NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Nekem Firefox alatt gecilassú, de tényleg néha 2-3 perceket vár.... Ezért inkább chrome alatt játszok.
több mint 13 éve
inkább az utóbbit javasolnám.Szobi22Én is inkább afelé hajlok, de már van 30 ticketem a hétvégére, úgyhogy a pénzel most jól állok. 😀
Egyébként a játék most másnál se indul el?
szerk.: Csak Opera alatt fagy le, FF-el működik... :/
szerk2.: Restart megoldotta a problémát.
Most pedig akkor nyitok egy platinumot. DL, OL, TE, WR, RB, QB, K posztokra szeretnék kártyákat kapni.
Ezaz! Ismét kaptam 2 CB-t (velük együtt már 5-en vannak a colectionbe), S-t.
Fasano jött TE akinek kereken 1-gyel nagyobb a ratingje, egyedül Palmerrel jártam jól ő 18-al erősebb mint Tebow...
több mint 13 éve
Érdemes úgy ultimate packot venni, hogy van még 7 silver és 3 gold kártyám (többi platinum) a kezdőbe vagy inkább maradjak egy platinum pack és stadion fejlesztés kombónál?sütiinkább az utóbbit javasolnám.
na, nyitottam egy ultimatet még a hétvége előtt, hátha lesz benne jó kis edző. nem volt, és amúgy se egy király csomag(1 ult, 3 plat, 1 limtd):
Ngata (96) -> 89-es Smith helyére (meg neki amúgy is örülök 😀)
Trevor Pryce 85 (kevés)
Sims-Walker 84 (detto)
Sheldon Brown 87 (...)
Marshall 91 (limited, amúgy nem férne be, így a szerződés végéig berakom, lehet két Marshall a csapatban 😛)
több mint 13 éve
Érdemes úgy ultimate packot venni, hogy van még 7 silver és 3 gold kártyám (többi platinum) a kezdőbe vagy inkább maradjak egy platinum pack és stadion fejlesztés kombónál?
több mint 13 éve
Mikor lesz double coin hétvége?Sebii15-16
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Sebii
3 533
Mikor lesz double coin hétvége?
több mint 13 éve
én is nyitottam egy ultimate-et_ez elég fos pack lett :S
Newman CB 87-es (nem fért be sőt már megvolt)
Ryans LB 89 (nem fért be)
Diehl OL 84 (nem fért be)
Gurode OL 92 (befért)
Gamble CB 91 (befért)
jött még Singletary és egy contract card.
Annyi előnye lett a packnak, h meg lett a 95ös overall, de nagyon nem erősödtem tőle :SFarky
nekem most már a stadiont kéne felépítenem, bár még mindig egy rakat needem van
több mint 13 éve
én is nyitottam egy ultimate-et_Newman CB 87-es (nem fért be sőt már megvolt)
Ryans LB 89 (nem fért be)
Diehl OL 84 (nem fért be)
Gurode OL 92 (befért)
Gamble CB 91 (befért)
jött még Singletary és egy contract card.
Annyi előnye lett a packnak, h meg lett a 95ös overall, de nagyon nem erősödtem tőle :S
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
mindjárt nyitás 😊Favre 92 - 72 helyére(végre)
Wayne 96 - 91 helyére
Steinbach 92 - 86 helyére
Rice 90 nem fért be
Hall 92 3szor jön 😀 de 3750-ért el lehet adni
+ contract
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De szar már. Sing 35rugacs pedig az xpnek nem sok értelme van szerintem30000, szóval a double coin hétvégén akár még ez is megérhetiJJ Tillerplusz John Harbaugh, akivel másfélszeres pénzt kapsz a győzelmekért... 2 contract cardba kerül, a double coin weekend során hasznomra válhat majd 😊 WR, TE és K kellene még, amúgy egyre korrektebb a csapatHa pénzért hívod le mennyi?Drabin
JJ Tiller
több mint 13 éve
ultimate pack megint nyitvaez mondjuk volt volt annyira vészes, 3 ultimatet kaptam, 94-es Marshall, Ochi helyére befért, 90-es kicker Hanson, 89-es Akers helyére befért és 94-es Faneca, 85-ös OL helyére befért.. na és platinum 85-ös S Weedle meg befért a 83-mas Chris Harris helyére..
elmegy, legalább azért némi upgrade megvan, bár futóm még mindig nincs, illetve TE-m se
több mint 13 éve
30000, szóval a double coin hétvégén akár még ez is megérhetiplusz John Harbaugh, akivel másfélszeres pénzt kapsz a győzelmekért... 2 contract cardba kerül, a double coin weekend során hasznomra válhat majd 😊 WR, TE és K kellene még, amúgy egyre korrektebb a csapatHa pénzért hívod le mennyi?Drabin
JJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
plusz John Harbaugh, akivel másfélszeres pénzt kapsz a győzelmekért... 2 contract cardba kerül, a double coin weekend során hasznomra válhat majd 😊 WR, TE és K kellene még, amúgy egyre korrektebb a csapatHa pénzért hívod le mennyi?
JJ Tiller
több mint 13 éve
5.napos bónusz kártya Eldra Buckley...csak azt nem értem,hogy kinél nyalt be,hogy magkapja a 68-as ratinget 😛
több mint 13 éve
Amúgy kíváncsi vagyok, mi lesz a 3. szezon után, mert jelenleg csak 3 stadion van a játékban 😊 lehetne egy kis free agency 😀kobalu91eleinte meg csak egy volt, úgyhogy ez nem lesz probléma.
Joey: fogalmam sincs, mennyi volt az első, de arra emlékszem, hogy ha a csoportok megnyeréséért kapott pénzből kivonod a stadion cuccok árát, akkor nem nagyon kapsz pozitív számot. legalábbis nekem így rémlik
habib: igen
több mint 13 éve
Ha nem sikerül időre megcsinálni az egyik csoportot akkor csak a +4 ratingot nem kapom meg?
több mint 13 éve
Amúgy kíváncsi vagyok, mi lesz a 3. szezon után, mert jelenleg csak 3 stadion van a játékban 😊 lehetne egy kis free agency 😀lol nekem 72 kellett emlékszem mert amiatt csúsztam ki majdnem az időből h vennem kellett még fant.72k 😛Farky70 😀. anno nekem is 72-t írtál, de csak 70 sztem
amúgy egy tipp azoknak, akiknek fan kell: küldjetek fant az ismerőseiteknek, és így ha csal élből send backet nyom, akkor fant kaptok.Szobi22
A 3. szezon igazán kezdődhetne már, mert kezdem unni a játékot.Farky
több mint 13 éve
lol nekem 72 kellett emlékszem mert amiatt csúsztam ki majdnem az időből h vennem kellett még fant.70 😀. anno nekem is 72-t írtál, de csak 70 sztema döntőben kell 70k.72k 😛Farky
az elején 4 ezresével nő a minimális létszám divíziónként, a végén már 6-al.eaglesmcnabb
amúgy egy tipp azoknak, akiknek fan kell: küldjetek fant az ismerőseiteknek, és így ha csal élből send backet nyom, akkor fant kaptok.Szobi22
A 3. szezon igazán kezdődhetne már, mert kezdem unni a játékot.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
70 😀. anno nekem is 72-t írtál, de csak 70 sztem72k 😛FarkyTudnátok segíteni,hogy pro league IIhöz átlagban hány szurkoló fog majd kelleni?Még két meccs és bedarálom az Iet,de még csak 31ezer körül állok a fanokból 😕JoeyPortera döntőben kell 70k.
az elején 4 ezresével nő a minimális létszám divíziónként, a végén már 6-al.eaglesmcnabb
amúgy egy tipp azoknak, akiknek fan kell: küldjetek fant az ismerőseiteknek, és így ha csal élből send backet nyom, akkor fant kaptok.
több mint 13 éve
72k 😛Tudnátok segíteni,hogy pro league IIhöz átlagban hány szurkoló fog majd kelleni?Még két meccs és bedarálom az Iet,de még csak 31ezer körül állok a fanokból 😕JoeyPortera döntőben kell 70k.
több mint 13 éve
Tudnátok segíteni,hogy pro league IIhöz átlagban hány szurkoló fog majd kelleni?Még két meccs és bedarálom az Iet,de még csak 31ezer körül állok a fanokból 😕JoeyPortera döntőben kell 70k.
az elején 4 ezresével nő a minimális létszám divíziónként, a végén már 6-al.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Tudnátok segíteni,hogy pro league IIhöz átlagban hány szurkoló fog majd kelleni?Még két meccs és bedarálom az Iet,de még csak 31ezer körül állok a fanokból 😕
több mint 13 éve
lehet csak az akció miatt volt, de nagyon nem jártam jól vele.