NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
116
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
56
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
50
13
22:25
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
na végre meglesz a 70%-os acsi (stl győzelemmel még a 80% is meglenne, de az már megvan korábbról 😊 )kaszoha 80%megvan korábbról,akkor a 70-nek is megkellett lennie
több mint 13 éve
na végre meglesz a 70%-os acsi (stl győzelemmel még a 80% is meglenne, de az már megvan korábbról 😊 )
több mint 13 éve
Összekuporgattam nagy nehezen 90-ezret. (18. szinten vagyok és vagy a 11. szezonom... csak hogy tudjátok hol járok)Hány Cornered van a kezdőben? 😀
1. Eric Weddle, S 85 /San Diego/
2. Josh Wilson CB 82 /Seatlle/
3. Ronald Barthel CB 81 /St. Louis/
4. Brandon Flowers CB 85 /Kansas City/
5. Chris Williams OL 82 /Chicago/
Értelemszerűen mindegyik kezdő.
Ventura
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ja értem. ha "szarban" vagyok akkor ezzel minden meccsen 1 alkalommal lehet bónusz 7pontot szerezni.Nem, ha szarban vagy egyszer nyomhatod be, nem minden meccsen 😀rihuEgyszer.tenorxbenyomod, és kapsz 7 pontotSzobi22
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ja értem. ha "szarban" vagyok akkor ezzel minden meccsen 1 alkalommal lehet bónusz 7pontot szerezni.benyomod, és kapsz 7 pontotSzobi22ez a kickoff return cucc hogy működik amit használtok meccsen? nemvágom a cuccost.rihuEgyszer.tenorx
több mint 13 éve
benyomod, és kapsz 7 pontotez a kickoff return cucc hogy működik amit használtok meccsen? nemvágom a cuccost.rihuEgyszer.tenorx
több mint 13 éve
ez a kickoff return cucc hogy működik amit használtok meccsen? nemvágom a cuccost.rihuEgyszer.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez a kickoff return cucc hogy működik amit használtok meccsen? nemvágom a cuccost.
több mint 13 éve
Összekuporgattam nagy nehezen 90-ezret. (18. szinten vagyok és vagy a 11. szezonom... csak hogy tudjátok hol járok)1. Eric Weddle, S 85 /San Diego/
2. Josh Wilson CB 82 /Seatlle/
3. Ronald Barthel CB 81 /St. Louis/
4. Brandon Flowers CB 85 /Kansas City/
5. Chris Williams OL 82 /Chicago/
Értelemszerűen mindegyik kezdő. Azthittem már hogy nem lesz OL :-S
Játékosaim (a mostani platinum nincs benne értelemszerűen):
K-60
RB-78-77
WR-65-59
OL-78-65-65-64-63
TE-63
QB-61-62
DE-81-78
DT-87-76
LB-79-65-64
S-65-62
CB-74-65
Szóval erősen kéne már végre WR, TE... de az OL is lassan kutya lesz... A védőfal fajintos. LB-re is kaphatnék még egy jó kártyát. Szóval ezzel a húzással jelentős tuningolás a CB,S poszton. Hát a QB poszt... nem bezsélek róla -_- Várom már nagyon hogy mikor lesz qb kártyám
több mint 13 éve
Na, meglett a pénz, nyitottam is ultimatet, de nem tett boldoggá:Gurode és Steinbach jött az OL-be, mindketten 92-esek, egy 90-es és egy 91-es helyére(egyik ráadásul már megvolt collectionben). Rajtuk kívül jött Barber(már megvolt collectionben), Al Harris, meg még egy platinum 😕. de legalább össze tudtam trükközni a 100-as acsit collectionnél
több mint 13 éve
Nem kell sok, alig kell használnom és csak a pro ligába kell hála 😊meccsenként hányat nyomsz? 😀Lakiazt hogy? 85-ös team ratinggel?? 😮LakiMost csak a super bowl a cél és csak arra koncentrálok és kickoff return td-vel 😊habib
több mint 13 éve
meccsenként hányat nyomsz? 😀Most csak a super bowl a cél és csak arra koncentrálok és kickoff return td-vel 😊habibLéci küldjetek már Fanokat 😊azt hogy? 85-ös team ratinggel?? 😮Laki
Super bowl-hoz kell, már nem sok. Köszi 😊habib
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Most csak a super bowl a cél és csak arra koncentrálok és kickoff return td-vel 😊Léci küldjetek már Fanokat 😊azt hogy? 85-ös team ratinggel?? 😮Laki
több mint 13 éve
Léci küldjetek már Fanokat 😊azt hogy? 85-ös team ratinggel?? 😮
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Léci küldjetek már Fanokat 😊Super bowl-hoz kell, már nem sok. Köszi 😊
több mint 13 éve
Én venném, mert 20as szinttől vehetsz csak ultimeta-t, bár a 79-es ratinggel el lehet addig vergődni.deny79Ezen agyalok, mert én goldot se vettem. Viszont győzött a kiváncsiságom és nyitottam egy újabb platinumot.
Levitre 79 OL
McNiell 89 OL
Warren 84 DE
Clements 84 CB
Moss 84 WR
Egész jó, mert OL és WR volt eddig a leggyengébb, viszont már ez a 2. platinum CB aki nem fér be...
több mint 13 éve
Lvl 15 vagyok, 79-es team ratinggel, 6 platinum kártyám van, a többi nagyrészt silver.Én venném, mert 20as szinttől vehetsz csak ultimeta-t, bár a 79-es ratinggel el lehet addig vergődni.
Érdemes most elkölteni még egy platinum csomagra (pont megvan a 91k) vagy inkább rakjak félre valami másra?süti
több mint 13 éve
Lvl 15 vagyok, 79-es team ratinggel, 6 platinum kártyám van, a többi nagyrészt silver.Érdemes most elkölteni még egy platinum csomagra (pont megvan a 91k) vagy inkább rakjak félre valami másra?
több mint 13 éve
végül én is elköltöttem egy kicsit az arany tartalékból és félig jó lett félig szívás3 ulitimate Briggs, Ocho és Collins
2 platina Webster és egy random falember
megint nem volt 93-asnál nagyobb ráadásul Briggs már megvolt, de végre lecserélhettem az egyik ezüst safetym és a szintén ezüst cornerem egy már normális játékosra így azért nem olyan rossz a 2/5 arány csak sajna nem lett edzőm
több mint 13 éve
Ronde Barber (84-es) jött az 5 napos búnusszal. Természetesen nincs cornerem 91 alatt...legalább ő lett az 50. a kollekcióban, így jött egy achi. 😊
több mint 13 éve
engem is kinyalatott egy 5-tel gyengébb 38-0-ra,de mind1....Na már csak a Colts meg a Saints van a Pro ligából 😊játszhatsz SB-t egy All-NFL team ellen, ha az is megvan, pénzt, xpt meg ticketet.
Ha meg nyerem mit kapok?habib
viszont tényleg elmegy mostmár ez a játék a p*csába: ma lejátszottam 6 meccset nálam 4-5-el gyengébb csapatok ellen, és egyet sem húztam be, úgy, hogy még gamechangert is használtam
1/8, ez tényleg nevetségesSzobi22
am gyorsan kivettem a 25000-et,nehogy beszopjam ezt az akciót 😛
így már csak 15k kell az ultimatehez
több mint 13 éve
nyitottam egy Ultimate packot megint, full fos.. 91-es Ocho már megvan, 92-es Gurode és 85-ös Diem fért be a kezdőbe, rajtuk kívül kaptam 86-os DT-t és 81-es, illetve 84-es OL-t, egyik se fér be.. Na meg Haileyt. FOs
több mint 13 éve
Köszi szépen 😊Na már csak a Colts meg a Saints van a Pro ligából 😊játszhatsz SB-t egy All-NFL team ellen, ha az is megvan, pénzt, xpt meg ticketet.Szobi22
Ha meg nyerem mit kapok?habib
több mint 13 éve
ilyen volt nálam is egyszer korábban, de frissítés szerencsére megoldottakaszosajnos nem 😕
több mint 13 éve
Látom egyre többen játszunk. Akinél még nem vagyok fent az jelöljön nyugodtan (adam balint kovacs) 😉