NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
16
5
2:20, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
na hányan raktak a Seahawks győzelmére? 😀 😂gamerkrmost se lesz 80%os hetem 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
na hányan raktak a Seahawks győzelmére? 😀 😂
több mint 13 éve
Nem és nem. Ha döntetlen lenne akkor vagy mellérúgja az extra pontot a csapat, vagy csinál egy 2 pontost 😀tenorxnálam volt egyszer, OT lett utána rendesen, és FG-vel dőlt el (javamra)
több mint 13 éve
azt honnan tudom h a Free Agentem milyen poszton lesz majd és hogy ki az?? 😮Lakisehonnan, random adja, már ha Season 2 utáni játékosra gondolsz. Akkor csak az értékét tudod.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
azt honnan tudom h a Free Agentem milyen poszton lesz majd és hogy ki az?? 😮
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Nem és nem. Ha döntetlen lenne akkor vagy mellérúgja az extra pontot a csapat, vagy csinál egy 2 pontost 😀tenorxattól függően hogy a te csapatodról, vagy az ellenfeledről van szó 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nem és nem. Ha döntetlen lenne akkor vagy mellérúgja az extra pontot a csapat, vagy csinál egy 2 pontost 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
két kérdésem lenne:- fant ELADNI nem lehet? 25ös szinten több mint 50ezer van 😀 coinból meg igen kevés van
- vki játszott már döntetlent? 😊
több mint 13 éve
Először 84-esként kikaptam egy 79-estől (belefér),majd 81-esként egy 71-estől,ja és mindkettőtől 1 ponttal,köcsög játék :mad:
több mint 13 éve
Grat süti 😀tenorxKöszi. Viszont most úszott az összes pénzem. 😕 A fekete leves pedig nálam is most következik, már egyre kevesebb az esélye, hogy needre jöjjenek az új kártyák. 😊
Most viszont kikaptam a Jaguarstól 35-6-ra. :o Utána meg nyertem 20-10-re. :/
több mint 13 éve
Én a múltor kikaptam KÉTSZER egy 78as ellen úgy, hogy 91es voltam 😀
több mint 13 éve
Az miért van, hogy 79-s csoportellenfelem 3.djára sem tudom legyőzni? Én 81-s vagyok. (ovr)Amadeus91Olaf beleszólt 😂
több mint 13 éve
Az miért van, hogy 79-s csoportellenfelem 3.djára sem tudom legyőzni? Én 81-s vagyok. (ovr)Amadeus91viccelsz? azzal még bőőven nincs okod panaszra. én 96-os vagyok, és pár napja egymás után 4-szer kaptam ki egy 91-estől, úgy, hogy mindig max edzettségem volt, és még game changert is használtam..
de hogy válaszoljak a kérdésedre: mert elég jó arc a játék 😛
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Az miért van, hogy 79-s csoportellenfelem 3.djára sem tudom legyőzni? Én 81-s vagyok. (ovr)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
No mindjárt ultimate-nyitás. A múltkor bejött, így most is írok listát:És megint bejött 😀
Kellene DT, WR és Kicker. 😊
Remélem legalább az egyik lesz benne 😊Bálesz
+ Mike Smith
+ 2 ticket
Csak Finley és LT nem fért be, a többiek jelentős erősítések.
Így megvan a 90-es rating, plusz megnyertem a 25. ligámat is, lassan összejön a pénz a stadionfejlesztésre is 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Majd ezt is megveszi a zynga és jól elkurják hogy aki éjjelnappal fent van az király
több mint 13 éve
Grat süti 😀
több mint 13 éve
Need volt az OL, LB és DL poszt. Erre ezeket dobta platinumon:Wharton OL 83 (63 helyére)
Amano OL 80 (61 helyére)
Barnett LB 87 (63 helyére)
Posluszny LB 85 (61 helyére)
Williams LB 82 (nem fér be)
😀
Még régebről 5 napos bónuszként jött 88-as Tatupu, így LB-ből elég lett volna kettő is. 😊
több mint 13 éve
Én ma nyitottam egyet, kidobda Favre-ot, QB kérdés megoldva 😊 juppi😊szerk: Basszus, mindjárt visszavonul a kártyája is...😕 fasza...
több mint 13 éve
Collection-be rakást valaki elmondaná, hogy megy? Vagy csak szarni kell rá?Katt a Collectionre,rányomsz az egyik csapatra (lehetőleg olyanra,ahol van kártyád 😀) és akkor elvileg megjelennek alul a kártyáid,innentől csak annyi a dolgod,hogy behúzod a kártyádat arra a helyre,ahol a kártya üres helye van (tehát a csapaton belül megkeresed a játékos kártyájának helyét és ráhuzod az alul lévő kártyádat)
deny79
több mint 13 éve
QB továbbra sem jön, de nem is volt annyira rossz ez a pack.Nick Collins S 93 - 85 helyére
Roddy White WR 93 - Housh helyére (87)
Olin Kreutz OL 86 nem fért be. (az OLem annyira nem is rossz 😊
Leon Hall CB 92 már megvan, de collectionbe jó.
Rey Maualuga LB 84 nem fért be.
Team Ovr. +1
+Del Rio
+2ticket.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Collection-be rakást valaki elmondaná, hogy megy? Vagy csak szarni kell rá?Amúgy én hülye voltam, kezdetben szar kártyáim eladtam olcsóért, akkor még nem voltak collection-ök, aztán meguntam, most meg már vannak 😀
több mint 13 éve
No mindjárt ultimate-nyitás. A múltkor bejött, így most is írok listát:Kellene DT, WR és Kicker. 😊
Remélem legalább az egyik lesz benne 😊
több mint 13 éve
peti46
124
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak csinálni ha új szezon kezdődik. Csak simán újraírják a kártyák tulajdonságait? Vagy teljesen új kártyák lesznek, ezekért meg kapsz egy achievmentet, hogy nemtom volt 200 kártyád az előző szezonban?tenorxSzerintem addigra meg fogjuk unni a játékot. Én legalábbis eddig az összes facebook játékkal így jártam 😀
több mint 13 éve
peti46
124
Mert én mindig jól tippelek 😀Bajban lennél ha nem az 5. héten kezdtem volna 😀
Mondjuk az első hét kimaradt, de látom neked meg vagy 5 és amúgy előttem lennél valszeg, szóval csitt! 😊
egyedül nekem amúgy tényleg ez a 80%-os hiányzik mert az sokat ér, a négy kék kártyás szarság nem érdekel, a 100-as és 105ös szarság meg majd meglesz! 😀Bruce
Nyitottam egy ultimatet. Volt benne 3 OL, + Desean Jackson 91 és James Farrior 89. 2 OL játékos upgrade lett volna. de már meg voltak és a többiek se fértek be :/ De legalább megkaptam Harbaught 😛
Az offensbe már mindenki legalább 90es, defensbe pedig még csak 5-en, úgyhogy jöhetnének már oda is ultimate kártyák 😊