Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 328 — Vikings fan
Üdv!
Nemrég találtam a topikra, csak pár oldalt olvastam vissza, de így is sok újat tanultam. A csapatom nem rossz, viszont 8 ultimateből 5 LB... QB viszont nem akar jönni, Brohm a jelenlegi, valamint D. Anderson, de ő limited.
A kérdésem az, hogy már valaki megcsinálta az underdog acsit? Hogy kéne elrontani a csapatot? Kevés training ponttal, vagy a kevésbé fontosabb posztokra beteszek bronzokat? Meg gondolom sok gamechanger kell. Előre is köszi az ötleteket!
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Hehe, ez az új acsi tényleg oltás 😀
mondjuk meg is fizetik rendesen, szó se róla, de ez így eléggé off. kitalálhatnának lassan valami értelmeset is..

btw, nekem 123k-m van, és még 24h-t aktív Tomlin bácsi, úgyhogy holnap simán meglesz nekem is a pénz egy új ultimatere (nekem is a 3. 5-6 napon belül 😛). most már jöhente egy normális QB is, mert csóri Palmer eléggé kilóg

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Hát ez kb lehetetlen 😀 Az a lényeg, hogy Steelers játékosnak kell lennie minden poszton, miután megnyertük a Super Bowlt.tenorx
Akkor nem lehetetlen, van még néhány évünk rá, hogy összegyűjtsük. 😀Stez
10x annyit költesz rá, mint amennyit ér... 😕
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát ez kb lehetetlen 😀 Az a lényeg, hogy Steelers játékosnak kell lennie minden poszton, miután megnyertük a Super Bowlt.tenorx
Akkor nem lehetetlen, van még néhány évünk rá, hogy összegyűjtsük. 😀

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Hát ez kb lehetetlen 😀 Az a lényeg, hogy Steelers játékosnak kell lennie minden poszton, miután megnyertük a Super Bowlt.
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Van egy új acsi, hát elég kemény 😀Farky
ezt am valaki kifejtené h mi mert nem igazán vágom

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Van egy új acsi, hát elég kemény 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.

Ilyen lett, kurva jó!
Steven Jacksonnak nagyon örülök, Will Smith sajnos megvan, éppen őt fogja váltani Tuck. Dansby nem fért be, de collectionbe jó, mint ahogy Oher is.tenorx
faszcsimat már, úgy látom csak én kapok rendre totál fos ultimatet 😀

több mint 13 éve

Ilyen lett, kurva jó!
Steven Jacksonnak nagyon örülök, Will Smith sajnos megvan, éppen őt fogja váltani Tuck. Dansby nem fért be, de collectionbe jó, mint ahogy Oher is.
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Hehe, ahogy nézem, egy ismerősöm se találta el mind a 4 meccset, mert kaptam ticketeket, hogy enyém lett a legjobb(és a Patset ugye buktam) 😛Szobi22
Én is kaptam kettőt 😛

több mint 13 éve
Nekem a héten jön a harmadik ultimate pack 😀 Még 2k kell.

Le is írom a needeket: OL!, QB, RB, S, K
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
149,952 coinom van... 😀 Viszont már csak 4 perc és újra lesz egy ticketem amivel meglesz az első ulti packra a pénz. 😊 Mivel eddig nagyjából bejöttek, nekem az alábbiakra lenne szükségem: 2 DT, DE, OL, K és ha nagyobb mint gold akkor még OL és WR. Kiváncsi vagyok így bejön-e. :rolleyes:

Na jólvan... ulti pack feljött 3 ulti, mondom fasza. 5 kártyából 4 OL 1 K...
Ajándék goldba 1 silver RB, gol RB és CB akik nem férnek be, plusz Merling DE (könnyezek!), DT Soliai (sírok!)
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Összespóroltam a ticketeket, meg vettem csomó game changert, és kivégeztem a pro league maradék három csapatát, meg a SB-t. Mivel egyszer megálltam, lejárt az idő, így egy 95-ös GB-s Favre jutott. 😊
a nyert pénzből meg vettem egy ultimate-et, abból egyedül Finnegan fért be 😛. A Jutalom gold pack-ban meg volt egy platinum, az meg befért az o-lineba, így már eltűnt az az egy szem gold-om is ami ott volt. bódottá.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 500 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Elkezdem gyűjtögetni a ticketeket. Hátha lesz még akció 😂
fasza ez a játék, kegyetlen, hogy minden posztra van már 90+osom, kivéve TE, és az 5 OL.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ja, most nincs ott, hogy csak akkor, szóval igenSzobi22
Köszi, én is úgyszámoltam, de egyre jobban rákattanok a játékra most, hogy már a legtöbb osztálytársam is be van szervezve és biztosra akartam menni. 😊
Még van 5 silver kártyám remélem a nyitás után sikerül mindet lecserélni... Holnap még össze kell szedni 13k-t és vehetem az első ulti packomat. :cool:
több mint 13 éve
na lehet hogy mégis megveszem az ultimate-et 150 ezernél, mert jár hozzá egy ingyen gold pack 😊
bár a fene tudja.kaszo
Gold packot megkapom akkor is ha coinért veszem az ulti packot és nem blue fishért?süti
ja, most nincs ott, hogy csak akkor, szóval igen

több mint 13 éve
na lehet hogy mégis megveszem az ultimate-et 150 ezernél, mert jár hozzá egy ingyen gold pack 😊
bár a fene tudja.kaszo
Gold packot megkapom akkor is ha coinért veszem az ulti packot és nem blue fishért?
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
110k-ről a pénzem hirtelen 35-re = gamechangerek, stadionfejlesztés zsír :/

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Hehe, ahogy nézem, egy ismerősöm se találta el mind a 4 meccset, mert kaptam ticketeket, hogy enyém lett a legjobb(és a Patset ugye buktam) 😛Szobi22
Én is ennek örülök, pedig legalább 15 ismerősöm 75%os lett 😀
több mint 13 éve
Hehe, ahogy nézem, egy ismerősöm se találta el mind a 4 meccset, mert kaptam ticketeket, hogy enyém lett a legjobb(és a Patset ugye buktam) 😛

több mint 13 éve
Én 11 körül vettem, akkor még nemjárt :mad:
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Kitaláltam,hogy összegyűjtök 200ezret és úgy fogok belekezdeni a pro league 2be,gondolom kell majd sok pénz a stadionra,meg esetleg szurkolókra,game changerre is,remélem elég lesz :/JoeyPorter
én is pont ezt csinálom most 😊kaszo
bár a fene tudja.
több mint 13 éve
Akkor ez jó nagy geciség. Hanyas ratinggel meg mennyi tartalékkal érdemes akkor nekimenni az 1. SB-nek?Sebii
Szerintem 91-92 elég, de készülj fel, hogy sok gamechangert kell venned, lehetőleg biztos 7 pontosat.tenorx
Ez esetben, várok még vagy 2-3 ultimate nyitást. Jelenleg csak 87 vagyok.Sebii
Szerintem megcsinálhatod így is, csak max. több gamechanger kell.
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 533
Elkezd ketyegni, ha megnyerted.tenorx
Akkor ez jó nagy geciség. Hanyas ratinggel meg mennyi tartalékkal érdemes akkor nekimenni az 1. SB-nek?Sebii
Szerintem 91-92 elég, de készülj fel, hogy sok gamechangert kell venned, lehetőleg biztos 7 pontosat.tenorx
Ez esetben, várok még vagy 2-3 ultimate nyitást. Jelenleg csak 87 vagyok.
több mint 13 éve
Jól értem, hogy amint megnyertem az 1. SB-t azonnal el kell kezdeni a 2-at? Vagy csak onnantól ketyeg az óra, hogy az első meccset elkezdtem?Sebii
Elkezd ketyegni, ha megnyerted.tenorx
Szerintem 91-92 elég, de készülj fel, hogy sok gamechangert kell venned, lehetőleg biztos 7 pontosat.