NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
én meg teljesítettem 2 acsit bár nem tudom mit 😀 a lényeg h van 60k-m és ha szerencsém van még egy ultimate pack belefér még az akcióba

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
10tickettet választottam 😊 meg is lett vele a level up meg az ultimate és mindenki befér,de csak egy tényleges ultimate(Gates) volt benne :/

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
összeszarom magam. Haley 10k, és annyit tud, hogy 5 ticketed lehet 4 helyett. nevetséges, nem is pazarlok rá szerződéstSzobi22
Szerintem Haley sokkal jobb. Így csak 10 óránként kell ránézned 8 óra helyett.
Egyébként szerintem is nagyon színvonalas játék, és tetszik, hogy mindig fejlesztik 😊

Ez a Pro League 2 meg sokkal jobb, mint az első. Mondjuk látszik, hogy jobb, a Steelers a 32. 😀tenorx
Pro League-ra kapsz valamit?
amúgy edzőknél nekem WhiteHair van ugyanaz mind haley csak 7-ig felmegy. És a vicc hogy csak contract cardba került mert volt belőle egy rakat.eaglesmcnabb
Elsőért 17ezer pénzt meg xpt kaptam.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
4000 vagy 3 playfish 😊gamerkr
összeszarom magam. Haley 10k, és annyit tud, hogy 5 ticketed lehet 4 helyett. nevetséges, nem is pazarlok rá szerződéstSzobi22
Egyébként szerintem is nagyon színvonalas játék, és tetszik, hogy mindig fejlesztik 😊

Ez a Pro League 2 meg sokkal jobb, mint az első. Mondjuk látszik, hogy jobb, a Steelers a 32. 😀tenorx
Pro League-ra kapsz valamit?
amúgy edzőknél nekem WhiteHair van ugyanaz mind haley csak 7-ig felmegy. És a vicc hogy csak contract cardba került mert volt belőle egy rakat.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
az szép, jó kis pack, ketten beférnének hozzám is. Az edzők szerződése meg ugyanolyan, mint a játékosoké, tehát 4 nap. Carroll amúgy mennyibe kerül miután unlockolod?Szobi22

Ez a Pro League 2 meg sokkal jobb, mint az első. Mondjuk látszik, hogy jobb, a Steelers a 32. 😀
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
szerk.: plusz Pete Carroll edző; 1x FREE 50% 3pt Field Goal meccsenként. Az edzők szerződése meddig tart?gamerkr
az szép, jó kis pack, ketten beférnének hozzám is. Az edzők szerződése meg ugyanolyan, mint a játékosoké, tehát 4 nap. Carroll amúgy mennyibe kerül miután unlockolod?Szobi22
összeszarom magam. Haley 10k, és annyit tud, hogy 5 ticketed lehet 4 helyett. nevetséges, nem is pazarlok rá szerződést

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 704 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
szerk.: plusz Pete Carroll edző; 1x FREE 50% 3pt Field Goal meccsenként. Az edzők szerződése meddig tart?gamerkr
4000 vagy 3 playfish 😊

több mint 13 éve
az szép, jó kis pack, ketten beférnének hozzám is. Az edzők szerződése meg ugyanolyan, mint a játékosoké, tehát 4 nap. Carroll amúgy mennyibe kerül miután unlockolod?

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
valami nagy dobás lesz
2011. január 3., 12:00
To start the New Year with a bang, we're doing something we've never done before!

So come and play your favorite games on January 3rd. It's going to be Mega!Newman
sajnálom hogy az ESPNU College Town meg sem közelíti színvonalban ezt a játékot...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 704 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
első ultimate pakkocska 😀

:cool:

szerk.: plusz Pete Carroll edző; 1x FREE 50% 3pt Field Goal meccsenként. Az edzők szerződése meddig tart?

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
valami nagy dobás lesz
2011. január 3., 12:00
To start the New Year with a bang, we're doing something we've never done before!

So come and play your favorite games on January 3rd. It's going to be Mega!

több mint 13 éve
Na, összejött az ultimate, és úgy tűnik, működik a kívánságműsor:

Ráadásul volt benne Haley, meg egy contract, és ezzel megvan a limited edition-ös acsi 😊

több mint 13 éve
Én ma megnyerem az első Super Bowlt 😊 Ma végigdaráltam 5 v 6 meccset legalább.
több mint 13 éve
Saints és Eagles győzelem kell a 80%-hoz... (az SD, a JAX és/vagy a Dallas igazán nyerhetett volna)JJ Tiller
nekem is pont ugyanez. holnap meg jöhet az ultimate, és akkor én is leírom, hogy LB és TE kell, ha már Farkynak bejött 😀

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Saints és Eagles győzelem kell a 80%-hoz... (az SD, a JAX és/vagy a Dallas igazán nyerhetett volna)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Brigg jött ajándékba nekem is 😊
105ezrem van, így már csak szimpla 45re vagyok első "nagy" csomagomtól 😀
több mint 13 éve
Csak kérnem kellett az LB-ket rögtön jött 3 is. 😀 Az 5 játékosból 3 be is fért a kezdőbe: Briggs, Vilma és Gore. 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Én inkább a 25000t választottam. A packal jobban járok. Holnap után kb meg is lesz.

több mint 13 éve
90-es Sidney Rice, kevés 😕

több mint 13 éve
Nekem a 86os Shaun Ellis, kuka...
több mint 13 éve
87es Janikowski érkezett kickernek 😀

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
na, 5 napos random cardként jött a 94-es Faneca, király 😀 vicces, hogy még így sem ő a legjobb falemberem 😊
több mint 13 éve
szerintem megint 1 hétig, legalábbis remélem mert még csak 115k m van és kéne egy ultimate pack hátha jön normális TE vagy jobb féle LB-kFarky
mivel ünnepi, gondolom, lesz egész Szilveszterig. Amúgy nekem is LB meg TE kéne 😛

több mint 13 éve
szerintem megint 1 hétig, legalábbis remélem mert még csak 115k m van és kéne egy ultimate pack hátha jön normális TE vagy jobb féle LB-k

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
akkor meddig vannak az xmas akció?

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."