Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Na nyitottam az ultimate packot és csak egy platinum volt benne, +Kickoff return TD 😊Karlos Dansby LB 90 (85 helyett )
Haloti Ngata DE 96 (76 helyett, nagy need 😊)
Shawne Merriman LB 87 (65 helyett)
Philip Rivers QB 94 (65 Carr helyett nagyon jóóó 😀 )
Jason Hanson K 90 ( 60 helyett)
Nagyon jól jött most mindenki 😊
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 899
3/4, nekem is a Pats-n ment el..... :/
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szintén zenész. Egyszer szurkolok nekik akkor is kikapnak :Sén is 3/4-gyel zártam, ezután még jobban utálom a patset 😀Farky3/4 leszek, de kárpótol a hazai pálya 😀tenorxvsz szintén,de még bízok a Patsben 😀Newman
több mint 13 éve
Ez nem semmi pack, grat JJ!
több mint 13 éve
Megatron, Ocho, Bironas, Ruud és egy limited Westbrook (négyes achievement bezsákolva) + Del Riojó pack, már csak TE kell igazán 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
én is 3/4-gyel zártam, ezután még jobban utálom a patset 😀3/4 leszek, de kárpótol a hazai pálya 😀tenorxvsz szintén,de még bízok a Patsben 😀Newman
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
3/4 leszek, de kárpótol a hazai pálya 😀tenorxvsz szintén,de még bízok a Patsben 😀
több mint 13 éve
3/4 leszek, de kárpótol a hazai pálya 😀
több mint 13 éve
Nyitottam még egy ultimatet, nem sok jó:Ratliff (94) - 91-es Hampton helyére, többi nem fért be..
Maualuga (84)
Jamaal Brown (91)
Olin Kreutz (86)
Finnegan (93)
több mint 13 éve
Sebii
3 533
Na megvolt az első ultimate nyitásom, hát nem lett az igazi:Casey Hampton 91 DT
Kris Jenkins 94 DT
Shawne Merrimann 87 LB
Josh Brown 87 K (ő mondjuk nagy upgrade volt)
Bobbie Williams OL
több mint 13 éve
2/2 :cool:tenorxha papír meccsek lesznek meg lehet a 80% nekem is 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vicc h még mindig ilyen fos a csapatom pedig most nyitottam egy platinumot. a következő csomag tuti ultimate lesz már
több mint 13 éve
2/2 :cool:
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Platinum: Sellers 84 - 79-es Spiller helyére
Evans 82 - collection
Cutler 83 - 77-es Smith helyére
Sanchez 82 - collection
Olsen 84 - 80-as Fasano helyére
hát és én még azt hittem meg fog szopatni.... 😂
több mint 13 éve
hát, ez se volt nagyon király:Casey Hampton (megvan)
Babineux (plat)
Roddy White (kevés)
Sedrick Ellis(pla)
Heath Miller(kevés)
+Tomlin - persze most jön ki, amikor nincs rá pénzem, mire lesz, addigra meg már nem éri meg..
+contract
több mint 13 éve
Vicc hogy 94-es a védelmem, de nincs egy normális OL-em.jött Peppers (95), Beason(96) Rivers(94), ők befértek, többiek mentek collectionbe.
5-ös acsi+ 50 leveles acsi miatt, már csak 30k kell az újabb packért 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nyitottam egy Ultimatet, jött edzők közül Haley, játékosok közül:Light OL 89-es (befért egy 88as helyéra)
Bowe WR 84-es (nem fért be)
Edwards WR 85 (nem fért be)
Hall CB 92 (befért egy 91es helyére)
Boldin WR 91 (befért de egy 91es helyére)
+1 contract card
hát kapja be 😡
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
NEEDEK: OL, DT, Shátha bejön vmi nagyon durva pack 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
ááájjj pedig át akartam rakni a Steelersre :/
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Na lassan ultimate nyitás, hiányposztok: WR,TE,RB,OL,DT,DE 😊Le'Ron McClain RB 90 - már meg van
Osi Umenyiora DE 85 😀
Kelly Gregg DT 84 😀
Bart Scott LB 90 (limited edition)
Brandon Marshall 94 😀
több mint 13 éve
peti46
124
Ultimate nyitás volt végre. Nagyon vártam, hogy jöjjenek D#-be is kártyák, erre kiadott 4 off és 1 def játékost. Természetesen senki se fért be, így ez egy rossz kör volt. :/ Egyetlen pozitívum, hogy megkaptam Fishert 😉 Ez a double coin + Harbaugh elég jól fizet, 5100-at meccsenként 😀 kár, hogy nem kezdtem el hamarabb ticketeket gyűjtögetni...
több mint 13 éve
van akinek bejött,van akinek nem,de megpróbálomezen posztokra akarok játékosokat az ultimateből (sorrendben):QB,LB,DE,S,TE (egyelőre ennyi elég 😛)
jó is,nem is
A két LB fasza,egy 58-ast és 61-est váltottak
Két kicker no comment,ráadásul nagy upgrade a 89-es Akershez képest.....
Karney pedig a 77-es Moran Norrist váltotta
+contract card
több mint 13 éve
na megvettem az ultimate-et, Fisher meg egy contract volt még benne ezeken kívül:90-es Rice a 84-es Harvin helyére
89-es Rice a 83-as McGahee helyére
90-es Dansby 86-os helyére
84-es Clement 82-es helyére
DE-jeim meg 96-osak, esélytelen oda a javulás kb
hát, nem rossz, de lehetett volna jobb is, ez a két 90-es ulti nem túl magas...
több mint 13 éve
Én ma 12 Tickettel estem neki a hétvégének 😀 Van 50 rugóm, még 40 kell, remélem meg lesz 1-2 napon belül. Amúgy predictorban Steelers vagy Ravens?! Ravens vagy Steelers?! Nem tudom melyiket tegyem meg... :/Amadeus91na igen, nekem egész héten a Steelers-en volt, de tegnap átraktam Ravens-re 😀 nehéz választás.
egyébként én ~30 tickettel kezdtem bele, és az előbb megint hosszabbításos meccsem volt, 27-21 után az ellenfél csinált egy TD-t, de nem mutatott extrát, aztán OT-ben egy FG-vel nyertem (nem lehet gamechangert használni a rendes játékidő utolsó play-étől kezdve természetesen)
talán még egy ultimate-re való is összejön, mire az összes meccset lenyomom 😊