NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
153
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
72
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
65
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
42
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
19
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Várjak ultimate-ig(még 70k) v. vegyek most platinumot?Lakinem tudom milyen nyomós indok ez így neked:
Andre Johnson egyértelmű upgrade, így Reggie wayne-nel 98-96 az elkapósorom,
Weawer épphogy jobb, de befért,
Brackett befért, de épphogy,
Joseph-et másodszorra kaptam meg... 😕
Durant meg nem.
több mint 13 éve
Várjak ultimate-ig(még 70k) v. vegyek most platinumot?Lakién a helyedben biztos, hogy várnék, bár mondjuk nem ugyanaz a csapatunk. meg ha 70k hiányzik, még bőven belefér az akcióba
több mint 13 éve
Várjak ultimate-ig(még 70k) v. vegyek most platinumot?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
olyan rémálmom volt,beszartokPM platinum? 😮
nyitottam egy ultimate packot és 4 platinum kártya volt benne,de ilyenek,hogy P.Manning (97-es),Ray Lewis (96),de platinum volt mindkettő és olyan szarul éreztem magam emiatt,felkelltem és így eltűnődtem....
ez már nevezhető függőségnek? 😂Newman
am igen 😀
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
olyan rémálmom volt,beszartoknyitottam egy ultimate packot és 4 platinum kártya volt benne,de ilyenek,hogy P.Manning (97-es),Ray Lewis (96),de platinum volt mindkettő és olyan szarul éreztem magam emiatt,felkelltem és így eltűnődtem....
ez már nevezhető függőségnek? 😂
több mint 13 éve
ink. Sexy-Rexy-t (expired) 😀Alualu franchise DT.Seneca Wallace 😀tenorxCarson Palmer 😀 ha megkapnám se raknám be. 😀
Alualu 😀Laki
Egyébként ha nem jó Palmer berakom Flaccot neked. Vagy Staffordot 😀tenorx
több mint 13 éve
Alualu franchise DT.Carson Palmer 😀 ha megkapnám se raknám be. 😀a köv. Ultmate nyitásig 😉Seneca Wallace 😀tenorx
😀Laki
Alualu 😀Laki
Egyébként ha nem jó Palmer berakom Flaccot neked. Vagy Staffordot 😀
több mint 13 éve
Carson Palmer 😀 ha megkapnám se raknám be. 😀Seneca Wallace 😀tenorxNem baj Laki, az offensem viszont alázzá a tiedet 😛 A defense meg ugyanolyan szinten van 😀tenorxa köv. Ultmate nyitásig 😉
😀Laki
Alualu 😀
több mint 13 éve
Seneca Wallace 😀Nem baj Laki, az offensem viszont alázzá a tiedet 😛 A defense meg ugyanolyan szinten van 😀tenorxa köv. Ultmate nyitásig 😉
😀Laki
több mint 13 éve
Nem baj Laki, az offensem viszont alázzá a tiedet 😛 A defense meg ugyanolyan szinten van 😀tenorxa köv. Ultmate nyitásig 😉
😀
több mint 13 éve
Nem baj Laki, az offensem viszont alázzá a tiedet 😛 A defense meg ugyanolyan szinten van 😀
több mint 13 éve
😂ebben nem tudom mi a vicces,ez csak egy kurva nagy arcoskodás 😛Newmanvicces h 2-en férnének be a kezdőbe. .)Laki
Szerintem egész jó lett 😊tenorx
több mint 13 éve
ebben nem tudom mi a vicces,ez csak egy kurva nagy arcoskodás 😛vicces h 2-en férnének be a kezdőbe. .)Laki
több mint 13 éve
Nekem a 90es Millert cserélte, de upgrade 😛 A két corner egy 83-88 duót váltott, Urlacher meg a 82es Spencert.
több mint 13 éve
vicces h 2-en férnének be a kezdőbe. .)
több mint 13 éve
Davis nagy segítség lenne nekem is
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Na most a Super Bowl megnyerése a cél 😊Még 8 meccs van hátra, most nagyon rá gyúrok 😊
több mint 13 éve
észrevettem hogyha saját pontszerzésnél használom kb 80%-ban bejön, ha az ellenfél pontszerzésekor akkor olyan 20%-ban jön be. persze lehet hogy csak véletlen.Jets: pipa Hail Mary gamechangerrel meg egy Kickoff Returnnel. :/én egyre jobban szeretem ezt a játékot: az egyik meccsen 5 gamechangert használtam fel, és egyik se jött be...JJ Tiller
tényleg SB-ért mi jár?Laki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Itt mindenki ultimate packokat nyitogat,nekem még a gold is upgrade...Még én is az elején járok, csak 13-as vagyok. Gold packot viszont nem nyitottam még, inkább kivárom még azt a másfél szintet és akkor veszek platinumot.
A legutóbbinál például 5/5 játékos fért be.
Jó igaz,kaptam egy platinumos játékost is.Bazzani
több mint 13 éve
Itt mindenki ultimate packokat nyitogat,nekem még a gold is upgrade...A legutóbbinál például 5/5 játékos fért be.
Jó igaz,kaptam egy platinumos játékost is.
több mint 13 éve
Jets: pipa Hail Mary gamechangerrel meg egy Kickoff Returnnel. :/én egyre jobban szeretem ezt a játékot: az egyik meccsen 5 gamechangert használtam fel, és egyik se jött be...
tényleg SB-ért mi jár?Laki
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Jets: pipa Hail Mary gamechangerrel meg egy Kickoff Returnnel. :/tényleg SB-ért mi jár?
több mint 13 éve
Will Smith (90) DE jött 5. napi ultimate-ként 😀gamerkrŐ javítja a csapatmorált, mert mindig lesz élő zene az öltözőben... 😀
több mint 13 éve
Will Smith (90) DE jött 5. napi ultimate-ként 😀