közelíti színvonalban ezt a játékot...
2011. január 3., 12:00
To start the New Year with a bang, we're doing something we've never done before!
So come and play your favorite games on January 3rd. It's going to be Mega!Newman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
első ultimate pakkocska 😀:cool:
szerk.: plusz Pete Carroll edző; 1x FREE 50% 3pt Field Goal meccsenként. Az edzők szerződése meddig tart?
több mint 13 éve
valami nagy dobás lesz2011. január 3., 12:00
To start the New Year with a bang, we're doing something we've never done before!
So come and play your favorite games on January 3rd. It's going to be Mega!
több mint 13 éve
Na, összejött az ultimate, és úgy tűnik, működik a kívánságműsor:Ráadásul volt benne Haley, meg egy contract, és ezzel megvan a limited edition-ös acsi 😊
több mint 13 éve
Én ma megnyerem az első Super Bowlt 😊 Ma végigdaráltam 5 v 6 meccset legalább.
több mint 13 éve
Saints és Eagles győzelem kell a 80%-hoz... (az SD, a JAX és/vagy a Dallas igazán nyerhetett volna)JJ Tillernekem is pont ugyanez. holnap meg jöhet az ultimate, és akkor én is leírom, hogy LB és TE kell, ha már Farkynak bejött 😀
több mint 13 éve
Saints és Eagles győzelem kell a 80%-hoz... (az SD, a JAX és/vagy a Dallas igazán nyerhetett volna)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Brigg jött ajándékba nekem is 😊105ezrem van, így már csak szimpla 45re vagyok első "nagy" csomagomtól 😀
több mint 13 éve
Csak kérnem kellett az LB-ket rögtön jött 3 is. 😀 Az 5 játékosból 3 be is fért a kezdőbe: Briggs, Vilma és Gore. 😊Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Én inkább a 25000t választottam. A packal jobban járok. Holnap után kb meg is lesz.
több mint 13 éve
Nekem a 86os Shaun Ellis, kuka...
több mint 13 éve
87es Janikowski érkezett kickernek 😀
több mint 13 éve
na, 5 napos random cardként jött a 94-es Faneca, király 😀 vicces, hogy még így sem ő a legjobb falemberem 😊
több mint 13 éve
szerintem megint 1 hétig, legalábbis remélem mert még csak 115k m van és kéne egy ultimate pack hátha jön normális TE vagy jobb féle LB-kFarkymivel ünnepi, gondolom, lesz egész Szilveszterig. Amúgy nekem is LB meg TE kéne 😛
több mint 13 éve
szerintem megint 1 hétig, legalábbis remélem mert még csak 115k m van és kéne egy ultimate pack hátha jön normális TE vagy jobb féle LB-k
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
akkor meddig vannak az xmas akció?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."