NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
na végre meglesz a 70%-os acsi (stl győzelemmel még a 80% is meglenne, de az már megvan korábbról 😊 )kaszo
ha 80%megvan korábbról,akkor a 70-nek is megkellett lennie

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
na végre meglesz a 70%-os acsi (stl győzelemmel még a 80% is meglenne, de az már megvan korábbról 😊 )
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Összekuporgattam nagy nehezen 90-ezret. (18. szinten vagyok és vagy a 11. szezonom... csak hogy tudjátok hol járok)

1. Eric Weddle, S 85 /San Diego/
2. Josh Wilson CB 82 /Seatlle/
3. Ronald Barthel CB 81 /St. Louis/
4. Brandon Flowers CB 85 /Kansas City/
5. Chris Williams OL 82 /Chicago/

Értelemszerűen mindegyik kezdő.
Ventura
Hány Cornered van a kezdőben? 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
ja értem. ha "szarban" vagyok akkor ezzel minden meccsen 1 alkalommal lehet bónusz 7pontot szerezni.
Egyszer.tenorx
benyomod, és kapsz 7 pontotSzobi22
rihu
Nem, ha szarban vagy egyszer nyomhatod be, nem minden meccsen 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ja értem. ha "szarban" vagyok akkor ezzel minden meccsen 1 alkalommal lehet bónusz 7pontot szerezni.
ez a kickoff return cucc hogy működik amit használtok meccsen? nemvágom a cuccost.rihu
Egyszer.tenorx
benyomod, és kapsz 7 pontotSzobi22
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
ez a kickoff return cucc hogy működik amit használtok meccsen? nemvágom a cuccost.rihu
Egyszer.tenorx
benyomod, és kapsz 7 pontot

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Egyszer.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez a kickoff return cucc hogy működik amit használtok meccsen? nemvágom a cuccost.
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 128 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Összekuporgattam nagy nehezen 90-ezret. (18. szinten vagyok és vagy a 11. szezonom... csak hogy tudjátok hol járok)

1. Eric Weddle, S 85 /San Diego/
2. Josh Wilson CB 82 /Seatlle/
3. Ronald Barthel CB 81 /St. Louis/
4. Brandon Flowers CB 85 /Kansas City/
5. Chris Williams OL 82 /Chicago/

Értelemszerűen mindegyik kezdő. Azthittem már hogy nem lesz OL :-S

Játékosaim (a mostani platinum nincs benne értelemszerűen):
K-60
RB-78-77
WR-65-59
OL-78-65-65-64-63
TE-63
QB-61-62

DE-81-78
DT-87-76
LB-79-65-64
S-65-62
CB-74-65

Szóval erősen kéne már végre WR, TE... de az OL is lassan kutya lesz... A védőfal fajintos. LB-re is kaphatnék még egy jó kártyát. Szóval ezzel a húzással jelentős tuningolás a CB,S poszton. Hát a QB poszt... nem bezsélek róla -_- Várom már nagyon hogy mikor lesz qb kártyám

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Na, meglett a pénz, nyitottam is ultimatet, de nem tett boldoggá:
Gurode és Steinbach jött az OL-be, mindketten 92-esek, egy 90-es és egy 91-es helyére(egyik ráadásul már megvolt collectionben). Rajtuk kívül jött Barber(már megvolt collectionben), Al Harris, meg még egy platinum 😕. de legalább össze tudtam trükközni a 100-as acsit collectionnél

több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
azt hogy? 85-ös team ratinggel?? 😮Laki
Most csak a super bowl a cél és csak arra koncentrálok és kickoff return td-vel 😊habib
meccsenként hányat nyomsz? 😀Laki
Nem kell sok, alig kell használnom és csak a pro ligába kell hála 😊

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Léci küldjetek már Fanokat 😊
Super bowl-hoz kell, már nem sok. Köszi 😊habib
Most csak a super bowl a cél és csak arra koncentrálok és kickoff return td-vel 😊habib
meccsenként hányat nyomsz? 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Most csak a super bowl a cél és csak arra koncentrálok és kickoff return td-vel 😊

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
azt hogy? 85-ös team ratinggel?? 😮

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Super bowl-hoz kell, már nem sok. Köszi 😊

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Én venném, mert 20as szinttől vehetsz csak ultimeta-t, bár a 79-es ratinggel el lehet addig vergődni.deny79
Ezen agyalok, mert én goldot se vettem. Viszont győzött a kiváncsiságom és nyitottam egy újabb platinumot.
Levitre 79 OL
McNiell 89 OL
Warren 84 DE
Clements 84 CB
Moss 84 WR
Egész jó, mert OL és WR volt eddig a leggyengébb, viszont már ez a 2. platinum CB aki nem fér be...
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Lvl 15 vagyok, 79-es team ratinggel, 6 platinum kártyám van, a többi nagyrészt silver.
Érdemes most elkölteni még egy platinum csomagra (pont megvan a 91k) vagy inkább rakjak félre valami másra?süti
Én venném, mert 20as szinttől vehetsz csak ultimeta-t, bár a 79-es ratinggel el lehet addig vergődni.
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Lvl 15 vagyok, 79-es team ratinggel, 6 platinum kártyám van, a többi nagyrészt silver.
Érdemes most elkölteni még egy platinum csomagra (pont megvan a 91k) vagy inkább rakjak félre valami másra?
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
végül én is elköltöttem egy kicsit az arany tartalékból és félig jó lett félig szívás
3 ulitimate Briggs, Ocho és Collins
2 platina Webster és egy random falember

megint nem volt 93-asnál nagyobb ráadásul Briggs már megvolt, de végre lecserélhettem az egyik ezüst safetym és a szintén ezüst cornerem egy már normális játékosra így azért nem olyan rossz a 2/5 arány csak sajna nem lett edzőm
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Ronde Barber (84-es) jött az 5 napos búnusszal. Természetesen nincs cornerem 91 alatt...legalább ő lett az 50. a kollekcióban, így jött egy achi. 😊

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Na már csak a Colts meg a Saints van a Pro ligából 😊
Ha meg nyerem mit kapok?habib
játszhatsz SB-t egy All-NFL team ellen, ha az is megvan, pénzt, xpt meg ticketet.

viszont tényleg elmegy mostmár ez a játék a p*csába: ma lejátszottam 6 meccset nálam 4-5-el gyengébb csapatok ellen, és egyet sem húztam be, úgy, hogy még gamechangert is használtam

1/8, ez tényleg nevetségesSzobi22
engem is kinyalatott egy 5-tel gyengébb 38-0-ra,de mind1....
am gyorsan kivettem a 25000-et,nehogy beszopjam ezt az akciót 😛
így már csak 15k kell az ultimatehez

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
nyitottam egy Ultimate packot megint, full fos.. 91-es Ocho már megvan, 92-es Gurode és 85-ös Diem fért be a kezdőbe, rajtuk kívül kaptam 86-os DT-t és 81-es, illetve 84-es OL-t, egyik se fér be.. Na meg Haileyt. FOs

több mint 13 éve
Na már csak a Colts meg a Saints van a Pro ligából 😊
Ha meg nyerem mit kapok?habib
játszhatsz SB-t egy All-NFL team ellen, ha az is megvan, pénzt, xpt meg ticketet.Szobi22
Köszi szépen 😊

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ilyen volt nálam is egyszer korábban, de frissítés szerencsére megoldottakaszo
sajnos nem 😕

több mint 13 éve
adam3577 Cincinnati Bengals 247 — Bengals fan
Látom egyre többen játszunk. Akinél még nem vagyok fent az jelöljön nyugodtan (adam balint kovacs) 😉