NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Én reménykedek hogy lesz benne 😊

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Én már egy hónapja legalább QBért sírok. És egy sem volt 😕 Nekem az a gondom a Platinum packkal, hogy azok a játékosok már nem nagyon férnének be. Max 1-2 posztra.

több mint 13 éve
Na ha a többségnek be bejött én is leírom mi kéne 😊
QB,OL,S,DT,K

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Van ilyen, majd a következő jobb lesz 😊
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
2 perc és ultimate nyitás akkor mégegyszer fontossági sorrendben: TE, QB, RB, DT
hát én most hagytam abba ajátékot.
az egyetlen 92+os Bailey aki már megvan ezen kívül: egy szar CB, egy még szarabb Kicker, és egy Barnett aki szintén nem upregade. :mad:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Én is nyitottam, meg az ötödik napi extra is összejött, de hát nem éppen repkedek. Jött felesleges posztra WR-RB, OL se annyira kellett volna, ami jó az a CB és S, aki érkezett. K-em fos, de hát leszarom, ellenben elég azvaró, hogy most már a 85-ös csapatom QB-ja a 60-as JT Sullivan 😀deny79
Ez kellemetlen 😊
Én is hasonló cipőben járok.
A QB-m a csapatom leggyengéb pontja jelenleg Billy Volek 67.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én is nyitottam, meg az ötödik napi extra is összejött, de hát nem éppen repkedek. Jött felesleges posztra WR-RB, OL se annyira kellett volna, ami jó az a CB és S, aki érkezett. K-em fos, de hát leszarom, ellenben elég azvaró, hogy most már a 85-ös csapatom QB-ja a 60-as JT Sullivan 😀
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
A mai nappal "kennel dogz" nevű csapatomat átneveztem "Wild Tractors"-ra...
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
betojok ha bejön 😊
TE, QB, RB, DT

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Azt hiszem holnapra marad az Ultimate-nyitás, ma már nem jön össze elég pénz rá, pedig kiszedtem a 25k-t is.
Na mindegy, beírom a kívánságlistát, többeknek bejött már 😀

Fontossági sorrendben: OL, WR, DT, KBálesz
Na, csak összejött még ma este a pénz rá 😊
OL-t írtam legégetőbb neednek, erre ezt nyitottam:

😀

Ha ezen múlik, máskor is beírom előtte 😊

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Nekem se volt valami jó, nekem Cedric Griffin jött 82-es plusz ő már meg van, így elment az 5 naposom ilyenre 😊habib
Mondjuk én nem bántam meg mert coinom úgyis van bőven, így meg legalább mégis van egy 80+os kártyám. Ezen kívül van egy arany TE-m, a többi mind 50-70 közötti. Persze jobban örültem volna ha 90+os kártyát dob, de ez van. Remélem még egy 5 napos bónusz bele fog még férni az akcióba. :/
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ez csak szerintem óriási mocsokság? még jó, hogy legalább a +92-es kártya garantálva van most...

JJ Tiller
én a platinumot ajánlom mindenkinek. 2 platinumban összességében jobb játékosok jönnek ki mint egy ultimate-ben, és ugye 10 kártya>5 😊
szerk.: ennél jobb platinumot nyitottam.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
5 napos bónusszal 81-es Cason. 😀 Szarabbul ki se jöhettem volna belőle. 😀süti
Nekem se volt valami jó, nekem Cedric Griffin jött 82-es plusz ő már meg van, így elment az 5 naposom ilyenre 😊

több mint 13 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
Komolyan mondom, mi habi már a játék, 9cel nagyobb az overallom, de nem, 3x eddig egyszer sem sikerült megverni ezt a gyökeret... Mindegy, kicsit már irritáló, lehet, hogy a mostani 73k-t nem dagasztom 90k-ig, eleve 3 napom van még egy ochocinco bonusból, szóval lehet inkább megveszem SP-t 50k-ból, ha már jött olyan kártya...
Tényleg, az ha egyszer ki lett fizetve, utána elveszik?

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
5 napos bónusszal 81-es Cason. 😀 Szarabbul ki se jöhettem volna belőle. 😀
Viszont összejött az underdog öcsi meg takarítás közbe lenyomtam 15 practice-t, így az is adott XP-t meg coint. Már van 100k-m, de nem akarom ellőni gold packra, inkább megpróbálom kibekkelni azt a 4 szintet és akkor veszek belőle platinum packot... Egy jó 10-essel még így is erősebb vagyok.
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Azt hiszem holnapra marad az Ultimate-nyitás, ma már nem jön össze elég pénz rá, pedig kiszedtem a 25k-t is.
Na mindegy, beírom a kívánságlistát, többeknek bejött már 😀

Fontossági sorrendben: OL, WR, DT, K

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
ugyanazt lehozom mint múltkor,5 meccs bukó ~69%Newman
jó ne sírj, nekem ez a hét ugye kimaradt, az előző 1-2-n pedig ilyen 55%-os pontossággal toltam 😀

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ugyanazt lehozom mint múltkor,5 meccs bukó ~69%

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
predictorban a 70% 12 meccs ugye?JSanyo
jaJJ Tiller
akkor go eagles 😀

több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
JJ még jól jártál nekem kb 6 csomagban még nem volt 93-nál nagyobb kártya + volt amiben csak platinák voltak ráadásul még bónusz kártya sem
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
ez csak szerintem óriási mocsokság? még jó, hogy legalább a +92-es kártya garantálva van most...

JJ Tiller
nálam is max 1-2 ultimate kártya szokott lenni a pakkban..
elég nagy szemétség

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
predictorban a 70% 12 meccs ugye?JSanyo
ja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
predictorban a 70% 12 meccs ugye?

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
elfelejtettem predictort nyomni erre a hétre 😀
mondjuk kapásból van 4-5 meccs, amit elbuktam volna, de azért nem lett volna hátrány, ha nem felejtem el 😀Stez
nekem már csak egy Eagles győzelem kellene a 80% eléréséhez...JJ Tiller
Én ha így haladok, akkor azt a 80-at a superbowl hétvégéjén érem el 😀 vagy akkor se 😮