NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
171
13
19:00
RedZone week 12
85
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
82
9
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
67
15
Washington Commanders - Dallas Cowboys
59
11
Houston Texans - Tennessee Titans
24
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Én már egy hónapja legalább QBért sírok. És egy sem volt 😕 Nekem az a gondom a Platinum packkal, hogy azok a játékosok már nem nagyon férnének be. Max 1-2 posztra.
több mint 13 éve
Na ha a többségnek be bejött én is leírom mi kéne 😊QB,OL,S,DT,K
több mint 13 éve
Van ilyen, majd a következő jobb lesz 😊
több mint 13 éve
2 perc és ultimate nyitás akkor mégegyszer fontossági sorrendben: TE, QB, RB, DThát én most hagytam abba ajátékot.
az egyetlen 92+os Bailey aki már megvan ezen kívül: egy szar CB, egy még szarabb Kicker, és egy Barnett aki szintén nem upregade. :mad:
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Én is nyitottam, meg az ötödik napi extra is összejött, de hát nem éppen repkedek. Jött felesleges posztra WR-RB, OL se annyira kellett volna, ami jó az a CB és S, aki érkezett. K-em fos, de hát leszarom, ellenben elég azvaró, hogy most már a 85-ös csapatom QB-ja a 60-as JT Sullivan 😀deny79Ez kellemetlen 😊
Én is hasonló cipőben járok.
A QB-m a csapatom leggyengéb pontja jelenleg Billy Volek 67.
több mint 13 éve
Én is nyitottam, meg az ötödik napi extra is összejött, de hát nem éppen repkedek. Jött felesleges posztra WR-RB, OL se annyira kellett volna, ami jó az a CB és S, aki érkezett. K-em fos, de hát leszarom, ellenben elég azvaró, hogy most már a 85-ös csapatom QB-ja a 60-as JT Sullivan 😀
több mint 13 éve
A mai nappal "kennel dogz" nevű csapatomat átneveztem "Wild Tractors"-ra...
több mint 13 éve
betojok ha bejön 😊TE, QB, RB, DT
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Azt hiszem holnapra marad az Ultimate-nyitás, ma már nem jön össze elég pénz rá, pedig kiszedtem a 25k-t is.Na, csak összejött még ma este a pénz rá 😊
Na mindegy, beírom a kívánságlistát, többeknek bejött már 😀
Fontossági sorrendben: OL, WR, DT, KBálesz
OL-t írtam legégetőbb neednek, erre ezt nyitottam:
😀
Ha ezen múlik, máskor is beírom előtte 😊
több mint 13 éve
Nekem se volt valami jó, nekem Cedric Griffin jött 82-es plusz ő már meg van, így elment az 5 naposom ilyenre 😊habibMondjuk én nem bántam meg mert coinom úgyis van bőven, így meg legalább mégis van egy 80+os kártyám. Ezen kívül van egy arany TE-m, a többi mind 50-70 közötti. Persze jobban örültem volna ha 90+os kártyát dob, de ez van. Remélem még egy 5 napos bónusz bele fog még férni az akcióba. :/
több mint 13 éve
ez csak szerintem óriási mocsokság? még jó, hogy legalább a +92-es kártya garantálva van most...én a platinumot ajánlom mindenkinek. 2 platinumban összességében jobb játékosok jönnek ki mint egy ultimate-ben, és ugye 10 kártya>5 😊
JJ Tiller
szerk.: ennél jobb platinumot nyitottam.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
5 napos bónusszal 81-es Cason. 😀 Szarabbul ki se jöhettem volna belőle. 😀sütiNekem se volt valami jó, nekem Cedric Griffin jött 82-es plusz ő már meg van, így elment az 5 naposom ilyenre 😊
több mint 13 éve
Komolyan mondom, mi habi már a játék, 9cel nagyobb az overallom, de nem, 3x eddig egyszer sem sikerült megverni ezt a gyökeret... Mindegy, kicsit már irritáló, lehet, hogy a mostani 73k-t nem dagasztom 90k-ig, eleve 3 napom van még egy ochocinco bonusból, szóval lehet inkább megveszem SP-t 50k-ból, ha már jött olyan kártya...Tényleg, az ha egyszer ki lett fizetve, utána elveszik?
több mint 13 éve
5 napos bónusszal 81-es Cason. 😀 Szarabbul ki se jöhettem volna belőle. 😀Viszont összejött az underdog öcsi meg takarítás közbe lenyomtam 15 practice-t, így az is adott XP-t meg coint. Már van 100k-m, de nem akarom ellőni gold packra, inkább megpróbálom kibekkelni azt a 4 szintet és akkor veszek belőle platinum packot... Egy jó 10-essel még így is erősebb vagyok.
több mint 13 éve
Azt hiszem holnapra marad az Ultimate-nyitás, ma már nem jön össze elég pénz rá, pedig kiszedtem a 25k-t is.Na mindegy, beírom a kívánságlistát, többeknek bejött már 😀
Fontossági sorrendben: OL, WR, DT, K
több mint 13 éve
ugyanazt lehozom mint múltkor,5 meccs bukó ~69%Newmanjó ne sírj, nekem ez a hét ugye kimaradt, az előző 1-2-n pedig ilyen 55%-os pontossággal toltam 😀
több mint 13 éve
akkor go eagles 😀predictorban a 70% 12 meccs ugye?JSanyojaJJ Tiller
több mint 13 éve
JJ még jól jártál nekem kb 6 csomagban még nem volt 93-nál nagyobb kártya + volt amiben csak platinák voltak ráadásul még bónusz kártya sem
több mint 13 éve
ez csak szerintem óriási mocsokság? még jó, hogy legalább a +92-es kártya garantálva van most...nálam is max 1-2 ultimate kártya szokott lenni a pakkban..
JJ Tiller
elég nagy szemétség
több mint 13 éve
predictorban a 70% 12 meccs ugye?JSanyoja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ez csak szerintem óriási mocsokság? még jó, hogy legalább a +92-es kártya garantálva van most...---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én ha így haladok, akkor azt a 80-at a superbowl hétvégéjén érem el 😀 vagy akkor se 😮elfelejtettem predictort nyomni erre a hétre 😀nekem már csak egy Eagles győzelem kellene a 80% eléréséhez...JJ Tiller
mondjuk kapásból van 4-5 meccs, amit elbuktam volna, de azért nem lett volna hátrány, ha nem felejtem el 😀Stez