Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Természetesen én is kicsúsztam az akcióból így csak ultimate jutott. Jött:

- Coach: Shanahan
- 1 contract card
- Brown RB 89 (platinum, collectionbe)
- Wiegmann OL 85 (platinum, collectionbe)
- Ocho WR 91 (ultimate, válthat egy 91est)
- Grubbs OL 94 (ultimate, megvan 😡)
- Johnson WR 91 (ultimate, válthat egy 91est)

tehát elbaxtam 150k-t a semmiért 😡

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úgy tudom gyűjteni a ticketeket hogy mindig csak 4-et játszok le? Úgy tudd közbe növekedni a ajándékba kapott tickettek?habib
igen
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Úgy tudom gyűjteni a ticketeket hogy mindig csak 4-et játszok le? Úgy tudd közbe növekedni a ajándékba kapott tickettek?

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úgy tudtam, hogy mire összegyűlik a pénz ultimate packra addigra megszüntetik az akciót, hogy egy gold packot is kapok mellé. :mad:

Nem baj lehet venni 120pfc-ért két ultimate packot. :/
több mint 13 éve
Hamarosan ultimate nyitás, jó lenne ha jönne WR meg S valami erősebb.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
nah megvan az 1500 predicator pont így kaptam 3 ticketet és egy Shiancoe-t TE 86os, megy a collectionbeFarky
nekem is összejött, én egy 83-as Campbellt kaptam, szintén collection. meg ugye meg 4 ticketet, mert a legjobban tippeltem haverok közül (durva holtversenyben..). az idegesít, hogy SB-ért 400 pontot lehet szerezni, és nekem 1577 van 😕Szobi22
jah én is kaptam ticketet mert a legjobb tippelő lettem, de szerencsém is van mert 1600 valamennyi pontom van így meglehet a 2k 😊

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
nah megvan az 1500 predicator pont így kaptam 3 ticketet és egy Shiancoe-t TE 86os, megy a collectionbeFarky
nekem is összejött, én egy 83-as Campbellt kaptam, szintén collection. meg ugye meg 4 ticketet, mert a legjobban tippeltem haverok közül (durva holtversenyben..). az idegesít, hogy SB-ért 400 pontot lehet szerezni, és nekem 1577 van 😕

több mint 13 éve
nah megvan az 1500 predicator pont így kaptam 3 ticketet és egy Shiancoe-t TE 86os, megy a collectionbe

több mint 13 éve
Van Jár valaki 100+ seasonban? bejelöltem egy külföldi gyereket season 98ba van... Ott milyan csapatok lehetnek már? :rolleyes:Drabin
arról fogalmam sincs, én a 78-ban vagyok és van 76, 78, 79, 84, 86, 3*87, a többi 92-93, a döntő meg 96Szobi22
És te hányas vagy? vered simán a season vagy ott már küzködsz azért?(gondolom gamechanger alap)Drabin
én most 95-ös. az igazán idegtépő az, amikor egy 92-es simán legyaláz többször, de mostanában hagyom, hadd verjen meg, spájzolok mindenből 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van Jár valaki 100+ seasonban? bejelöltem egy külföldi gyereket season 98ba van... Ott milyan csapatok lehetnek már? :rolleyes:Drabin
arról fogalmam sincs, én a 78-ban vagyok és van 76, 78, 79, 84, 86, 3*87, a többi 92-93, a döntő meg 96Szobi22
És te hányas vagy? vered simán a season vagy ott már küzködsz azért?(gondolom gamechanger alap)
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Áhhhh 500 aranytallárocska kéne már az ultimate-hez és nem tudom meg szerezni 😊
Aki ismerősöm féjszen az küldjön ha tud pénzt vagy ticketet köszönöm szépen 😀

Szer.: Na meg van 😊

Dansby már meg van mén a packba
Meg whiterspoon nem fért be.
A gold packba egy limited editons derek andersen meg egy platinum többi arany, mén a collectionba 😊

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Na megvan az 1000 pont predictorban, jött a gamechangerek mellé Jovan Haye DT. Ugyan csak 78-as, de így is bőven upgrade a 68-as Myron Pryor helyére 😊 Így a kickerem maradt az egyetlen nagyon trágya a csapatban 😊

több mint 13 éve
arról fogalmam sincs, én a 78-ban vagyok és van 76, 78, 79, 84, 86, 3*87, a többi 92-93, a döntő meg 96

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van Jár valaki 100+ seasonban? bejelöltem egy külföldi gyereket season 98ba van... Ott milyan csapatok lehetnek már? :rolleyes:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem tudja valaki hogy mikor akiválódik a predict 80%os achievement? 😊Edem
kedden szokták jóváírni a predictor pontokat, szóval gondolom az is akkorSzobi22
köszi!
több mint 13 éve
nem tudja valaki hogy mikor akiválódik a predict 80%os achievement? 😊Edem
kedden szokták jóváírni a predictor pontokat, szóval gondolom az is akkor

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem tudja valaki hogy mikor akiválódik a predict 80%os achievement? 😊
több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Nemsokára lenne elég pénzem egy ultimatere. Nem tudom, hogy megvegyem-e vagy inkább spóroljak a következő seasonra. Még mindig nem írták, mikor kezdődik.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na megvan Sean Payton ÁNSZTÁPÖBÖL 😀
több mint 13 éve
peti46 124
szintén 2/2, a végén még ebben is első leszek 😛

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
nekem is 2/2, olyan izgi

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
mekkora facepalm most nézem, hogy bearsre raktam pedig biztos voltam benne a hogy a packersre. F.U.C.K

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Azért egy ultimate lehetett volna benne 😀
több mint 13 éve
nekem is 2/2 de semmit nem értem vele, mert a 80-as acsi már megvolt

több mint 13 éve
2/2,ezáltal a 80%-os acsi is begyűtjve 😊Newman
+1deny79
nekem is végre valahára.
az más kérdés, hogy a most bontott ultimateből megint nem fért be senki, sőt, ketten már collectionben is megvoltak..