NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
végre egy normális utlimate.Weaver. 90 - > 77 helyére.
Steven Jackson 95 - > 78 helyére.
David Stewart 89 - > 83 helyére.
Owen Daniels 88 - > 68 helyére.
Anthony Spencer 84 nem fért be.
+ harbaugh
+contract.
yeah! .)
Harbaugh-t aktiváltam is gyorsan 😊 jól jön majd a 150%-os money 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Miért ilyen drága az a NFL branding 5 nap alatt nem tudom össze szedni a 100 ezret. Csak ez miatt nem tudok játszanihabibmilyen nfl branding, és mihez kell? 😮
több mint 13 éve
Miért ilyen drága az a NFL branding 5 nap alatt nem tudom össze szedni a 100 ezret. Csak ez miatt nem tudok játszani
több mint 13 éve
Ki mire fogadott? 😛Ki kockáztatta meg a Seattle-t? 😛
NO-SEA --> NO-ra tettem, habár valójában a Seattle-nek szurkolok, de lássuk be, hogy kinek van nagyobb esélye győzni...
BAL-KC --> BAL-ra tettem, habár valójában a Kansas-nek szurkolok, de lássuk be,...
NYJ-IND --> IND-re tettem. Alap, hogy nem teszek csoportriválisra 😀
GB-PHU --> PHU-ra tettem. Nem kérdés, hogy arra teszem ami a második kedvenc csapatom 😊
több mint 13 éve
Valaki tudja, hogy ezek az NFL branding cuccok mire jók?peti46semmire, a stadionod azokkal lesz feldíszítve.
ma 5 napos bónusznak a 91-es Polite jött, aki viszont már megvolt, de collectionbe jó
több mint 13 éve
tenorx arra vigyázz hogy használd ki az időt mert a többlet időt nem viszed át a következő csoportra hanem elveszikOrkÉn is kiszámoltam, hogy így éri meg 😀
Amúgy most 59.750 fannál járok, szóval remélem nem lesz gond a végére.
több mint 13 éve
utolsó heti 109 pontos predictorral meglett az 1000+ pont, úgyhogy kaptam 3 hail mary-t, meg egy 79-es OL-t (nem fért be), remélem PO alatt lesz valami szorzó, akkor talán meglehetne az 1500 is 😊egyébként akik a Pro League 2. szezonjára készülnek, azoknak ajánlom ennek a topiknak az első hozzászólását: http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2090853
Minden le van írva benne, amire szükség lehet az elvégzéséhez, csoportok ideje, csapatok ereje, szükséges stadion upgrade-ek és szurkolók száma, jutalmak stb 😊
és így a predictor jóváírása után meglett a 70%-os acsi, amivel pont kijött egy ultimate ára:
továbbá 1 contract card és Pete Caroll (4000-ért meccsenként 1 fg)
Steve Smith a 69-es Brad Smith helyett hatalmas upgrade, 88-as CB 81-es helyett, 84-es RB pedig egy 81-es helyére ment
Sajnos csak ez az egy contract card-om van, úgyhogy elég Brady sokat fog padozni, de addig is kihasználom hogy van 😀
(első meccsen kikaptam 48-10-re, lol?)
több mint 13 éve
még gyorsan vettem még egy ultimatet amig tart az akció lett is benne 3 ultimate aik persze mind megvoltak, de legalább 1 platina safety befért a packbólinkább spórolni fogok mostmár és csak Colts packet veszek majd Manningért ha 50-es leszek 😀
több mint 13 éve
azért, mert hülyeséget írtam 😊. amúgy később majd lesz kevesebb, mint 7 nap (talán 3 a legkevesebb), a SB előtt meg 8 órád lesz (és itt is 3 ticket kell), szóval ott okosan kell csinálnite is figyelj arra, amit Ork írt, hogy minden csoportnál használd ki minél jobban a 4 napot, hogy legyen időd elég fant meg lóvét gyűjteni közben.4? nekem mért van 7?Laki
amúgy meg jöhetne már a Pro League III..Szobi22
több mint 13 éve
4? nekem mért van 7?te is figyelj arra, amit Ork írt, hogy minden csoportnál használd ki minél jobban a 4 napot, hogy legyen időd elég fant meg lóvét gyűjteni közben.az első SB után egyből elindul a timer, vagy csak ha megkezded a második szezon első meccsét?kaszorögtön. - 7 nap.Laki
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
még nincs, de remélem már csak pár napot kell várni
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
pro league 2 után nincs semmi? 😀te is figyelj arra, amit Ork írt, hogy minden csoportnál használd ki minél jobban a 4 napot, hogy legyen időd elég fant meg lóvét gyűjteni közben.az első SB után egyből elindul a timer, vagy csak ha megkezded a második szezon első meccsét?kaszorögtön. - 7 nap.Laki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
na jó kapják be, inkább vittem volna el a 25k-t, ez mi komolyan, azt hittem minimum platinum akció van...ne haragudj, de nagyon jót nevettem ezen a képen. 😊 Amúgy nekem még a gold pack is upgrade tud lenni, és nagyon tudtam örülni a karácsonyi akcióban a 2 platina játékosnak 5.napos kártyaként, jellemző, mind2 a O falba jött.... Valahogy nekem mindig sok idő mire összejön egy arany csomagnyi. 22-s szinten vagyok.
kaszo
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
te is figyelj arra, amit Ork írt, hogy minden csoportnál használd ki minél jobban a 4 napot, hogy legyen időd elég fant meg lóvét gyűjteni közben.rögtön. - 7 nap.Lakiyeah! megvan az SB. jöhet a Pro League 2 😊Lakiaz első SB után egyből elindul a timer, vagy csak ha megkezded a második szezon első meccsét?kaszo
amúgy meg jöhetne már a Pro League III..
több mint 13 éve
rögtön. - 7 nap.yeah! megvan az SB. jöhet a Pro League 2 😊Lakiaz első SB után egyből elindul a timer, vagy csak ha megkezded a második szezon első meccsét?kaszo
több mint 13 éve
yeah! megvan az SB. jöhet a Pro League 2 😊Lakiaz első SB után egyből elindul a timer, vagy csak ha megkezded a második szezon első meccsét?
több mint 13 éve
tenorx arra vigyázz hogy használd ki az időt mert a többlet időt nem viszed át a következő csoportra hanem elveszik
több mint 13 éve
yeah! megvan az SB. jöhet a Pro League 2 😊
több mint 13 éve
Éppen ezért kérdeztem a SBt 😛93-as csapattal végig tudom csinálni a 2. SBig vezető utat Szobi/Farky/aki már megcsinálta? Illetve mennyi fan kell a SBhez?tenorxszerinted miért 70000-es a stadion? 😀
amúgy ha ráviszed a kurzort látod hogy mennyi kell. Jó mondjuk a SB pont nem megjeleníthető.
egyébként szvsz. 93 elég, mert Szablernek is akkora és van 2 gyűrűje.eaglesmcnabb
Köszönöm a válaszokat!
több mint 13 éve
93-as csapattal végig tudom csinálni a 2. SBig vezető utat Szobi/Farky/aki már megcsinálta? Illetve mennyi fan kell a SBhez?tenorxbőven meglehet, nekem most 94es a csapatom akkor még jóval kevesebb volt. 72ezer fan kell hozzá.
Most már jöhetne a Pro League 3, mert betáraztam a game changerekből.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
bármilyen csapattal meg lehet csinálni csak gamechanger kérdése és bármilyen csapattal ki is lehet szívni még a leggyengébbtől is 😊én pl 92-esként már zsinorban 3. alkalommal kapok ki a Cardinastól 10+ ponttal
több mint 13 éve
93-as csapattal végig tudom csinálni a 2. SBig vezető utat Szobi/Farky/aki már megcsinálta? Illetve mennyi fan kell a SBhez?tenorxszerinted miért 70000-es a stadion? 😀
amúgy ha ráviszed a kurzort látod hogy mennyi kell. Jó mondjuk a SB pont nem megjeleníthető.
egyébként szvsz. 93 elég, mert Szablernek is akkora és van 2 gyűrűje.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
93-as csapattal végig tudom csinálni a 2. SBig vezető utat Szobi/Farky/aki már megcsinálta? Illetve mennyi fan kell a SBhez?
több mint 13 éve
ennyi a nagy akció?Newmanennyi. olcsóbban vehetnél olyat, amilyet úgysem fogsz. 😊